...Dajte nadimak osobi iznad...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tariguz

P.S.
e da, primjetio sam klinac da vrlo chesto odgovarash ispod mojih postova.Pokusacu da budem shto je moguce jasniji i uchtiviji- ja se ovdje dopisujem iskljuchivo sa ljudima koji su mi interesantni ili simpatichni. Ti ne spadash niti u jednu od te dvije kategorije. Stoga, ako imash imalo samoposhtovanja, odhebi fino u tri lepe od mene. Vjerujem da je ovaj odgovor bio u skladu sa svim relevantnim medjunarodnim konvencijama o dobrom ukusu.

Srdachan pozdrav

Veet traka za nogu!
Joj koco legendo! :hahaha::rotf:
tariguz

P.S.
e da, primjetio sam klinac da vrlo chesto odgovarash ispod mojih postova.Pokusacu da budem shto je moguce jasniji i uchtiviji- ja se ovdje dopisujem iskljuchivo sa ljudima koji su mi interesantni ili simpatichni. Ti ne spadash niti u jednu od te dvije kategorije. Stoga, ako imash imalo samoposhtovanja, odhebi fino u tri lepe od mene. Vjerujem da je ovaj odgovor bio u skladu sa svim relevantnim medjunarodnim konvencijama o dobrom ukusu.

Srdachan pozdrav
dess, stari lunjavi udvaraču lepšem delu ovog foruma, pretera ga ti. znamo mi da ti voliš samo ženske ovde, ali moraš da trpiš i konkurenciju kada se pojavi. ;)
Chupavi!
Zao mi je ne mogu da odolim i kako kazes odhebem...

Sta cu sto si iznad mene pravila igre....

Srdacna dva pozdrava....;)

Svaka čast koco, kako ti nekada umeš lepo da iznenadiš zrelim ponašanjem. :):cmok2:

tariguz

P.S.

Srdachan pozdrav

Jel provaljujes sad Bem Bem

@tema: Bem Bem:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back