Dali je etika?

ms:
A ko se to nabacuje na ovom forumu?
Na ovom se samo rekreiramo ali na svaštari i LJIS je nas 6 provalilo zaokruženog R da nam se simultano nabacuje.Razmenile smo nekoliko pp, izeditovale po par njegovih pp, slarko se ismejale i naravno - provalile ga na forumu. On sa prvo tri dana opraštao zauvek sa svima a onda je odustao i eno ga i dalje tamo, ljigavi se sa onima koji ga ne poznaju :roll:

Ne zna se sta je jadnije, da li oni koji su dosli na pijacu da prodaju konja na samrti ili oni koji se cenjkaju sa tim bednicima da bi usicarili koji dinar konto bede tih pijacara.

Zak:
Ne zna se sta je jadnije, da li oni koji su dosli na pijacu da prodaju konja na samrti ili oni koji se cenjkaju sa tim bednicima da bi usicarili koji dinar konto bede tih pijacara.

Ma u redu je, trebale smo da ga "dostojanstveno" pustimo da nam kopira iste ljigavosti i da ga pogladimo po kudravoj glavi i štipnemo za obraščić.

apotekarka:
Na ovom se samo rekreiramo ali na svaštari i LJIS je nas 6 provalilo zaokruženog R da nam se simultano nabacuje.Razmenile smo nekoliko pp, izeditovale po par njegovih pp, slarko se ismejale i naravno - provalile ga na forumu. On sa prvo tri dana opraštao zauvek sa svima a onda je odustao i eno ga i dalje tamo, ljigavi se sa onima koji ga ne poznaju :roll:
E stvarno, oprastao se i kukao, ali nigde ne ode!

chokolada:
apotekarka:
E stvarno, oprastao se i kukao, ali nigde ne ode!

Pravi onaj obraz-đon.

I ja se pitam....
da li je to zabranjeno pravilima Krstarice, jer je cela tema izbrisana kada sam to uradila?
Dnevno razmenim dvadesetak pp i svaka bi mogla da ide u javnost pa mislim da i drugi ljudi slično razmišljaju. Kako možeš da se osloniš na nekoga koga ne poznaješ i da računaš na njegovu diskreciju i korektnost ako te provale da si nekorektan? :roll:

limunada:
Imam ja jedno potpitanje:Da li je eticno editovati tudje pp drugima ili cak javno? :roll:

Pa to je nesto najgore sto neko moze da ucini!
Da stvari iz pp-a govori na forumu, ili jos gore ih doslovce edituje.
Postoje neki kodeks ponasanja na internetu koji ljudi ocigledno ne poznaju.
Inace ne bi se zvale privatne poruke da treba da se iznose javno...jezim se....

Kelis:
limunada:
Imam ja jedno potpitanje:Da li je eticno editovati tudje pp drugima ili cak javno? :roll:

Pa to je nesto najgore sto neko moze da ucini!
Da stvari iz pp-a govori na forumu, ili jos gore ih doslovce edituje.
Postoje neki kodeks ponasanja na internetu koji ljudi ocigledno ne poznaju.
Inace ne bi se zvale privatne poruke da treba da se iznose javno...jezim se....

Znači, ako meni Jehovin svedok koji se pravi fin na forumu šalje pp sa perverznim sadržajem i ja na to ukažem i zatraže mi dokaz (čak ga on sam zatraži) ja ne smem da izeditujem njegove pp?
To mi liči na ono:"Sama je tražila da je siluju, nosila je mini suknju!" :roll:

limunada:
Nije; zato jeste malo smesno kada optuzuju doticnog. Kako stoje stvari doticni je ispao nemoralan kada je startovao vise pripadnica suprotnog pola. Citajuci neke postove moze se primetiti da su pojedine flertovale sa svima zivima, a kada se pojavio lik koji se ocito svideo nekima od njih ete belaja. Ete belaja jer je sarmirao izgleda vise njih istovremeno a one saznale za njegova zle namere ili ti poligamiju.

