Dajte ljudi

drago41

Primećen član
Poruka
589
Kako se osloboditi dso ehploite, sa nekim spy removerom sam obrisao 1 (bilo ih je 5) sta sa ova cetiri, samo nemojte-kupi legalan softver itd, koliko vidim ova tema nije zavrsena ali posle xpsp2 imam tu napast (molim da se ne nastavlja prica o IE-u jer to isto imaju i sa operom :?: :!:

Ne sikiraj se mnogo...DSO Exploit je toliko namucio mog jednog prijatelja da imam utisak da nije ni spavao zbog njega.. Nije to ni nesto opasno ni lose ali u svakom slucaju znam da moze da bude dosadna stvar i da smeta samim saznanjem da postoji u racunaru.. Ne moras da se mucis sa softverom koji se placa jednostavno skini Spybot Search & Destroy i instalisi i pokreni SAFE MODE i ubij te gadove.. Dakle.. Ne zaboravi da iskljucis SYSTEM RESTORE... Poz.

Aa...Jok...Nece da moze tako...Nece slonce u lonce...
Pokreni SPYbot...kada ti nadje DSO Exploit, izuzmi ga iz narednih pretraga i zaboravi na njega...E sada ne znam, da li je taj problem (DSO Exploit) resen sa SP2...

Agent Orange:
Aa...Jok...Nece da moze tako...Nece slonce u lonce...
Pokreni SPYbot...kada ti nadje DSO Exploit, izuzmi ga iz narednih pretraga i zaboravi na njega...E sada ne znam, da li je taj problem (DSO Exploit) resen sa SP2...
Imas opciju nadji u settings u spybot-u da ti vise ne prijavljuje taj dso exploit i mani se toga...

Back