Dali zene trebju biti ravnopravne sa muskarcima

u placanju racuna npr. u restoranu itd?

Sta mislite o tome?

Dali jesu ravnopravne (globalno)?

...uvijek...misljenja sam da se bore za cast i pravu stvar...mislim, dosadile ove dzentlmenste stvari, otvaranje vrata, izvlacenje stolice, skidanje kaputa i sl...jednostavno, gusi ih klise...
Hotje bolan da plate racun, nose hlace, piske stojeci, rade na gradjevini, idu u vojsku, netje da radjaju :lol:...mislim, neka im...ja sam ZA :mrgreen:...

u placanju racuna npr. u restoranu itd?

Sta mislite o tome?

Dali jesu ravnopravne (globalno)?

Ja sam zena , a zelim da budem ravnopravna samo sa pismenim muskarcima.

A to bi znacilo da tebe nikada ne bih pozvala ni na kafu:D
U jednoj kratkoj upitnoj recenici dve gramaticke greske!!!!:D

Da li uvek odvojeno, a glagol trebati se u srpskom ne menja, samo u hrvatskom.

Ne znam inzistiraju li ili ne, ne smatram to sudbinskim pitanjem, a jedan moj prijatelj kaže da 'dok je on za stolom, žena ne može i neće platiti račun.' Ženi ta ravnopravnost ne znači bogzna što, ona svaka druga, osobna, radna, materijalna, sigurno da. Jedino, što bi one tu planirale...

Nije stvar u novcu.
I ja nikada nisam dozvolio ženi da plati račun.
Znaš, u stara vremena ti ljudi su se zvali džentlmeni.

Nije stvar u novcu.
I ja nikada nisam dozvolio ženi da plati račun.
Znaš, u stara vremena ti ljudi su se zvali džentlmeni.
To se nekako podrazumijevalo .Jedan moj nezaposleni prijatelj se zabavljao sa zaposlenom zenom . Kad je dolazio konobar
da naplati ona je njemu ispod stola dodavala novac da bi on formalno platio .Nije htjela da ga dovodi u neprijatnu situaciju
jer se smatralo da muskarac koji ne moze da plati ceh nije ni za ***** .Ne bi mi smetalo da mi zenska plati benzin ako bas nisam
pri novcu , ali ceh u kaficu ili restoranu placam ja . Ona kojoj ne odgovara taj moj stav , nek trazi drugog .

Равноправан не значи исти.
Никако да сконтам што се код равноправности увек уплиће кафански рачун...

Иначе, моје лично мишљење је - пошто мушкарци никад не могу бити равноправни са женама, остаје нама да будемо равноправне са њима.

Ма дај, жене имају проблема само са будалама.
А са паметним мушкарцем паметна жена "ради шта хоће"

Не буквално, али што рече један мој другар:
Кад ти жена каже да урадиш нешто.
боље уради одмах.
Ионако ћеш урадити кад-тад.

Back