Dajte bre neki godisnji horoskop

loop

Poznat
Banovan
Poruka
9.128
Hajde plizz, barem ostavite link ili recite u kojem casopisu ima onaj godisnji horoskop.
plizz
icon_biggrin.gif
 
Na internetu ćeš pronaći gomilu godišnjih prognoza prema sunčevim znacima ako ukucaš u Google bar "godišnji horoskop 2006"
Iako ne verujem u generalizaciju najbolji godišnji horoskop možeš pronaći u "Astrologusu" [nisam u toku da li je to u decembarskom broju bilo aktuelno ili u januarskom] ili ako negde izađe Jasminka Holclajtner, ako se ne varam to bi trebale biti "Večernje novosti".
 
OVAN
Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2006. godine, najavljuje različita iskušenja i napor. Nalazićete se u poziciji da donosite nove i ozbiljne odluke o svojoj budućnosti. Prolazite kroz novu fazu duhovnog sazrevanja, bez obzira na Vaš status ili godine proširićete svoje životno iskustvo. Prijatelji će Vam davati značajnu podršku u različitim oblastima i njihova pomoć je veoma korisna. Upravo u dogovoru sa njima možete da započnete nove poslove i da ostvarite najbolje rezultate. Naredna godina je posebno važna za osobe koje se bave javnim i scenskim poslovima, edukacijom, izdavaštvom ili medijima, takodje sportiste, zabavljače i umetnike očekuju bitne nagrade ili priznanja. Predstoji Vam bitna podrška okoline i pozitivne promene kroz bolje uslove izražavanja. Moraćete da uložite dodatni napor kako biste svoj društveni, ljubavni ili zabavni život učinili interesantnijim. Za Vas je ljubav i emotivno ostvarenje uporišna tačka, ali upravo u tom polju moraćete da dajete svoj makismum kako biste održali unutrašnju ravnotežu. Neophodni su Vam mudrost i strpljenje.
Ljubav:
Dogadjaji početkom godine unose dodatni nemir i nesigurnost u Vaš ljubavni život ili u odnos sa bliskom osobom. Najbolje je da stišavate svoje strasti i da ne donosite velike odluke. Osetićete novo zadovoljstvo i partnerovu privrženost u periodu od 06. marta do 07. aprila. Ako ste slobodni moguća je nova ljubavna romansa ili prilika da ulepšate svoj bračni život. U periodu od 04. do 30. maja, dok Venera bude boravila u Vašem sazvežđu očekuje Vas veliki uzlet, pozitivne promene i zadovoljstvo u ljubavnom, bračnom ili u intimnom životu. Nezavisno od svog emotivnog statusa ili godina imaćete novu priliku da uživate u ljubavnim čarima i u društvu voljene osobe: od 25. juna do 20. jula i zatim, od 13. avgusta do 07. septembra. Novi emotivni uzlet i povoljni uticaji Vas očekuju od 01. do 25. oktobra i naročito, u drugoj polovini decembra meseca.
Posao i finansije:
Potrudite se da ostvarite svoje ciljeve u periodu od 23. januara do 10. februara. Očekuju Vas sjajne mogućnosti i pozitivni rezultati u periodu od 17. aprila do 10. maja. Sledeći period koji donosi poslovno-finansijski uspon je naglašen od 20. maja do 04. juna, kao i od 12. do 28. avgusta. Zatim, učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili vrhunske rezultate u periodu od 18. novembra do 28. decembra.
Zdravlje:
Zbog dinamičnog načina života moguće su povremene glavobolje, učestale nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Nemojte sebi dozvoliti nemarnost po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne zaštite. Budite pažljiviji u periodu od 15. aprila do 04. juna, zatim krajem jula, sredinom avgusta i početkom septembra meseca.
Sugestija:
Saturn Vas upućuje na mudrost i strpljenje, da pravilno balansirajte izmedju onoga sto je moguće ili nemoguće. Pozitivan uticaj Jupitera osetićete kroz ostvarene investicije, materijalne, imovinske ili vrednosne aspekte.


