Y
YU
Gost
Dal bi prevarili za jednu noc svog partnera(ku)?Dal imate nagon da imate odnos sa drugom osobom koju poznate a dobrim ste odnosima i vi i vas partner sa tom osobom?Dal tad imate jednom odnos ili vise puta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
YU:Dal bi prevarili za jednu noc svog partnera(ku)?Dal imate nagon da imate odnos sa drugom osobom koju poznate a dobrim ste odnosima i vi i vas partner sa tom osobom?Dal tad imate jednom odnos ili vise puta?
Gazdarica:Lens, udaj se za mene...![]()
![]()
![]()
Lens:Gazdarica:Lens, udaj se za mene...![]()
![]()
![]()
Pazi sta se meni sad desavaops: polomise se ljudi ovde oko Gazdarice, a ona nista, a ja ni prstom ne mrdnuh i pazi sta se desava, odma mi nudi brak...ljudi sta da radim?
Gvozdje se kuje dok je vruce, pa ti sad vidi sta ces...Lens:Gazdarica:Lens, udaj se za mene...![]()
![]()
![]()
Pazi sta se meni sad desavaops: polomise se ljudi ovde oko Gazdarice, a ona nista, a ja ni prstom ne mrdnuh i pazi sta se desava, odma mi nudi brak...ljudi sta da radim?
Burrito:Ne bih prevario ni za jednu ni za više noći. Strast ume da bude jaka ali se treba suzdržati i ostati veran. (Treba se ugledati na devojke, one to dobro rade i znaju da se žrtvuju da bi bile verne). Ipak, posle cele ove priče moram reći da bih oprostio devojci da me prevari iako ja nju ne bih.![]()
Gazdarica:Gvozdje se kuje dok je vruce, pa ti sad vidi sta ces...Lens:Gazdarica:Lens, udaj se za mene...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uh, Lens moram da ti kazem da povlacim svoju ponudu... Nismo jedno za drugo... Ebi ga, kad ti ne volis analni sex...Lens:Gazdarica:Gvozdje se kuje dok je vruce, pa ti sad vidi sta ces...Lens:Gazdarica:Lens, udaj se za mene...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad ja duso moram da idem da radim...kamera na gotovs...Beer Fest...jutro je pametnije od veceri![]()
![]()
![]()
Dal bi prevarili za jednu noc svog partnera(ku)?Dal imate nagon da imate odnos sa drugom osobom koju poznate a dobrim ste odnosima i vi i vas partner sa tom osobom?Dal tad imate jednom odnos ili vise puta?
Prevarila sam decka jednom kad sam imala 17, to mi je bio 1 put, tj, skinula sam nevinost sa njim. Duga prica... Zamalo da prevarim drugog decka (tad mi je vec bilo 25), ali sam se iskontrolisala maksimum, mada me je taj tip veoma privlacio. Uglavnom, ne znam da li bih sad prevarila decka. Mislim da ne bih. Jer mi nista ne nedostaje. Kad to budem pozelela znacu da sa nama nesto nije u redu i ostavicu ga.
Ne i ne.
Uvek imam odnos vise puta, kad imam odnos...![]()