Dali se osecate vrednim seksa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
malo glupo izgleda glupirati se bez razloga na temi koju nit razumes nit na njoj zelis da pises, i to ne o temi, nego o necemu 10tom. Kad ti se prica, imas lepo www_google__com i odes tamo. Ukucas _chat_ i na prvi koji ti naidje upadnes. TU uzmes, i pricas o svemu i svacemu, jer tu nema topica nego je sve offtopic. Ja ne znam za koji ku*ac dolaze svi na Lj i S da chatuju, valjda zato sto moderatorIce dozvoljavaju to, najgluplje sto sam mogo da uradim je da postujes ikakvu temu na "PDF Ljubav&Sex Internet Krstarice" jer tu stvarno nesto nije ok. Niti moderatori rade svoj poso, niti forumashi...

Izvolte spamujte ja vise ne otvaram temu dok se ne promene moderatori pa uzmu da brishu:
1. CHHAT
2. SPAM
3. TRASH
4. EMPTY POSTove
/...

vrlo cudna tema sa mnostvom pitanja koja ne razumem....al ajd da pokusam...osim sto u zadnje vreme zracim virusom prehlade i kojom bakterijom, zracim i jos necim a to je sexualna energija...i naravno da zasluzujem sex jer se bogami i potrudim da ga zasluzim: paznjom koju posvetim partneru, zavodjenjem, zezancijom koja opusta, brinem o sebi da bih bila pozeljna i negovana a i potrudim se da mu bude lepo samnom za vreme sexa....:D....e valjda je dovoljno za rano jutro.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back