Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ja sam siguran da treba, toliko zla je na ovoj planeti a on nikom da pomogne ,kakav je to otac , kakva crna ljubav, ja znam samo da ga brane oni kojima je dobro i zive u masti
Ti sebe da proveris prvo, i svoje ukupno pisanje,a inace si stvoreno stvorenje, pa prema tome zaboravi na to ko kome sudi, jer kada budes na zadnjem sudu, daces i zadnji odgovor.
Ti sebe da proveris prvo, i svoje ukupno pisanje,a inace si stvoreno stvorenje, pa prema tome zaboravi na to ko kome sudi, jer kada budes na zadnjem sudu, daces i zadnji odgovor.
ja sam siguran da treba, toliko zla je na ovoj planeti a on nikom da pomogne ,kakav je to otac , kakva crna ljubav, ja znam samo da ga brane oni kojima je dobro i zive u masti
Ne može da postigne, šta ti je...treba sesti pored svakog, ponuditi pomoć a ima i onih koji ga ne prepoznaju pa se uzjogune, opsuju ga u njegovom prisustvu
i on naravno ode svojim putem tj. sedne pored nekog drugog i tako redom...možda je već seo pored tebe al ko zna gde si ti bio...