DAJTE SAVET NEVINOJ

• Začetnik teme Začetnik teme mimi/
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
inspirion:
mimi/:
Ok,nisam savrsena,smatrajte me debilom,kretenom kako god.Ipak hvala na iskrenim recima kakve god bile. Sto se tice pitanja da li pokazuje ikakve znake zaljubljenosti, da, pokazuje,ali je mnogo zbunjen zbog svega sto nam se desilo i ne zna sta da radi.

Probaj prvo sa pusangijom,pa vidi kako ce da reaguje.

Napravi neki uvod,budi romanticna

ako ovo ne upali, nista nece :D dzabe ti onda sve, on voli tu njegovu, a tebe ce k'o otirac :idea:

inspirion:
mimi/:
Ok,nisam savrsena,smatrajte me debilom,kretenom kako god.Ipak hvala na iskrenim recima kakve god bile. Sto se tice pitanja da li pokazuje ikakve znake zaljubljenosti, da, pokazuje,ali je mnogo zbunjen zbog svega sto nam se desilo i ne zna sta da radi.

Probaj prvo sa pusangijom,pa vidi kako ce da reaguje.

neeeee....osim ako bash nemash taj poriv..nemam pojma a kako vam se to desilo ste se povatali pijani na izletu planinara

s obzirom da je svanulo ,,nisam se mesala u temu ,, i mislim da je bolje tako ,,,,
ali moj savet bi bio takav da te sada pitam ,,,i kako je bilo :D
mislim,, jel da ti pozelimo dobrodošlicu medj tete koje su ga videle ili jok

Toliko je očigledno koliko ti zapravo, želiš da spavaš sa njim, da si u stanju da zanemariš sve komentare tipa : nemoj, ne valja i slično. Neka... Bolje je da ti "prvi put" bude onako kako ti želiš i da ne upadneš u grupu devojaka koje nemaju baš lepo mišljenje o svom početku, pa posle lažu i sebe i druge kako im je bilo predivno i kako su upravo one te srećnice koje su imale čast da to urade sa onim koga vole ili žele. Samo napred... spavaj sa njim...neceš imati kajanje u životu, a što se tiče dalje veze... ja predviđam da ćeš se ohladiti kad tad. Suviše si mlada da se vežeš ozbiljnije. To ti sada malo zvuči neverovatno, ali kroz koju godinu tražićeš i "mišljenje" drugog. Ne mora da znači, ali je mala verovatnoća da ćeš sa sadašnjim tipom i završiti.
Tu je još i pitanje njegove veze sa tom drugom ili prvom devojkom. Koliko je to ozbiljno, koliko su dugo u vezi, šta planira sa njom... Možda on na sve to gleda kao na dopunsku nastavu... ko će ga znati. Mi možemo biti takvi, tako da pitanje, kako ti da ne budeš druga, zavisi od vas samih. Tu nema recepta, samo nadanje da sve radiš kako treba i da će ispasti kako ti želiš. Sve u svemu... vreme ti je da uđeš u naše "društvo". JUST DO IT!!! :) 8)

DONT DO IT !!!!!
Ne slusaj ove neizivljene koji misle da je jedino bitno ubaciti suprotni pol u krevet jer im to bas ne polazi za rukom tako cesto. Tebi je prvi put, a i sama znas da je taj neki ljigavac. Mnogo je stariji pa verovatno moze lakse da te folira . Ako vara devojku sta mislis koliko je iskren prema tebi Kad je mangup, sto ne ostavi njegovu devojku pa bude sa tobom, vec se plasi da ces ti pobeci od njega cim ga bolje upoznas (verovatno je u pravu). Zapamti SAMO JE JEDNOM PRVI PUT. Zasto da propustis uzivanje sa mislima kako si skinula nevinost i zamenis ga grizom savescu i kajanjem sto si sebe degradirala