BIK
Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2006. godine, najavljuje napredovanje u karijeri i poboljšanje statusa. Iznenadne promene ili dobar sled okolnosti ići će Vam u prilog, tako da Vas očekuju različiti izvori dobitaka, ali više u javnom životu i u polju karijere. Moguće su i odredjene diplome, titule, sertifikati. Poslovni uspon ne znači i lagodan ljubavni ili porodični život. Predstoje Vam nove obaveze i moraćete više da se angažujete oko nekih dragih ili bliskih osoba. U ljubavnom odnosu stari mogu da se iskomplikuju, ako na vreme ne odredite svoje prioritete i ne raščistite sa pogrešnim iluzijama. Pred Vama su novi izazovi, pre nego što ponovo uplovite u tople vode i ostvarite novu ljubavnu harmoniju. Svoje probleme ili planove u privatnom životu ne možete rešavati ubrzano, za njih je potrebno vreme i napor. Poželjno je da odložite svoje planove u vezi investicija, adaptacija ili ulaganja kroz nekretnine i različite vidove kreditiranja.
Ljubav:
Ljubavna sreća Vam je naklonjena već početkom godine i osetićete snažne impulse koji Vas pokreću na aktivnu ulogu. Pozitivni dogadjaji koji će obeležiti Vaš porodični, ljubavni ili intimni život očekuju Vas tokom januara i februara meseca. Novo zadovoljstvo u ljubavnom odnosu predstoji Vam u periodu od 07. aprila do 04. maja. Ljubavni zanos, skladni odnosi i zadovoljstvo ličnim izgledom očekuje Vas od 30. maja do 25. juna, kada Venera bude prolazila kroz Vaše sazveždje. Nazavisno od svog emotivnog statusa ili godina, prepustite se svojim osećanjima i inspiraciji u periodu od 20. jula do 13. avgusta, zatim tokom septembra, kao i od 25. oktobra do 18. novembra.
Posao i finansije:
Značajniji uspeh je naglašen u periodu od 04. do 23. januara, kao i od 10. februara do 17. aprila. Važno je da se dodatno angažujete u različitim pravcima tokom maja i naročito, u drugoj polovini juna meseca. Šira satisfakcija, priznanja i napredovanje Vas očekuje u periodu od 28. avgusta do 13. septembra, u drugoj polovini oktobra meseca, kao i od 23. novembra do 09. decembra. Upotrebite svoje poslovne adute u periodu krajem godine, jer moguće su posebne privilegije i značajno napredovanje.
Zdravlje:
Ukoliko ste zapostavili brigu o zdravom načinu života osetićete povremene iritacije u vidu slabosti organizma, prolazne prehlade ili malaksalost. Važno je da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane, koji će Vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobadjate od viška toksina iz organizma. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 01. do 10. jauara, zatim od 25. januara do 17. februara, kao i od 14. juna do 02. jula i početkom decembr meseca.
Sugestija:
Nalazite se u prilici ste da ostvarite svoje veličanstvene snove, neke potajne želje i velike ambicije. Jupiter - planeta »velike sreće«, pomaže uspešnu realizaciju ciljeva koje imate, naročito u periodu od 26. aprila. Najlepše zadovoljstvo i sreća Vas očekuju u krugu porodice i u odnosu sa voljenom osobom – sačuvajte svoje »najdragocenije bogatstvo«.


