Dali je ovo dovoljno !!!

chika_Veron

Obećava
Poruka
59
E ovako,imam Kaspersky 5.0149,zone 5.5.062.011 i od skoro koristim Spysweeper 3.5 (zadovoljniji sam nego sa AD-awar-om) i naravno nezaobilazni Spybot 1.3.Dali mi je potreban josh neki program za zashtitu i koliko je neki check dialer kompatibilan sa gore navedenim programima,jer ih dosada nisam koristio.

Pa sad.... Sve je stvar onog sta zelis i sta podrazumijevas pod zastitom.. Dakle.. Ono sto si naveo i nije lose mada licno smatram da je sam korisnik najveca zastita svog sistema. Sto se tice programa protiv dialera predpostavljam da si na Dial-up konekciji i da ti je potreban takav program.. Nije ga zgoreg imati..

Pored svih navedenih programa nisi naveo ni koji Browser koristis niti mail klijent.. U velikoj mjeri bar po mojim iskustvima i oni cine veliku zastitu za tebe.. Poz.

chika_Veron:
E ovako,imam Kaspersky 5.0149,zone 5.5.062.011 i od skoro koristim Spysweeper 3.5 (zadovoljniji sam nego sa AD-awar-om) i naravno nezaobilazni Spybot 1.3.Dali mi je potreban josh neki program za zashtitu i koliko je neki check dialer kompatibilan sa gore navedenim programima,jer ih dosada nisam koristio.

Da li spyswepeer moze da zameni ad aware kada po nazivima imaju razlicitu ulogu a duplirano je protiv spy wareea, inace postoji i spybot 1.4 beta2 :?: :!:

drago41:
chika_Veron:

Da li spyswepeer moze da zameni ad aware kada po nazivima imaju razlicitu ulogu a duplirano je protiv spy wareea, inace postoji i spybot 1.4 beta2 :?: :!:

A koliko vidim i krstarica je postala puna svega i svacega zato posle svakog surfa udri u ciscenje pa ces biti najsigurniji!

Eto vidis zaboravih da to spomenem,koristim operu ili u retkim trenucima IE,a mail Yahoo.Sada,slazem se sa tobom,ako bar malo pazite sta posecujete smanjujete u velikoj meri sanse za neki upad.Sto se tice Ad-awar-a provereno spysweeper dosta bolje detektuje ad-awarove i spy warove,kao i ostalu gamad.Cak i njegov shield radi bolje od Ad-awar-ovog ad-watch-a,ali i posle koriscenja Ad-awara ili spysweepera opet morate pokrenuti spybot :lol:.I kao sto rece Drago41 zaista broj ad i spy warova neverovatno brzo raste i jednostavno sam primoran da skeniram posle svakog konektovanja.Ako ima boljih predloga u vidu programa ili browsera,zeleo bih da cujem ipak je iskustvo najbolja preporuka.

Back