Eru Aktivan član Poruka 1.098 11.01.2026. u 23:01 - Dame, kako bi volele da vas muškarac zaprosi? #1 Pitanje iz naslova. Ili ako ste već zaprošene, da li je bilo interesantno ili pričično jednostavno?
Alter_Ego_ Stara legenda Poruka 94.901 11.01.2026. u 23:14 - Dame, kako bi volele da vas muškarac zaprosi? #2 За ђевојкину руку, не питаш њу, већ њеног оца.
Eru Aktivan član Poruka 1.098 11.01.2026. u 23:29 - Dame, kako bi volele da vas muškarac zaprosi? #3 Alter_Ego_: За ђевојкину руку, не питаш њу, већ њеног оца. Kliknite za proširenje... Budimo realni.
Waterfall ❤️ VIP Poruka 57.326 12.01.2026. u 21:16 - Dame, kako bi volele da vas muškarac zaprosi? #4 Svakako ne da klekne i da izvadi kutijicu sa prstenom ... Svaka cast svima koji su tako uradili ali meni licno se to ne dopada... Nesto neobicno... duhovito... mada, after all, i ne mora da me prosi
Svakako ne da klekne i da izvadi kutijicu sa prstenom ... Svaka cast svima koji su tako uradili ali meni licno se to ne dopada... Nesto neobicno... duhovito... mada, after all, i ne mora da me prosi
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 241.387 12.01.2026. u 21:50 - Dame, kako bi volele da vas muškarac zaprosi? #5 Daj sta das samo da se zeznu
Eru Aktivan član Poruka 1.098 13.01.2026. u 21:14 - Dame, kako bi volele da vas muškarac zaprosi? #6 Waterfall: Nesto neobicno. Kliknite za proširenje... Zaprosi te dok skačete zajedno sa jednim padobranom. Ako odbiješ, neće otvoriti.
Waterfall: Nesto neobicno. Kliknite za proširenje... Zaprosi te dok skačete zajedno sa jednim padobranom. Ako odbiješ, neće otvoriti.
Waterfall ❤️ VIP Poruka 57.326 13.01.2026. u 21:15 - Dame, kako bi volele da vas muškarac zaprosi? #7 Eru: Zaprosi te dok skačete zajedno sa jednim padobranom. Ako odbiješ, neće otvoriti. Kliknite za proširenje... Kao sto rekoh - i ne mora da me prosi... Dovoljno je da me voli..obozava..itd
Eru: Zaprosi te dok skačete zajedno sa jednim padobranom. Ako odbiješ, neće otvoriti. Kliknite za proširenje... Kao sto rekoh - i ne mora da me prosi... Dovoljno je da me voli..obozava..itd
Eru Aktivan član Poruka 1.098 13.01.2026. u 21:18 - Dame, kako bi volele da vas muškarac zaprosi? #8 Waterfall: Kao sto rekoh - i ne mora da me prosi... Dovoljno je da me voli..obozava..itd Kliknite za proširenje... Da te stavi na pijedestal?
Waterfall: Kao sto rekoh - i ne mora da me prosi... Dovoljno je da me voli..obozava..itd Kliknite za proširenje... Da te stavi na pijedestal?
Waterfall ❤️ VIP Poruka 57.326 13.01.2026. u 22:27 - Dame, kako bi volele da vas muškarac zaprosi? #9 Eru: Da te stavi na pijedestal? Kliknite za proširenje... Zasto je stavljanje na pijedestal ako me voli ...? Pa i da me, vise u sali kazem, obozava... To je valjda najvaznije a ne prsten...itd..
Eru: Da te stavi na pijedestal? Kliknite za proširenje... Zasto je stavljanje na pijedestal ako me voli ...? Pa i da me, vise u sali kazem, obozava... To je valjda najvaznije a ne prsten...itd..