narog11
Zainteresovan član
- Poruka
- 310
Otprilike znamo sto se dogodilo na terenu, ali zasto i oni prvi i sad ovi novi na vlasti cute, dali su svarno jedino zeleli da sa KRAJISNICIMA nasele uglavnom Vojvodinu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koja vlast? švajcarska?nemam ja nije to moj posao, vlast je tu.
300.000 ljudi od kojih je najviše 50.000 naseljeno u Vojvodini teško da su mogli i da mogu značajno da promene etničku sliku Vojvodine...
Ovo bi moglo da bude zanimljivo pitanje.
Uzgred, pise se da li, ne dali.
Jos jednom, da li se pise odvojeno. Kao i ne znam. Ili namerno iskrivljujes srpski jezik?
Ok, ispravi to, izgledace bolje.
Gresiti je ljucki, priznati gresku,
Otprilike znamo sto se dogodilo na terenu, ali zasto i oni prvi i sad ovi novi na vlasti cute, dali su svarno jedino zeleli da sa KRAJISNICIMA nasele uglavnom Vojvodinu ?![]()
Драги пријатељу, драго ми је да си се и ти укључио овде... а иначе на тему, имам да кажем следеће, наравно моје лично мишљење: ИЗГЛЕДА ДА СУ УСРАША ТУЂМАН И КОМУЊАРА МИЛОШЕВИЋ постигли договор о томе да се Крајишници ПРОТЕРАЈУ СА СВОЈИХ ОГЊИШТА.
ljudski.
priznaj još jednu:-D
e moj srbine jezik si zaboravio:?
a umeš da postavljaš teme:
KARLA ?![]()
narog11
1383Politika
KARLA STO TI HOCES ?![]()
narog11
156Politika![]()
KUDA PLOVI OVAJ BROD![]()
narog11
892Politika
Vucic hoce da ga uhapse.. (
1 2)![]()
narog11
26166Politika
PRESEDNIK PARLAMENTA "HRVAT" (
1 2 3)![]()
narog11
70379Politika
KO JE NAJVECI ***** U SRBIJI![]()
********* Tudjman i ********* Milosevic su mnogo dogovora postigli, to je sada jasno ko dan, a mozda je i onda bilo. Nego, ja ne vidim kako ovo pitanje moze da se resi, ako moze da se resi... ?
dali je to cena kojom se Srbija naseljava
na kosove, i, ...... i shta, ..... pa nishta odu u smrdigrad i tamo utope sve to a ..... upravo to odgovara bgd glavonjama jer da se ne lazhemo pala je jedna, 2,3, juga shuga, pada smrdija ali mafijashi iz bgd su svo vreme na mestu i biche tu do kraja tako da ih apsolutno zabole za vas izbeglice iz hrvatske, bosne, kosova, sem ako, naravno, nemate da podmirite gradzevinsku mafiju smrdigrada ......... ma, sve je po zasluzi