Wolfbrother
Aktivan član
- Poruka
- 1.542
Skinuo sam ovaj super program,ali mi nikako ne uspeva da uvelicam neko mesto do 100 metara,slika je mutna i jednobojna,kako to da uradim?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
A sto ne probate Google earth? Ja sam se smarala sa World Windom i smorila se ziva, i na kraju ga sa radoscu obrisala.Sa Google Earth-om sam ulazila u gradove i prilicno se jasno vidi.Rajko:Skinuo sam ovaj super program,ali mi nikako ne uspeva da uvelicam neko mesto do 100 metara,slika je mutna i jednobojna,kako to da uradim?
Ne mozes da dobijes vecu rezoluciju zato sto ona nije data na njihovom serveru. Oni u Nasi su procenili da je za nas dovoljna neka sitnija razmera.Google Earth je zakon.Goku:Znaci niko ne zna koji je problem sa Nasinim programom za uvelicacanje! Google Earth ima 11mb, a ovaj nasin ima 53mb! Ajde ako neko zna da napise ovde, znaci zasto nece world wind da uvelica grad na 100m????
Goku:Dobro, imam i google earth, ali i on mi isto pokazuje! Sta treba da uradim?