Dame,sta nudite muskarcu koji zadovolji vase potrebe

Dovoljno mu je to shto mu se pruzhila prilika da zadovolji nekog kao shto sam ja.... njegovo je da se potrudi da istih prilika bude josh. ;) :mrgreen:
E sad ozbiljno... shta nudim...ma otkud znam, to su stvari koje su spontane,ne planiram ja kad legnem sa nekim koliko cu sebe da mu pruzhim....pruzham onoliko koliko je zasluzhio,uglavnom i vishe..... shta cu,kad sam nesebichna. :p

Dovoljno mu je to shto mu se pruzhila prilika da zadovolji nekog kao shto sam ja.... njegovo je da se potrudi da istih prilika bude josh. ;) :mrgreen:
E sad ozbiljno... shta nudim...ma otkud znam, to su stvari koje su spontane,ne planiram ja kad legnem sa nekim koliko cu sebe da mu pruzhim....pruzham onoliko koliko je zasluzhio,uglavnom i vishe..... shta cu,kad sam nesebichna. :p

Bas me zanima,a verujem i siri auditorijum sta bi trebao da uradi da zasluzi takvu veliku milost?

Volis da volis i umes da ljubis... : )

ovo se ne odnosi na minutice,dokazano je da zene koriste obe sfere mozga za razliku od muskarca,koji nema dovoljno potencijala da bi mu obe glave istovremeno radile,ali ipak jedan deo muske populacije uspe da zadovolji visoke kriterijume suprotne strane.sta to zadovoljava zene.moje skromno misljenje iznecu posle vaseg.

vecito pitanje:D.
i tesko. ja znam, ali to objasniti nije bas lako :D

Back