dvoje:
DONT DO IT !!!!!
Ne slusaj ove neizivljene koji misle da je jedino bitno ubaciti suprotni pol u krevet jer im to bas ne polazi za rukom tako cesto.
Čemu vredjanje, kada ne znate ili se niste ni potrudili da saznate nešto o nekome, koga inače prozivate. Ja bar na forumu nisam ni pokušao da nadjem devojku, što dovoljno govori u prilog da imam sasvim zadovoljavajući seksualni život... nasuprot vašem ubedjenju da sam ne iživljen. Samo volim da "slušam" razna misljenja i ponekada učestvujem. Vi ste se ovde našli... svaka vam čast (vidim da će svadba - čestitam i želim sreću :D ), ali to ne daje vama za pravo da se lažno osetite inferiornijim u odnosu na druge i prosipate savete uz omalovažavanje. Ako sam rekao JUST DO IT, rekao sam zato što sam ja bio u sličnoj situaciji - u vezi sa osam godina mladjom devojkom i ja sam joj bio prvi. Doduše, nisam imao drugu, ali nisam ni gajio neka prevelika osećanja prema njoj. Bila mi je dovoljno draga da mi bude lepo sa njom, ali... je nisam voleo. Bilo mi je čak i... pa recimo, malo i teško kada je odlazila za Nemačku. Iz tog iskustva, mogu reći da se ona nikada nije kajala iako je ubrzo potom otišla. Valjda je znala da me neće više videti, a htela je da "to" uradi sa nekim do koga joj je stalo. Drago mi je da sam to bio ja, jer je i meni ostala i još uvek je, u lepom sećanju.
Tebi je prvi put, a i sama znas da je taj neki ljigavac. Mnogo je stariji pa verovatno moze lakse da te folira . Ako vara devojku sta mislis koliko je iskren prema tebi Kad je mangup, sto ne ostavi njegovu devojku pa bude sa tobom, vec se plasi da ces ti pobeci od njega cim ga bolje upoznas (verovatno je u pravu). Zapamti SAMO JE JEDNOM PRVI PUT. Zasto da propustis uzivanje sa mislima kako si skinula nevinost i zamenis ga grizom savescu i kajanjem sto si sebe degradirala
Ja sam, ponavljam, bio sa devojkom mladjom od sebe, ali me to ne svrstava u ljigavca... niti njega, jer po njoj i on je zbunjen. Možda je vara, kao što ste i rekli, ali to mi ne možemo saznati dok ga ne upoznamo bolje. I... podsetite se svojih reči:
dvoje:
Zahvaljujem svima.I nemojte se svadjati.Niko nije ni pacenik ni jazavicar,ali su svi(nadam se) zeljni novih poznanstava i svako definitivno zasluzuje priliku da necime odusevi,makar preko telefona
Izvinjavam se forumašima na opširnosti

ja cu samo copy/paste
To sto planiras odn. sto bi htjela ti je velika glupost...
Momak sa kojim prvi put spavas.... mnogo se vezes za njega nakon toga... posebno ako si toliko zaljubljena... I trcaces za njim,kad god mu se q*ac digne ti ces mu biti na raspolaganju... a razmisli koliko je to pametno... Da mu pruzis to zadovoljesto da te ima kad hoce??? :evil: NE-E-E-E :evil:
Zato bolje nadji nekog ko ce da te voli iskreno,kome ces biti jedina i kome ces bez prepreka,bez zaljenja da poklonis sebe i koji ce to umijeti da cijeni :!: :!: :!:

dvoje:
DONT DO IT !!!!!
Ne slusaj ove neizivljene koji misle da je jedino bitno ubaciti suprotni pol u krevet jer im to bas ne polazi za rukom tako cesto. Tebi je prvi put, a i sama znas da je taj neki ljigavac. Mnogo je stariji pa verovatno moze lakse da te folira . Ako vara devojku sta mislis koliko je iskren prema tebi Kad je mangup, sto ne ostavi njegovu devojku pa bude sa tobom, vec se plasi da ces ti pobeci od njega cim ga bolje upoznas (verovatno je u pravu). Zapamti SAMO JE JEDNOM PRVI PUT. Zasto da propustis uzivanje sa mislima kako si skinula nevinost i zamenis ga grizom savescu i kajanjem sto si sebe degradirala

