Daljnsko upravljanje PC-a

• Začetnik teme Začetnik teme Goja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
G

Goja

Gost
Nasao sam neke interesantne seme koje nisu komplikovane i dobro funkcionisu bar prema autoru i pokusao sam da to realizujem, ali je problem da nemogu da nadjem IC prijemnik pod oznakom TSOP17xx ili SFH506-xx ili SFH5110-xx ili SFH5111 koji je i osnova jednostavnog hardvera. Sve se to veze na USB port i uz program za PC Remote Control isporgramiras frekvencije sa bilo kog daljinskog (TV, Video, Audio, Satelit, Klima) uz koriscenje nekog softvera kojeg skidas sa nete i sve dobro fercera...

Da li neko moze da mi pomogne gde da nadjem ove IC prijemnike ili mozda ima neko bolje resenje. Naravno resenje nije da kupim gotov primopredajnik. Hocu da ga sam napravim..

Hval

Pa naravno sam ali mi treba mala pomoc ako se neko razume u ovu stvar...

Sta ce mi to, pa ovako lezim u krevetu u gledam film, hocu da pojacam zvuk, hocu da na trenutak saustavim film ili hocu da aktiviram pesmu 5 a necu da ustajem jer citam nesto zanimljivo ili me mrzi itd...houd da kompjuter nesto radi a da mu se ja ne priblizim zar to nije interesantno i to preko USB porta...

Goja:
Pa naravno sam ali mi treba mala pomoc ako se neko razume u ovu stvar...

Sta ce mi to, pa ovako lezim u krevetu u gledam film, hocu da pojacam zvuk, hocu da na trenutak saustavim film ili hocu da aktiviram pesmu 5 a necu da ustajem jer citam nesto zanimljivo ili me mrzi itd...houd da kompjuter nesto radi a da mu se ja ne priblizim zar to nije interesantno i to preko USB porta...

Onda lepo uzmes bezicnu tastaturu i resis ne samo te problemcice nego i mnogo vece...

Back