CULIN
Zainteresovan član
- Poruka
- 251
...
(prolupala sam.)
Moras doci na remont da ti izmerimo kompresiju......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...
(prolupala sam.)
pa dzorzi ne kapiram ovo za cm ..danas mi je brain batery exhausted...ali neka zadovoljstava ne mogu da se plate keshom......
Ne mogu keshom ali mogu dreshom, tj. kad se neka mesta odreshe, pa bile to gacce, kesa i sl...
Dovoljno mu je to shto mu se pruzhila prilika da zadovolji nekog kao shto sam ja.... njegovo je da se potrudi da istih prilika bude josh.![]()
E sad ozbiljno... shta nudim...ma otkud znam, to su stvari koje su spontane,ne planiram ja kad legnem sa nekim koliko cu sebe da mu pruzhim....pruzham onoliko koliko je zasluzhio,uglavnom i vishe..... shta cu,kad sam nesebichna.![]()
A jedan kazahstanski naucnik je dokazao da zena ima mozak velicine vevericinog!![]()
Eeeee,u tome je umetnost...to treba sam da otkrije. .Bas me zanima,a verujem i siri auditorijum sta bi trebao da uradi da zasluzi takvu veliku milost?
Nek mi ponude da se lepo osecam pored njih, da me smiruje i opista njena blizina, da me ni zbog niceg ne boli glava u vezi nje i ja heppy,a njihove potrebe ce biti zadovoljene.
![]()
Samo sto malo koja to moze da pruzi....
to nudim- kratko i jasno...Zoro, hvala
Dovoljno mu je to shto mu se pruzhila prilika da zadovolji nekog kao shto sam ja.... njegovo je da se potrudi da istih prilika bude josh.![]()
E sad ozbiljno... shta nudim...ma otkud znam, to su stvari koje su spontane,ne planiram ja kad legnem sa nekim koliko cu sebe da mu pruzhim....pruzham onoliko koliko je zasluzhio,uglavnom i vishe..... shta cu,kad sam nesebichna.![]()
ovo se ne odnosi na minutice,dokazano je da zene koriste obe sfere mozga za razliku od muskarca,koji nema dovoljno potencijala da bi mu obe glave istovremeno radile,ali ipak jedan deo muske populacije uspe da zadovolji visoke kriterijume suprotne strane.sta to zadovoljava zene.moje skromno misljenje iznecu posle vaseg.