Даааа...секс је таква грозна деградацијаааааа.... 8)

newerna_beba:
ja cu samo copy/paste
To sto planiras odn. sto bi htjela ti je velika glupost...
Momak sa kojim prvi put spavas.... mnogo se vezes za njega nakon toga... posebno ako si toliko zaljubljena... I trcaces za njim,kad god mu se q*ac digne ti ces mu biti na raspolaganju... a razmisli koliko je to pametno... Da mu pruzis to zadovoljesto da te ima kad hoce??? :evil: NE-E-E-E :evil:
Zato bolje nadji nekog ko ce da te voli iskreno,kome ces biti jedina i kome ces bez prepreka,bez zaljenja da poklonis sebe i koji ce to umijeti da cijeni :!: :!: :!:

...И не шири колена док ти не покаже веренички прстен...Мора да цени поклон који му тако несебично дајеш! 8)

Ovde se samo postavlja pitanje da li ti zelis da izgubis nevinost sa njim zato sto ga toliko volis ili zelis da to ispadne kao tvoja neka pozrtvovanost kojom se nadas da ces ga na neki nacin okrenuti ka sebi i udaljiti ga od trenutne devojke? Pa da bude posle 'ja ti i nevinost dala a ti tako' nabacivanje krivice u slucaju da ne ispadne kako si planirala i on ipak ostane sa devojkom. Rascisti to sa sobom.

Evo ovako...
mimi, baš si kučka yebote...
pa svako normalan zna da biti nevin nije ništa strašno...
i naravno da si mogla naći nekog vršnjaka za yebačinu, umesto što se yebeš sa tim majmunom...
što se mene lično tiče ( :roll: ma ne tiče me se uopšte)...
ti treba da kažeš toj jadnoj devojci da si zaljubljena u njenog dečka...
jer on je ipak tvoj heroj... mislim, skino ti mrak... i tako to...

Alo bre, pa on obe vas yebe... nju yebe zato što je navodno voli, a tebe yebe zato što ga **** boli...
pa tako ispada da mu ti dođeš kao droljica koju može da prrca kad god mu se ćefne...
naivna si mala... i sigurno si mu obećala da joj nećeš reći...
i gde je tu kraj njegovoj sreći? :roll:

Ako si razumela šta sam ti hteo reći...
i ako ja znam šta sam hteo reći... :roll: e, da me yebeš!

Izvini na vulgarnosti... to me Koyot naučio... :lol: :lol: :lol:

mimi/:
Ako vam je naslov privukao paznju procitajte ovo kad ste vec tu i dajte mi vas savet.Imam 18 godina i bila sam tajnoj vezi sa starijim muskarcem koji imma devojku;bilo je kratko ali PRELEPO ali i to je puklo jer ne zelim da budem druga.NENORMALNO sam se zaljubila u njega i zivot mi se pretvorio u ubedjivanje sebe da idem dalje i da cu preboleti. MALO SUTRA! Ludim!Javila mi se zelja da izgubim nevinost sa njim jer mi je po mnogo cemu poseban,ali ne znam kako da mu to kazem ili dam do znanja a da se ne srozam u njegovim ocima ili totalno ne izblamiram i sl.A i tu je ona... Znam kucka sam sto to uopste pomisljam ali tako je kako je,ne mogu da suzbijam.
Pomozite mi i dajte mi neki savet,kazite vase misljenje jer bi mi mnogo znacilo. Hvala vam unapred.

Neces se srozati u njegovim ocima. Svaka glupa cica koja misli da je njeno medjunozje bogom dan dar muskarcu je dobrodosla. Slobodno mu predlozi. Onda dodji na forum pa nam se isplaci na ramenu.

