milka09
Početnik
- Poruka
- 2
Imam kamenac u zuci 0,9x4,00 cm Sta je najbolje da ga se rijesim?Bio sam kod kirurga i on mi je rekao da to nije nista
milka09:Imam kamenac u zuci 0,9x4,00 cm Sta je najbolje da ga se rijesim?Bio sam kod kirurga i on mi je rekao da to nije nista
Aha sto je brz oporavak.Moja komsinica operisana pre mesec dana,pustena iz bolnice odmah sutradan i eno je i sad drzi stomak u rukama.dr:Zucni kamenci ukoliko ne prave probleme ne moraju se uklanjati.
Ukoliko to ipak zelite, laparaskopska hiruska intervencija, jedan dan u bolnici, vrlo brz oporavak bez velikih rezova, bolova.
milka09:Imam kamenac u zuci 0,9x4,00 cm Sta je najbolje da ga se rijesim?Bio sam kod kirurga i on mi je rekao da to nije nista
dr:Zucni kamenci ukoliko ne prave probleme ne moraju se uklanjati.
Ukoliko to ipak zelite, laparaskopska hiruska intervencija, jedan dan u bolnici, vrlo brz oporavak bez velikih rezova, bolova.
dr:Slazem se, sve je to noz sa dve ostrice no ipak postoji vise vrsta kamencica.
I odluka za operativni tretman je ipak na pacijentu a po mom iskustvu nisam jos srela nekoga ko je isao "pod noz" dok nije zagustilo.