A
aber
Gost
videli svoje roditelje da se sexaju?
ako jeste opisite situaciju i vasa razmisljanja u tom trenutku :?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aber:videli svoje roditelje da se sexaju?
.. Ma jednom sam im "uletela" u sobu dok su bili u nekoj pozi . Ne secam se tachno u kojoj pozi . Bili su prekriveni chini mi se . Otkud znam ...Evo sada pokushavam da vratim sliku ,nisam je prizivala nikada ... A onako. Nije mi bilo prijatno , a ni njima . Mozda sam imala nekih desetak godina tada , i bilo je jutro .aber:videli svoje roditelje da se sexaju?
sunchica:A sada niko nishta . Najsrecnija bih bila kada bi sada, u ovim godinama chula moje kako se seksaju . Mislim da dugo dugo nisu imali seks. Tata mozda, ali mama nikako . Kako je to tuzno .
Hm , ima smisla to shto pishesh .Incognito:sunchica:A sada niko nishta . Najsrecnija bih bila kada bi sada, u ovim godinama chula moje kako se seksaju . Mislim da dugo dugo nisu imali seks. Tata mozda, ali mama nikako . Kako je to tuzno .
Ma daj... kao da se oni brinu da li ti imas redovno seks il' ne... To je individualna stvar, i svako bira sta ce povodom tog pitanja... Nema tu mesta za sazaljenje
Poz.
e druže veruj mi da je to neprijatno i za decu i za roditelje... samo da te pitam nešto dali si ikad razmišljajo da ženu odvedeš na neki vikend-turizam (ako još radite inače može i među vikendom) pa lepo ubiješ dve muve odjendared... otarasiš se dece (oni prave žurku 100%, znači dva puta im ideš na ruku) i iznenadiš ženu isto dva puta prvo izletom drugo dobrim sexom bez da ti uši nateknu od slušanja dali neko stavlja kjluč u vrata 8) it was just a friendly advicezeppelin:Vi ste katastrofa! Moja deca su vasih godina i ne daju nam ni trenutak da smo sami ili se vracaju ranije i snimaju nase face. Kada izlazite recite kada se vracate i NE dolazite ranije !!!! AKO SMO
MATORI NISMO MRTVI !!!
ma lako je tebi biti pametniji od mene em sam plava em nisam odavde... znam gde sam pogrešila među vikendom kod nas znači tokom radnih dana... nadam se da sam sad jasnija ,-)zeppelin:Sta izmedju dva vikenda ???