Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
@mimi/
Ma skreshi taj teret sa sebe.
Ma skreshi taj teret sa sebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
inspirion:mimi/:Ok,nisam savrsena,smatrajte me debilom,kretenom kako god.Ipak hvala na iskrenim recima kakve god bile. Sto se tice pitanja da li pokazuje ikakve znake zaljubljenosti, da, pokazuje,ali je mnogo zbunjen zbog svega sto nam se desilo i ne zna sta da radi.
Probaj prvo sa pusangijom,pa vidi kako ce da reaguje.
Napravi neki uvod,budi romanticna

inspirion:mimi/:Ok,nisam savrsena,smatrajte me debilom,kretenom kako god.Ipak hvala na iskrenim recima kakve god bile. Sto se tice pitanja da li pokazuje ikakve znake zaljubljenosti, da, pokazuje,ali je mnogo zbunjen zbog svega sto nam se desilo i ne zna sta da radi.
Probaj prvo sa pusangijom,pa vidi kako ce da reaguje.
8)Julian_Duranona:Mator konj...mimi/:25Devilishgirl:koliko on ima godina?
Steffan:Julian_Duranona:Mator konj...mimi/:25Devilishgirl:koliko on ima godina?
hahahahahahaha![]()
Čemu vredjanje, kada ne znate ili se niste ni potrudili da saznate nešto o nekome, koga inače prozivate. Ja bar na forumu nisam ni pokušao da nadjem devojku, što dovoljno govori u prilog da imam sasvim zadovoljavajući seksualni život... nasuprot vašem ubedjenju da sam ne iživljen. Samo volim da "slušam" razna misljenja i ponekada učestvujem. Vi ste se ovde našli... svaka vam čast (vidim da će svadba - čestitam i želim srećudvoje:DONT DO IT !!!!!
Ne slusaj ove neizivljene koji misle da je jedino bitno ubaciti suprotni pol u krevet jer im to bas ne polazi za rukom tako cesto.
Ja sam, ponavljam, bio sa devojkom mladjom od sebe, ali me to ne svrstava u ljigavca... niti njega, jer po njoj i on je zbunjen. Možda je vara, kao što ste i rekli, ali to mi ne možemo saznati dok ga ne upoznamo bolje. I... podsetite se svojih reči:Tebi je prvi put, a i sama znas da je taj neki ljigavac. Mnogo je stariji pa verovatno moze lakse da te folira . Ako vara devojku sta mislis koliko je iskren prema tebi Kad je mangup, sto ne ostavi njegovu devojku pa bude sa tobom, vec se plasi da ces ti pobeci od njega cim ga bolje upoznas (verovatno je u pravu). Zapamti SAMO JE JEDNOM PRVI PUT. Zasto da propustis uzivanje sa mislima kako si skinula nevinost i zamenis ga grizom savescu i kajanjem sto si sebe degradirala
Izvinjavam se forumašima na opširnostidvoje:Zahvaljujem svima.I nemojte se svadjati.Niko nije ni pacenik ni jazavicar,ali su svi(nadam se) zeljni novih poznanstava i svako definitivno zasluzuje priliku da necime odusevi,makar preko telefona
NE-E-E-E
dvoje:DONT DO IT !!!!!
Ne slusaj ove neizivljene koji misle da je jedino bitno ubaciti suprotni pol u krevet jer im to bas ne polazi za rukom tako cesto. Tebi je prvi put, a i sama znas da je taj neki ljigavac. Mnogo je stariji pa verovatno moze lakse da te folira . Ako vara devojku sta mislis koliko je iskren prema tebi Kad je mangup, sto ne ostavi njegovu devojku pa bude sa tobom, vec se plasi da ces ti pobeci od njega cim ga bolje upoznas (verovatno je u pravu). Zapamti SAMO JE JEDNOM PRVI PUT. Zasto da propustis uzivanje sa mislima kako si skinula nevinost i zamenis ga grizom savescu i kajanjem sto si sebe degradirala
newerna_beba:ja cu samo copy/paste
To sto planiras odn. sto bi htjela ti je velika glupost...
Momak sa kojim prvi put spavas.... mnogo se vezes za njega nakon toga... posebno ako si toliko zaljubljena... I trcaces za njim,kad god mu se q*ac digne ti ces mu biti na raspolaganju... a razmisli koliko je to pametno... Da mu pruzis to zadovoljesto da te ima kad hoce???NE-E-E-E
![]()
Zato bolje nadji nekog ko ce da te voli iskreno,kome ces biti jedina i kome ces bez prepreka,bez zaljenja da poklonis sebe i koji ce to umijeti da cijeni![]()
![]()
![]()

mimi/:Ako vam je naslov privukao paznju procitajte ovo kad ste vec tu i dajte mi vas savet.Imam 18 godina i bila sam tajnoj vezi sa starijim muskarcem koji imma devojku;bilo je kratko ali PRELEPO ali i to je puklo jer ne zelim da budem druga.NENORMALNO sam se zaljubila u njega i zivot mi se pretvorio u ubedjivanje sebe da idem dalje i da cu preboleti. MALO SUTRA! Ludim!Javila mi se zelja da izgubim nevinost sa njim jer mi je po mnogo cemu poseban,ali ne znam kako da mu to kazem ili dam do znanja a da se ne srozam u njegovim ocima ili totalno ne izblamiram i sl.A i tu je ona... Znam kucka sam sto to uopste pomisljam ali tako je kako je,ne mogu da suzbijam.
Pomozite mi i dajte mi neki savet,kazite vase misljenje jer bi mi mnogo znacilo. Hvala vam unapred.
I,sta bimimi/:Ljudi,najbolji ste!

TOMAX:Evo ovako...
mimi, baš si kučka yebote...
pa svako normalan zna da biti nevin nije ništa strašno...
i naravno da si mogla naći nekog vršnjaka za yebačinu, umesto što se yebeš sa tim majmunom...
što se mene lično tiče (ma ne tiče me se uopšte)...
ti treba da kažeš toj jadnoj devojci da si zaljubljena u njenog dečka...
jer on je ipak tvoj heroj... mislim, skino ti mrak... i tako to...
Alo bre, pa on obe vas yebe... nju yebe zato što je navodno voli, a tebe yebe zato što ga **** boli...
pa tako ispada da mu ti dođeš kao droljica koju može da prrca kad god mu se ćefne...
naivna si mala... i sigurno si mu obećala da joj nećeš reći...
i gde je tu kraj njegovoj sreći?![]()
Ako si razumela šta sam ti hteo reći...
i ako ja znam šta sam hteo reći...e, da me yebeš!
Izvini na vulgarnosti... to me Koyot naučio...![]()
![]()
![]()
Upravo tako :wink:Gazdarica:Mimi, spavaj s njim ako si sigurna da to zaista zelis da ucinis zbog sebe i svojih osjecanja prema njemu... Ali, samo pod uslovom da zbog toga od njega ne ocekujes da ti je nesto duzan i/ili da prema tebi ima neku obavezu, odnosno da si ga/nesto kupila time.