AllmightyBruce
Obećava
- Poruka
- 97
Kad vam decko/devojka prica o tome sta ce da vam radi pre sexa?
Tj kad opise vase kresanje pre nego sto dodje do toga?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazhem se,bitno je da zna da se ODRAZI...ovaj,izrazi...Just Me:Ako zna da to dobro isprica,auuu..... :wink:
AllmightyBruce:Kad vam decko/devojka prica o tome sta ce da vam radi pre sexa?
u fazonu: shetam, shetam, a sad cu da te karam?bobba:mmmmm
reci pre sexa
AllmightyBruce:Kad vam decko/devojka prica o tome sta ce da vam radi pre sexa?
Petar_Pan:Poznavao sam x devojaka koje su trazile prvo da popricamo o tome... ili da im ispricam neku e. fantaziju....
Tako da slazem se sa ovim gore... ribe to pali... mene isto pali... ali mi nije potrebno ni neophodno uopste...
storm cloud:Да. То је некад боље и од самог секса.
Smaratch:pali me, volim da slusam svakakve prljavstine, samo mi se cesce desava da devojka trazi da ja pricam sta cu njoj da radim, ebesga kad sam perverzan do srzi :-D :-D :-D 8-)
Ti neznas za sta si... to je tvoj problem...Samantha Jouns:hahahahahaahhaha e moj Pero,,....ja sam vise za pricanje posle sexa,....
hulahopka:Samo da ne bude kao Bata Zivojinovic zvani zivotinja , u onom filmu..kad delje onu lubenicu i prica joj-ovako cu da te karam, pa cu ovako da te karam...i na kraju je ne kresne uopste...
On i Tito se otkinuli od zivota, ebi ga zato i jesmo ovde kad su to bili najzesci ebaci....Bem ti zemlju...marlon:E kad bi ti znala sta je sve taj kreso.....