damski po kući...

opšte je poznato da su u našim prodavnicama cene prenabudzene, ne volim da preplaćujem stvari...
idi na vs sajt, pa pogledaj koliko košta ovaj donji deo, nije više od 30$!
imam drugaricu koja se loži na skupo i kupuje markiranu garderobu isključivo i izgleda kao devetnaestovekovni pohabani ruski student...

Kod nas su ti pridosli brendovi za nas dzep skupi u odnosu na terra novu..time out..mango..mexx..a s druge strane skuplji fashion&friends..avangardia..benetton..diesel..miss 60..nike..camper..te cene su da ti se zavrti u glavi..e sad se tu treba malo snaci pa kupovati te skuplje brendove u outlet radnjama i proslogodisnje kolekcije..i naravno najbitnije kod tih jeftinih se moze naci nesto kvalitetno da izgleda dobro..ali je to do pojedinca da li ume taj odevni predmet izbunariti i izneti..jer ako nije originalno izgleda kao svako drugi neprepoznatljivo

Jaoj bre...pa gde ces kod nas kupiti uopste Victoria secret...bas me zanima...La perline stvari sasvim slucajno imam i to je LUKSUZAN brend, te stvari nisu za svaki dan i ako jesu zalosno ih je nositi svakodnevno, meni je makar zao jer su toliko fine...Victoria secret kod nas ima 3% stanovnistva od kojih bar 1,5% odlazi na "spasioce" koji po US rade preko leta i na rasprodajama nakupuju Victoria secret, kako moja najbolja prijateljica zivi u NY imam citavu kolekciju kozmetike, sminke i vesa VS i slobodno mogu reci da su veoma kvalitetne stvari u pitanju koje fantasticno traju i odlicnog su kvaliteta....kupovati La perlu je ludost...ne samo za prosecnog Srbina vec ce i stranci deset puta premisliti da li da plate gacice 70 dolara...Kako posedujem i njihove stvari i VS i Intimissimi tvrdim da nema bitne razlike u udobnosti i finoci izrade kada govorimo o casual stvarima i vesu za svaki dan...

napisla sam da victorias secret nije skup brend i da je pristupačan srednjoj klasi, kod nas nema, ali cene se ne razlikuju bitno od women secret, a u kvalitetu je razlika drastična- u ovoj drugoj ja skoro nikad ništa ne mogu da nađem po mom ukusu...
napisala sam da je la perla skup brend, jer si ti napisala da je victorias secret skupa..
nije mi jasno šta ti nije jasno...:)

napisla sam da victorias secret nije skup brend i da je pristupačan srednjoj klasi, kod nas nema, ali cene se ne razlikuju bitno od women secret, a u kvalitetu je razlika drastična- u ovoj drugoj ja skoro nikad ništa ne mogu da nađem po mom ukusu...
napisala sam da je la perla skup brend, jer si ti napisala da je victorias secret skupa..
nije mi jasno šta ti nije jasno...:)

Ma nemoj mi izjednacavati VC i WC molim te...razlika ne samo u ceni (koja je jasna za iole normalne stvari a ne za reklamni materijal VC koji vecina nasih kupuje) vec i u kvalitetu i nacinu izrade...VC, WC i La perla su tri stepenice od jeftino, srednje skupo i luksuzno...

Ma nemoj mi izjednacavati VC i WC molim te...razlika ne samo u ceni (koja je jasna za iole normalne stvari a ne za reklamni materijal VC koji vecina nasih kupuje) vec i u kvalitetu i nacinu izrade...VC, WC i La perla su tri stepenice od jeftino, srednje skupo i luksuzno...

je l' ti pričaš sama sa sobom ili se potrudiš da pročitas šta je sagovornik napisao?
vs i ws cene se ne razlikuju drastično, razlikuju se po kvalitetu, to je napisano...

bacila sam se na sređivanje ormara i izbacila jednu putnu torbu i dve velike kese nepotrebnih stvari i čak pronađem neke nove novcijate stvari koje nisam ni obukla, a sviđaju mi se...
tako da sam našla par zgodnih stvari za po kući, ima jedna slatka somotska suknjica....:zaljubljena:

Back