U sličaju da se dokažu zloupotrebe službenog položaja,korupcije,kriminala i drugih nezakonitih radnji,dali će biti listracija kadrova DSa i LSDVa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U sličaju da se dokažu zloupotrebe službenog položaja,korupcije,kriminala i drugih nezakonitih radnji,dali će biti listracija kadrova DSa i LSDVa?
U sličaju da se dokažu zloupotrebe službenog položaja,korupcije,kriminala i drugih nezakonitih radnji,dali će biti listracija
kadrova DSa i LSDVa?
Крстарици је потребна лустрација неписмених форумаша.
А што се тиче теме - неће. Неће брат на брата да удари.
Gde si bio do sada?
Шетао сам. Зашто?
Неће.
У супротном би пацови одавно напуштали брод.
Ta je lustracija trebalo da se sprovede barem pre dest godina ( mada je i tada vec bilo kasno).
Danas nema vise nikakvog smisla, glavni akteri su pokojnici. Ali i oni koji su igrali u sporednim ulogama.
To se i meni čini ,žuti deluju prilično bahato i ležerno sa obzirom šta su sve pokrali i uništili.Неће.
У супротном би пацови одавно напуштали брод.
Нисам, шта ће ми то. И ти си био у шетњи, видим.
A ti bi da sprovedes lustraciju na forumu,zasto?
To se i meni čini ,žuti deluju prilično bahato i ležerno sa obzirom šta su sve pokrali i uništili.
Mozda je covek u privatnom zivou neki komesar za lustracije pa bi to preneo i na forume.
I meni smeta kada neko pogresno i nepravilno pise, umem i ja da padnem u vatru, a onda pomislim da sam preterala,
pa cak umem na PM i da se izvinim.
Da je ovde pameti ,ako već ne smeju da ih apse zbog spoljnog faktora ,kao i zato što je i nova vlast u tim istim dilovima bila pa ne sme da čačka , bar da postignu neki kompromis kao u Rusiji , da lepo u nekom obliku vrate bar 2/3 bogatstva državi , u zamenu za slobodu i još im ostane dovoljno , al sumnjam da se to može očekivati od Dačića,Vučića i Dinkića .Зато што држе , још увек, највећи капитал.