Dali romantika izumire?

pamtim dan kada sam dobila ..... u poruci i ja ga nazovem i onako u panici upitam sta se desilo i sto mi salje tachkice...a on se nasmeja i kaze :Onako....i tada sma ukapirala....samo je mislio na mene i hteo je da mi to da do znanja....obozavam tachkice u poruci....:D

Jeste zaboravio sam ih, ona su mit. :lol:
Хахаха...:D

Знала сам..:lol:

Ништа ти мене ниси разумео. Ево.. уозбиљићу се...

Ја сам рекла да је романтична љубав мит.
Нисам рекла да је љубав мит.. и нисам рекла да су осећања мит..
Нити се слажем са тим да је романтика начин за изражавање емоција..

Јеси ли ти читао уопште шта ја пишем? :lol:

Хахаха...:D

Знала сам..:lol:

Ништа ти мене ниси разумео. Ево.. уозбиљићу се...

Ја сам рекла да је романтична љубав мит.
Нисам рекла да је љубав мит.. и нисам рекла да су осећања мит..
Нити се слажем са тим да је романтика начин за изражавање емоција..

Јеси ли ти читао уопште шта ја пишем? :lol:

Pa eto da sam zensko ti bi rekla "lakse ti uterati nego objasniti" :lol:

Svaka ljubav(ne foliranje vec prava ljubav) je ujedno i romanticna ljubav, drugacija ne moze ni biti, sto opet dokazuje da ti nisi nikad volela. :-P jer je to za tebe mit.

Hmm romantika je mozda vid zajednickog deljenja nekih emocija onda. Mada se za romantiku ne podrazumevaju jake emocije vec neke sporedne ali ipak lepe stvari.

Ne nisam citao sta ti pises. :lol:

Pa eto da sam zensko ti bi rekla "lakse ti uterati nego objasniti" :lol:

Svaka ljubav(ne foliranje vec prava ljubav) je ujedno i romanticna ljubav, drugacija ne moze ni biti, sto opet dokazuje da ti nisi nikad volela. :-P jer je to za tebe mit.

Hmm romantika je mozda vid zajednickog deljenja nekih emocija onda. Mada se za romantiku ne podrazumevaju jake emocije vec neke sporedne ali ipak lepe stvari.

Ne nisam citao sta ti pises. :lol:
Ево са овим могу да се сложим.
Романтична љубав подразумева рушење граница ега. Са вољеном особом постајеш једно.
Наравно, у својој машти. И због тога је она мит.
/а не зато што је ја нисам доживела...:lol: да ли јесам или нисам..:roll:
Хајде да се присетимо феномена оптуживања и да ти одговорим са..
Ако ти тако мислиш. :mrgreen:/
Права љубав подразумева раздвојеност. Слободу. И једино је тада права...:D

Ne cini li vam se da ljudi imaju sve manje vremena i smisla za romantiku?

ja nikada nisam shvatila sta pojamromantikepodrazumeva,i zatoimam problem da odgovorim na temu.
da li je romantika tiha muzika, cvece, latice ruza na krevetu, satenske (ili svilene) zenstvene spavacice, ruka u ruci, mesecina, saputanja na jastuku, bombonjere sa masnicom, sapmanjac...ako je sve ovo romantika, onda tesko da sam romanticna.
sta je romantika? objasnite mi

Ne cini li vam se da ljudi imaju sve manje vremena i smisla za romantiku?

ljudi imaju sve manje vremena za bio sta. a o smislu, tja...
romantika, kao i sve ostalo, ne robuje normama koje su nametnute ranije. romanticno bi trebalo da bude sve ono sto cinimo za drugoga, sa ciljem da mu stavimo do znanja da nam je, ili koliko nam je stalo. neki pisu pesme, neki su prakticniji - donesu nam dorucak u krevet. neki su lucidni, pa ucine neku "glupost" zbog nas. svako ima svoj nacin izrazavanja. ako se komunikacija promenila, ili ne robuje stereotipima, ne znaci i da je romantika izumrla...

Ево са овим могу да се сложим.
Романтична љубав подразумева рушење граница ега. Са вољеном особом постајеш једно.
Наравно, у својој машти. И због тога је она мит.
/а не зато што је ја нисам доживела...:lol: да ли јесам или нисам..:roll:
Хајде да се присетимо феномена оптуживања и да ти одговорим са..
Ако ти тако мислиш. :mrgreen:/
Права љубав подразумева раздвојеност. Слободу. И једино је тада права...:D
Da sve stoji sto je tamo napisano, jedan od najvecih neprijatelja ljubavi je ego.
Romantika i ljubav nisu mit vec stvarnost za onog ko ume da ih dozivi- da daje i da prima.
Prava ljubav podrazumeva spojenost, fizicku i psihicku. Al kakve veze ima romantika sa pravom ljubavi? Romantika se moze doziveti i sa osobama sa kojima nisi u pravoj ljubavi, mozda cak ni u ljubavi vec samo u simpatisanju.

Moram da priznam da nisam verovala nekim starim forumašima da na ovom pdf-u mnogi nemaju pojma o čemu govore i nikada nisu doživeli ni jedno od onih osećanja koje opisuju.
Ne razumem kako neko može da ne zna šta je romantika. Da li je moguće da neko može da misli da je romantično ono što se na filmu predtavlja takvim? To mogu da razuem samo ako nikada nije imao ni jednu romantičnu misao ili doživljaj u životu, odnosno nikada nije osećao ama baš ništa prema nekome. Ne mora da bude ljubav u pitanju. Ljudi kao da nikada nisu voleli, simpatisali, imali seks, poljubili se, imali prijatelja (pravog). Čudi me da sa toliko ubeđenosti govore o svemu, a u stvari nemaju iskustva sa time kako je biti čovek.
Kakve veze ima romantika sa zalascima sunca, večerama uz sveće, poezijom, cvećem i sličnim filmskim bljuvotinama. Sve to može biti romantično, ali nije po definiciji. Romantično je kada se osećamo poletno i želimo da učinimo nešto lepo za osobu kojoj to činimo. To su sitnice koje se iznenada urade, a za koje znamo da će prijati toj osobi. Romantičan trenutak je kada na svetu postojite samo vi i ta osoba, ma koliko vas ljudi okruživalo u tom trenutku. Kada ne vidite ostale od sreće koju osećate i delite sa njim/njom. Lep je to trenutak. Jesam romantična. Samo neemotivna osoba može biti neromantična i smatrati filmske šablone romantičnima.

Romantičan trenutak je kada na svetu postojite samo vi i ta osoba, ma koliko vas ljudi okruživalo u tom trenutku. Kada ne vidite ostale od sreće koju osećate i delite sa njim/njom. Lep je to trenutak. Jesam romantična. Samo neemotivna osoba može biti neromantična i smatrati filmske šablone romantičnima.[/QUOTE]

Sad su mi suze krenule...Kako je to lepo....Ali...Gde se mogu naci tako romanticni muskarci...?

Back