dajte savet ako boga znate

neizreciva

Buduća legenda
Poruka
34.075
:) sutra idemo da zakazemo datumchitj....i ovo ce mi biti drugi put....i pitam ja vas jel opet trebam u belo.....missim, imam i dete i godina i iskustva :zper:.....i jel da kupim buketitj i jel da nakacim njegovo prezime na ovo koje imam isto kao detetovo....ma neam pojam sta da radim, burmu znam da moram....uh, koliko me sve to smara.....:roll:......znam samo da cemo imati seksitj i te prve bracne veceri :lol:

:) sutra idemo da zakazemo datumchitj....i ovo ce mi biti drugi put....i pitam ja vas jel opet trebam u belo.....missim, imam i dete i godina i iskustva :zper:.....i jel da kupim buketitj i jel da nakacim njegovo prezime na ovo koje imam isto kao detetovo....ma neam pojam sta da radim, burmu znam da moram....uh, koliko me sve to smara.....:roll:......znam samo da cemo imati seksitj i te prve bracne veceri :lol:

Jel mogu da prodajem mladence, mislim ono, delimo profit?

Pa malo je glupo da ako imaš dete i drugi ti je brak oblačiš belo..imaš sad ove venčanice šampanj boje a i lepše izgledaju nego ove bele...za prezime odluči sama ili pitaj tog tvog šta misli po tom pitanju jer dosta mukaraca je vrlo osetljivo po tom pitanju...tako da će ti teško bilo ko dati neki savet ovde što se toga tiče...:aha:

...i da ...ČESTITAM! :zag:

Auu, nisam se nadao od tebe to :lol:

Cestitam.

A za belo, ma obuci sta hoces, tvoj dan bas te briga za tradiciju. ;)

A ko kaze da moraju burme?

Kazem opet tvoj dan, mozes i na nudistickoj plazi da se vencas bez burmi samo sa maticarem (on/ona nek budu obucen/a, obicno su neke babuskare :( ) :lol:

I nista se ne mora osim da se umre, mozes ti i bez njegovog prezimena ionako ne vidim svrhu tog menjanja prezimena, osim guzve oko promene dokumenata.

Back