dali ste ikada.....?

Incognito:
Pa bolje i to nego da se ne slihtaju, pa da se svoje seksualne frustracije lece istresanjem na tebi... :roll:

Pa ono yeeesss, kad rastes pored roditelja hipika oguglas na sve. Mozda i bolje da se zvale nego da se svadjaju, samo nikako da primete da sam i ja tu, ja sam im ko kucni ljubimac.

mishica:
Pa ono yeeesss, kad rastes pored roditelja hipika oguglas na sve. Mozda i bolje da se zvale nego da se svadjaju, samo nikako da primete da sam i ja tu, ja sam im ko kucni ljubimac.

Heh... ma bolji su bilo kakvi roditelji, nego nikakvi... eto, ja imao taj maler da odrastem bez roditelja...

... no ne brini... naci ces ti nekog ko ce te itekako primecivati, pa ce te biti briga da li te roditelji tretiraju kao kucnog ljubimca ili ne... ;)

'Always look at the bright side of life...'

Poz.

Incognito:
mishica:

Heh... ma bolji su bilo kakvi roditelji, nego nikakvi... eto, ja imao taj maler da odrastem bez roditelja...

... no ne brini... naci ces ti nekog ko ce te itekako primecivati, pa ce te biti briga da li te roditelji tretiraju kao kucnog ljubimca ili ne... ;)

'Always look at the bright side of life...'

Poz.

E sad si me rastuzio :cry: :cry: :cry: , idem da ih poljubim, smrc.
Dacu ti malo od mojih :cry:

Eh... vi zene... rastuzite se na svaku tuznu pricu iz necijeg zivota... Kao sto rekoh, 'Always look at the bright side of life.' ... Takvo razmisljanje je mene odrzalo sve ove godine...

A i trebas povremeno da poljubis svoje roditelje... Jer zaista ne znas koliko si srecna sto ih imas... Mozda bi mogli da budu bolji (sto se da resiti zdravom konverzacijom), ali, kao sto rekoh, bolje ikakvi nego nikakvi...

A meni vise ne trebaju roditelji... godinama zivim sam od sebe, i usput izdrzavam ono malo porodice sto mi je ostalo... Cuvaj ih ti ljubomorno samo za sebe!

Nego, daj da ne ulazimo u duboke teme... Ipak je ovo tragi-komicna tema... ;)

Poz.

Back