Dalji pad ruske rublje.

toz972

Poznat
Poruka
8.375
Dalji pad ruske rublje.Sreda, 5.11.2014.

http://www.beta.rs/?tip=article&kategorija=ekonomija&ida=3147713&id=&ime=

Dalji pad ruske rublje

MOSKVA, 5. novembra 2014. (Beta-AFP) - Ruska rublja je u sredu pala na istorijsko nizak nivo, a centralna banka je saopštila da će ograničiti intervencije kako bi sprečila dalji pad valute zbog ukrajinske krize.

Jedan evro ujutro je vredeo 55,36 rubalja, a dolar 44,98 rubalja.

Ruska valuta je od početka godine izgubila četvrtinu svoje vrednosti zbog ukrajinske krize i zapadnih sankcija koje su sve teže po rusku privredu, ali i zbog masovnog odliva kapitala.

Ruska centralna banka saopštila je da će dnevno intervenisati sa 350 miliona dolara i odustati od neograničene prodaje deviza. Ona najavljuje da će ići i dalje u slučaju "pretnje po finansijsku stabilnost".

Banka je na primer samo prošlog četvrtka intervenisala sa oko 2,5 milijardi dolara.

Ja sam mislio da je Rusija ekonomska sila kojoj mali rat sa Ukrajnom i beznačajne sankcije ne mogu ništa.

.

Dalji pad ruske rublje

MOSKVA, 5. novembra 2014. (Beta-AFP) - Ruska rublja je u sredu pala na istorijsko nizak nivo, a centralna banka je saopštila da će ograničiti intervencije kako bi sprečila dalji pad valute zbog ukrajinske krize.

Ruska valuta je od početka godine izgubila četvrtinu svoje vrednosti zbog ukrajinske krize i zapadnih sankcija koje su sve teže po rusku privredu, ali i zbog masovnog odliva kapitala.

Ruska centralna banka saopštila je da će dnevno intervenisati sa 350 miliona dolara i odustati od neograničene prodaje deviza. Ona najavljuje da će ići i dalje u slučaju "pretnje po finansijsku stabilnost".

Banka je na primer samo prošlog četvrtka intervenisala sa oko 2,5 milijardi dolara.

Ja sam mislio da je Rusija ekonomska sila kojoj mali rat sa Ukrajnom i beznačajne sankcije ne mogu ništa.

.

:heart:
Vidi se ko je gazda. Bombardujte Rusiju!:heart:

Da, da... siguran znak da Rusija propada....

Nego, ja zaista moram da se zabrinem za zdravlje ljudi koji se raduju propasti Rusije.
Mislim, Rusija i Kina su danas jedina zaštita protiv SAD tiranije. A Kina je daleko.

Sad ce balkanci bosanci koji rade po Rusiji da donesu kuci manje deviza :(((((

ja sam razmišljao o ovom fenomenu...
voliš nekog al mu ne ideš...
mrziš nekog al mu se sav predaješ...
to nije prirodno...
izgleda je reč o ljubavi iz interesa...

da ne iznose pare iz Rusije nego iz EU...
tako em ostanu pare u Rusiji em ovde naprave kuću

a i kod Rusa slab onaj socijalni program...
a oće i da premlate folirante...
mislim, oće Rus da plati nije da neće
al oće i da umlati...
lečenje o tvom trošku...

To je zato što ne razumeš šta sloboda uopšte znači, pa zato odvaljuješ da je Kina zlatni standard u slobodi.

Dobro, to oko Kine svi znaju...
kapitalisti mogu da budu samo članovi komunističke partije Kine

ali, generalno im rastu plate čak i u južnim pokrajinama
koje kao takve imaju 6 puta bolji standard od Srbije

Nije mala stvar ukrasti amerikancima svu elektroniku i to "na izvolte" bez špijunaže na domaćem terenu
a Italijanima tržište keramike
Prave čak i predmete na kojima piše Srbija...

