neledr
Primećen član
- Poruka
- 748
Pobogu ljudi ........bre
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako hoces laptop kupi ACER
Acer ti je mnogo jeftiniji od ostalih zato sto se ne reklamira kao ostali i za uzmi Acer on ti je naj priznatiji u Evropi
ljudi da ne otvaram novu temu ... bavim se fotografijom i stvarno mi treba lap. isto tako do 1000 jura pa shta savetujete ? znachi treba samo da je brz .. i da ima dobar ekran da prikazuje realne boje i white balans
Po mom skromnom misljenju, od MSI, ASUS-a i FujitsuSiemens-a nema gorih laptopova. Ali to je samo moje skromno misljenje i imam pravo na njega....
ja imam hp6715b, odlican je, ali se nekako HD brzo ugrije, brzo dodje do 46-48 pa cak predje 50...previse se greje..moracu da vidim koje programe da koristim da ocitam temp procesora i itd...
@betmenov_prijatelj
koji si program koristio za ocitavanje temp??
i rikno mi je hard jednom pa sam se morao izvaliti 100evra da kupim drugi...IBM za nezahtevne korisnike? Ne znam da li sam te dobro razumeo, ali ako jesam, onda si pogrešio. Danas sam baš naručio jedan ThinkPad T61 sa Nvidia Quadro 140 grafikom, 4GB RAM-a, Core2, 160GB diskom... ne vidim šta je tu "za nezahtevne korisnike"?
Ili si se pogrešno izrazio?
IBM za nezahtevne korisnike? Ne znam da li sam te dobro razumeo, ali ako jesam, onda si pogrešio. Danas sam baš naručio jedan ThinkPad T61 sa Nvidia Quadro 140 grafikom, 4GB RAM-a, Core2, 160GB diskom... ne vidim šta je tu "za nezahtevne korisnike"?
Ili si se pogrešno izrazio?
imao sam qosmio g25 i on je svojevremeno vrtio ko blentav...baj d vej jel ta grafika nesto kao x3100? ako jeste onda je krsh...meni treba ozbiljna graficka karta ocu da igram zajebane igreimao sam qosmio g25 i on je svojevremeno vrtio ko blentav...
4 Pablo: respekt za legendu i jedan predlog. Choveche, pusti ove tipa*****se, pa takvi ne zavredjuju mikron tvoje paznje a kamoli da se ti objasnjavas nesto sa njim!!! Dovoljno nam je par reci od takvih pa da se vidi koliko znaju.Sta da ti kazem, cim chowek tvrdi da ASUS proizvodi procesore......mislim stvarno, shta vise reci...jbte?
Prvo glu**** ASUS proizvode procesore .
( ASUS proizvodi od ove godine procesore samo sto nisi ti izaso dalje iz igraonice i prodavnice kompijuterske opreme!!!iza coska !!! pa ne znas )
a vi sto sa 20god(ili koliko vec imate godina) igrate i dalje igre i citate casopise poput SVET KOMPIJUTERA,DIGITAL .... gl*** s** ko no*****!!! al kad sam procitao sta ste lu**** morao sam.
vama bi trebalo da zabrane pristup na forum a ne meni.
!!! jesam rekao da vise necu odgovarati na ovu temu !!! zato sto je P*A*B*L*O- a i ti jedni de***** kojima se nista ne moze da dokaze *** ali kada sam video koliko ste gl* i sta ste pisali pu***** mi je fi******.
!!!sto se mene tice lu***** dalje sta vam padne na pamet ja vise necu odgovarati na ovu temu pa lupali m******** g*********

Porediti Intel 3100 i nVidiu Quadro je kao porediti bicikl i Formulu 1.
nVidia Quadro serije su profesionalne grafičke kartice sa naročito dobrom podrškom za OpenGL, hardverski AA, dakle napravljena za digital content creation, CAD, itd. Naravno, i igrice rade odlično.
Ovaj IBM T61 sa Quadro grafikom, 4GB RAM-a je recimo oko 110.000 din.sad sam malo pogledao, ludilo ovo...definitivno cu uzeti sebi ovako nesto. koliko para kosta to planinarenje?
Prvo glu**** ASUS proizvode procesore .
( ASUS proizvodi od ove godine procesore samo sto nisi ti izaso dalje iz igraonice i prodavnice kompijuterske opreme!!!iza coska !!! pa ne znas )
a vi sto sa 20god(ili koliko vec imate godina) igrate i dalje igre i citate casopise poput SVET KOMPIJUTERA,DIGITAL .... gl*** s** ko no*****!!! al kad sam procitao sta ste lu**** morao sam.
vama bi trebalo da zabrane pristup na forum a ne meni.
!!! jesam rekao da vise necu odgovarati na ovu temu !!! zato sto je P*A*B*L*O- a i ti jedni de***** kojima se nista ne moze da dokaze *** ali kada sam video koliko ste gl* i sta ste pisali pu***** mi je fi******.
!!!sto se mene tice lu***** dalje sta vam padne na pamet ja vise necu odgovarati na ovu temu pa lupali m******** g*********