opanak
Domaćin
- Poruka
- 3.447
Trenutno se samo pitam, odgovor mi se namece gledajci clanove posade a i samog kapetana...............
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravi kapetani i deo posade su nazalost zarobljeni u potpalublju drugom broda ali vratice se cim i taj brod pocne da tone jer je na meti jedne podmornice,koja je sve ovo smislila.Kazanova:Verovatno si Guru u pravu, ali donekle. Da se i ja izrazim simbolicno: ovaj brod vode neuki kapetan i isto takva posada, ali ovde bih rekao da tu posadu i kapetana biraju putnici, znas ono: ko ima vise glasa. Stvar je u tome sto putnici nimalo ne razumeju kako se upravlja brodom, pa svako ko se iole proda da zna, on je izabran. Stvar je u tome sto medju putnicima ima bas pravih skolovanih kapetana brodova, ali i skolovanih za posadu, medjutim, oni se ne isticu, sto je greska i brod eto, vode neuki. Ovaj brod dobro izdrzava, jer svakom smenom kapetana i clanova posade dolaze isti takvi..., stvarno, dokle ce ovaj brod vise izdrzavati takve?
Doslo je vreme da ni u drugim brodovima nije sjajno, tako da ni pacovi nemaju vise kud da beze.
A za te pojaseve su prvo rekli da je to "donacija",a sad od kapetana traze da im se "oduzi".Usput ispitivali smo ih i otkrili da je taj svetleci materijal radioktivan,pa je kapetan jedan primerak poslao na vestacenje ,ali i pre nego sto je poslao otud je stigao rezultat po kome je sve ok.Ko zna kolko ce nam traziti i za tu uslugu?miskov:Paznja,brod nam tone.Stigli su pojasevi za spasavanje sa drugih brodova ali cudni nesto.Ubedjuju nas da su po standardima neke Unije al mi nije jasno sto su napunjeni olovom,i nekim materijalom koji svetli u mraku.
Wilkołak:...mi smo na brodu?
opanak:Trenutno se samo pitam, odgovor mi se namece gledajci clanove posade a i samog kapetana...............
tone...opanak:Trenutno se samo pitam, odgovor mi se namece gledajci clanove posade a i samog kapetana...............
crow:tone...
i tone...
i tone...
kad ce vec jednom dno