E ta lekcija oko Kine ne postoji ni na jednim megatrendi fakultetima... to kako funkcioniše novac...
misim ima, kako oni misle da bi valjalo da funkcioniše ali se zagrcnu kad se pomene Kina
baš kao i Rusi što se zakašljucaju oko Karadjordja

To je zato što ne razumeš šta sloboda uopšte znači, pa zato odvaljuješ da je Kina zlatni standard u slobodi.
Ja ne razumem?

Kina nam je uvela sankcije, bombardovala nas i svašta nam radi zato što želimo da živimo u našoj državi slobodno i onako kako želimo da živimo?

Kina nas je na bilo koji način ugrožavala i dalje nas ugrožava? Ili to možda čini Rusija?

Ne, nas ugoržava SAD i njihovi sateliti, potpuno isto kako nas je 1941 ugrožavao Hitler, a 1914 bečki dvor. I ja sada treba da se radujem propasti nekoga ko može pažnju ugnjetavača da skrene na sebe???

Rusija je dovela na vlast copavog zagorca koji je 40 godina terorisao Srbiju.

da ali su Jevreji isto poslali još jednog Tita iz Poljske
taj drugi je imao vremena da nauči da svira klavir jer je ipak iz kuće Rotšilda
ne treba brkati sa onim siromašnim Titom i sa onim koji je robijao po zatvorima - tamo sigurno nema klavira kao ni po zagorskim selima

ali svejdno koji god od četvorice taj bio, nij bio političar nego državnik
svoj misiju je odradio, demonstriao da može i socijaliam da gradi državu
a što se ubistava tiče ima toga i u Kini i u Rusiji i u Americi samo oni ne laju o tome...
služba je služba, pogotovo kad se seljo zaposli pa komanduje u ime države...

Poslednja izmena:

Dalji pad ruske rublje

.

INFO

Da baba ima … bila bi deda: Putin srpskom izrekom ućutkao stranog novinara – VIDEO
19. октобар 2014.

Na pitanje šta će se desiti ako ruska rublja nastavi da pada, predsednik Rusije odgovorio izrekom koja se najčešće koristi u Srbiji
Ruski predsnik Vladimir Putin dao je veoma zanimljiv odgovor američkom novinaru na pitanje šta će se desiti ako ruska rublja nastavi da pada.
„Možda će zvučati neprikladno, ali mi imamo jednu izreku o babi dedi“, započeo je odgovor predsednik Rusije, što je već izazvao smeh novinara koji su razumeli o čemu se radi.
Putin je to malo pojasnio a znači otprilike ovo: Da baba ima nešto, ne bi bila baba, nego deda“, odgovorio je Putin.

:hahaha::hahaha::hahaha:....................:rotf::rotf::rotf:

Ruske devizne rezerve se tope brze od snijega u Moskvi.

kreso, mijamuncino provokatorska, u moskvi se sneg skoro i ne topi toliko je hladno

- - - - - - - - - -

Морали у том случају нешто Руси и да произведу за извоз, а то није вероватно.

mujo, pa provocira? to mora da je jako ,,pametno,,?

INFO

Da baba ima … bila bi deda: Putin srpskom izrekom ućutkao stranog novinara – VIDEO
19. октобар 2014.

Na pitanje šta će se desiti ako ruska rublja nastavi da pada, predsednik Rusije odgovorio izrekom koja se najčešće koristi u Srbiji
Ruski predsnik Vladimir Putin dao je veoma zanimljiv odgovor američkom novinaru na pitanje šta će se desiti ako ruska rublja nastavi da pada.
„Možda će zvučati neprikladno, ali mi imamo jednu izreku o babi dedi“, započeo je odgovor predsednik Rusije, što je već izazvao smeh novinara koji su razumeli o čemu se radi.
Putin je to malo pojasnio a znači otprilike ovo: Da baba ima nešto, ne bi bila baba, nego deda“, odgovorio je Putin.

:hahaha::hahaha::hahaha:....................:rotf::rotf::rotf:
Da al vidiš ovde je Putin ispao konj , a novinar u pravu.
Pošto je danas 2 nedelje kasnije i pored Putkove simpatične verzije izreke ŠBKBB , rublja ipak otišla u majčinu ,baš kao što je novinar predvideo ,a Putko se sprdao . :(

Back