Postovani sidewolkeru,
vidim da si se prilicno osetio prozvanim mojim komentarom iako ga nisi bas najbolje ukapirao. Takodje je jasno da je i moja zapoceta tema na koju se isto pozivas ostala za tebe pod velom tajne, pa bi da ti pojasnim i jedno i drugo.
1. Nisam mislio da je neko ljigavac zato sto je sa mladjom devojkom vec zato sto sedi na dve stolice. To sto je sa mladjom samo ga cini nesposobnim, jer ne sme da pokusa da nadje normalnu devojku pa juri decu koju je lakse pridobiti. Medjutim sposobnost doticnog, kao i tebe, uopste nije bitna u ovoj temi. Bitno je da devojka svati da nije u pitanju prava zaljubljenost vec njeno ne iskustvo i iskustvo "ljigavca"
2. Ja sam zeleo da ohrabrim ljude koji iskreno zele da nadju srodnu dusu, a jasno sam rekao da smo oboje imali veza ranije. Znaci nije bila stvar u losem seksualnom vec u emotivnom zivotu, sa time da ovo drugo uzdize ono prvo. Ti se hvalis nekim uspesima a juris decu pa jos ti je bilo tesko sto je otisla. Pa i meni bi bilo da se vracam na Desanku Sakic
3. Nisi napisao ali vidim da mnislis da smo se nasli oglasima tipa "trazim ikrenog ...". Iako ne bi imao nista ni protiv toga, nisamo isli na forum vec u pricaonicu u pauzama. Kao sto rekoh, potpuno je sve jedno koji je nacin u pitanju, ali mozda ce ti i ta informacija pomoci da pomislis da nisi jedini koji je imao seksualni odnos bez emocija, pa da ipak jos neko zna sta prica. Sada bih voleo da nije bilo tako ali kad si mlad samo zelis da skines nevinost i ne razmisljas o tome sta propustas.
Ne zaboravi, pedofilija je i dalje kaznjiva. Znaci, sledeci put bez lupetanja i dobro citaj ono na sta se pozivas.I veruj mi, tvoje JUST DO IT nisam ni primetio. Slucajno se potrefilo da citiramo engleske fraze. Samo da te podsetim da je "just do it" samo reklamni slogan. Zamisli sta bi se desavalo kada bi svi "jednostavno uradili" ono sto nam se radi. Kad vec razmisljas, zapitaj se i da li bi sestri zeleo da skine nevinost sa matorim zauzetim covekom i da li bi joj zeleo da njen momak juri neke klinke

TOMAX:
Evo ovako...
mimi, baš si kučka yebote...
pa svako normalan zna da biti nevin nije ništa strašno...
i naravno da si mogla naći nekog vršnjaka za yebačinu, umesto što se yebeš sa tim majmunom...
što se mene lično tiče ( :roll: ma ne tiče me se uopšte)...
ti treba da kažeš toj jadnoj devojci da si zaljubljena u njenog dečka...
jer on je ipak tvoj heroj... mislim, skino ti mrak... i tako to...

Alo bre, pa on obe vas yebe... nju yebe zato što je navodno voli, a tebe yebe zato što ga **** boli...
pa tako ispada da mu ti dođeš kao droljica koju može da prrca kad god mu se ćefne...
naivna si mala... i sigurno si mu obećala da joj nećeš reći...
i gde je tu kraj njegovoj sreći? :roll:

Ako si razumela šta sam ti hteo reći...
i ako ja znam šta sam hteo reći... :roll: e, da me yebeš!

Izvini na vulgarnosti... to me Koyot naučio... :lol: :lol: :lol:

Evo kako bi izgledao moj tekst preveden na vulgarni jezik. Sto je najveca fora, sve je istina. A najbolji dokaz da sam bio u pravu za isfrustrirane su ti komentari Hellen. Iskreno se nadam da autor teme nece doziveti njenu sudbinu. Sestro, to sto nosis u medjunozju zaista ima svako, ali to sto nosis u dusi imas samo ti .
Da i tebe nesto naucim.Seks nije degradacija ali da budes necija drolja jeste.Ako te neko udari dok igrate kosarku to je normalno, ali ako te taj isti udari na ulici to je degradacija. Ista stvar i sa ovim

Mimi, spavaj s njim ako si sigurna da to zaista zelis da ucinis zbog sebe i svojih osjecanja prema njemu... Ali, samo pod uslovom da zbog toga od njega ne ocekujes da ti je nesto duzan i/ili da prema tebi ima neku obavezu, odnosno da si ga/nesto kupila time.

Back