blizance
Ističe se
- Poruka
- 2.391
Da li neko zna koje gde je na EONovom daljincu za TV, podešavanje boje slike? Sve sam probala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zovi sbb oni će ti sve lepo objasnitiDa li neko zna koje gde je na EONovom daljincu za TV, podešavanje boje slike? Sve sam probala. Pogledajte prilog 1108057
Da ali rekli su da se na upravljaču od televizora samo uključuje i isključuje.Znači da probam na daljincu od tv-a ili?Kakve boje?
To nije upravljač od televizora nego od risivera
Pa logicno da daljincem od TV-a menjas boje i sve oko TV-a samog, a daljincem od risivera menjas kanale i ostale gluposti...Da ali rekli su da se na upravljaču od televizora samo uključuje i isključuje.Znači da probam na daljincu od tv-a ili?
I ja mislim tako.. da je daljinac za TV tu ključan.. na onom za risiver samo biraš kanale i jačinu zvuka..Da ali rekli su da se na upravljaču od televizora samo uključuje i isključuje.Znači da probam na daljincu od tv-a ili?
Ne reaguje daljinac od TVa na boju i osvetljenje od kada je priključen EON.Zato me i buni. Radi samo kad hoću da uključim, isključim tv.Pa logicno da daljincem od TV-a menjas boje i sve oko TV-a samog, a daljincem od risivera menjas kanale i ostale gluposti...
Vala baš?Nekada je sve bilo jednostavnije ,danas sve mora da bude komplikovano.
Jesi li na kraju uspela da to namestiš.. i kako?Ne reaguje daljinac od TVa na boju i osvetljenje od kada je priključen EON.Zato me i buni. Radi samo kad hoću da uključim, isključim tv.
Vala baš?