Zak:
limunada:
Nije; zato jeste malo smesno kada optuzuju doticnog. Kako stoje stvari doticni je ispao nemoralan kada je startovao vise pripadnica suprotnog pola. Citajuci neke postove moze se primetiti da su pojedine flertovale sa svima zivima, a kada se pojavio lik koji se ocito svideo nekima od njih ete belaja. Ete belaja jer je sarmirao izgleda vise njih istovremeno a one saznale za njegova zle namere ili ti poligamiju.

Svima je bio dosadan i sprdale smo se na pp sa njegovim iskopiranim ljigavim nabacivanjima :roll:

Zak:
limunada:
Samo sam htela da kazem da mene niko nije sarmirao, bas naprotiv (a ne verujem ni da su ostale pale na njegov "sarm"). Ipak mislim da se nama tu nije zgadio on, vec njegova dvolicnost, ljigavost, izigravanje frajera........... Sve one osobine koje vecina mrzi. Eto na primer ja odgovorim iz kulture na njegovu privatnu poruku, a on me spopadne istog momenta. Stvarno je sarmantan! :roll: :twisted:

...Ostaje samo pitanje,ako vam se neko gadi....zasto kontaktirate sa njim...?I naravno,nesto sto niko ovde ne pominje,....Moral...Sta je sa licnim moralom....Npr.apotekarka javno priznaje,da je menjala pp sa doticnim gospodinom,flertovala s njim..itd...koliko mi se cini,postoji neki nik koji se zove "apotekarkin muz",a isto tvrdnja da ima decu....
hm....svi vi umesani u to ste na neki nacin slicni....

chokolada:
Zak:
limunada:
Samo sam htela da kazem da mene niko nije sarmirao, bas naprotiv (a ne verujem ni da su ostale pale na njegov "sarm"). Ipak mislim da se nama tu nije zgadio on, vec njegova dvolicnost, ljigavost, izigravanje frajera........... Sve one osobine koje vecina mrzi. Eto na primer ja odgovorim iz kulture na njegovu privatnu poruku, a on me spopadne istog momenta. Stvarno je sarmantan! :roll: :twisted:

A da te nije spopao, ti bi se uvredila !!! :lol:

begunac:
...Ostaje samo pitanje,ako vam se neko gadi....zasto kontaktirate sa njim...?....
Ja sam s njim razmenila samo par poruka tipa: "Poslacu ti sliku kada budem imala", posto mi je pitanje "Chokolino gde je vise ta slika" upuceno maltene svaki dan. Odgovarala sam na poruke tipa kako si, sta radis i postavljala ta ista pitanja ali nikada nisam dobijala normalne odgovore (posle takvih odgovora sam prekidala komunikaciju).
P.S. Nisam ja mogla odmah da znam da je on smarac, a posle mi je bilo neugodno da ga ignorisem.

chokolada:
begunac:
...Ostaje samo pitanje,ako vam se neko gadi....zasto kontaktirate sa njim...?....
Ja sam s njim razmenila samo par poruka tipa: "Poslacu ti sliku kada budem imala", posto mi je pitanje "Chokolino gde je vise ta slika" upuceno maltene svaki dan. Odgovarala sam na poruke tipa kako si, sta radis i postavljala ta ista pitanja ali nikada nisam dobijala normalne odgovore (posle takvih odgovora sam prekidala komunikaciju).
P.S. Nisam ja mogla odmah da znam da je on smarac, a posle mi je bilo neugodno da ga ignorisem.

Al' kad je obrisao qu..., o zavesu, onda si po*zdela, a !!! :lol:

e apotekarka, ajde ne foliraj se....sta je sa pp koje ti saljes drugima?
i tvoja slika koju zdusno gradis ovde na forumu se jako razlikuje od toga kako i sta pricas preko pp-ova...

ali ocigledno da imas srece pa si naletela na ljude koji su kulturniji od tebe pa tvoje pp nece iznositi u javnost...

Back