Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Muskarci, zanima me, dali bi bili prisutni na porodjaju tj. dali bi trazili da budete sa zenom na porodjaju, ili ne? Ako ne, onda dali bi pristali na to kad bi to zena trazila od vas? :shock:
Ja bi mlavio onog ko bi mi branio da budem prisutan!!! Naravno ne bih gospdju, ako je to njena zelja, ali s'druge strane sam siguran da se necu zeniti takvom kojoj ce biti problem moje prisustvo!!!
Muskarci, zanima me, dali bi bili prisutni na porodjaju tj. dali bi trazili da budete sa zenom na porodjaju, ili ne? Ako ne, onda dali bi pristali na to kad bi to zena trazila od vas? :shock:
jao muskarci nemojte bre to da propustate.ne morate bas da gledate kako izlazi iz vagine(hi hi fina sam) ali to je vasa beba.ja sam prvi pogled na nju zaledila u svom secanju i to se ne zaboravlja