BLIZANAC
Pogled u ZVEZDANO nebo i Vaše sazveždje tokom 2006. godine, najavljuje pozitivne dogadjaje u polju komunikacija, javnih nastupa, putovanja, edukacije ili novog profesionalnog napredovanja. Vaša okolina ima izuzetno važno i pozitivno značenje mnogim situacijama, dobijaćete podršku i odredjene olakšice. Partnerstvo, udruživanje ili saradnja najčeće predstavlja princip Vašeg uspeha. Takodje razmislite o povezivanju poslovnih i provatnih interesa, kao dobar model uspeha za duži vremenski period. Obratite pažnju na različite mogućnosti putovanja, važna je razmena informacija, podstičite nove kontakte ili veze koji će Vam omogućiti širi društveni i poslovni uticaj. Napredovanje Vas očekuje u poslovima koji se odnose na trgovinu, medije, izdavaštvo, turizam, gradjevinarstvo, nauku i obrazovanje ili političko angažovanje. U ljubavnom životu bićete u prilici da se ostvarite kroz nove kontakte i veze. Prijaće Vam promena u odnosu sa partnerom ili novi doživljaji kojim obogaćujete svoje iskustvo.
Ljubav:
Početkom godine Vaše strasti će se dovoljno uzburkati, ali će se brzo i stišati. Značajnije dogadjaje i ljubavnu sreću možete da osetite u periodu tokom marta meseca i posebno od 04. do 30. maja. Ipak, najlepše ljubavno zadovoljstvo ili emotivni zanos Vam predstoji u periodu dok Venera bude prolazila kroz Vaše sazveždje od 25. juna do 20. jula. Nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina uživajte u ljubavnim čarima na neki poseban način, u novoj romansi i kroz harmonične odnose sa dragim osobama u periodu od 13. avgusta do 07. septembra, zatim od 01. do 25. oktobra, i naročito od 18. novembra do 12. decembra.
Posao i finansije:
Početkom godine prihvatite nove poslovne mogućnosti koje obećavaju napredak, dobru zaradu i bolje uslove. Važno je da pokrenete poslovnu inicijativu i da forsirate svoje zahteve ili ciljeve u periodu od 23. januara do 10. februara, kao i od 17. aprila do 06. maja. Očekuju Vas značajniji rezultati i nova prilika koja će Vam omogućiti odredjene povlastice u poslovnim krugovima u periodu od 20. maja do 04. juna. Na Vama je da afirmišete svoje ideje ili da ostvarite svoje velike ciljeve u drugoj polovini avgusta meseca. Novi dogadjaji koji donose profesionalni upon, pozitivne rezultate i širu stisfakciju Vam predstoje u periodu od 13. septembra do 03. oktobra i zatim od 09. do 28.decembra.
Zdravlje:
Važno je da se pravilno negujete i da upražnjavate redovne zdravstvene kontrole. Moguće se povremene glavobolje, zatim prolazne tegobe sa sistemom za varenje, iritacije želuca, bolovi u stomaku i virusne infekcije. Obratite pažnju na povišenu psihičku razdražljvost i na učestale nervoze. Prijaće Vam zdraviji način ishrane, boravak u prirodi i psiho-fizička relaksacija. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 17. februara do 12. marta, zatim od 23. jula do 09. avgusta, od 21. avgusta do 09. septembra i krajem decembra meseca.
Sugestija:
Prisustvo Neptuna u devetom i Jupitera u Vašem šestom polju, donosi sreću u partnerskim odnosima. Saturn Vam daje mudrost, da pravilno balansirajte izmedju onoga sto je moguće ili nemoguće. U periodu od 19. maja, očekuje Vas period poslovnog ili javnog uspeha i ličnog zadovoljstva.
 
RAK
Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2006. godine, najavljuje veselije dogadjaje u Vašem privatnom, ljubavnom ili porodičnom životu. Pred Vama je period koji donosi veliku sreću u ljubavi ili u zajednici. Sve zavisi od Vašeg emotivnog statusa, šta zapravo želite i koliko možete. Aspekti su izuzetno povoljni za bračnu zajednicu i proširivanje porodice. Takodje, ako ste do sada trpeli neke nepovoljne uticaje ulazite u novu i srećniju fazu. Preispitajte svoje kriterijume i učinite sve što je potrebno da svoj život nastavite, na novi način ili uz novog partnera. Važno je da se u potpunosti ostvarite i da osetite svu sreću koja postoji zbog Vas. Sa druge strane, ljubavni procvat ne predstavlja garanciju za rezultate, nagrade ili priznanja koja očekujete u poslovnom životu. Za njih ćete morati više da se namučite, ali moralna satisfakcija i unutrašnje zadovoljstvo neće izostati. Ujedno Vaša unutrašnja snaga jeste i Vaš najjači pokretač, te sve svoje probleme možete da rešavate pre ili kasnije, tek kada ste ostvarili harmoničan odnos sa porodicom i voljenom osobom.
Ljubav:
Početkom godine pojačane emocije mogu da preokupiraju Vaše misli, osetićete potrebu za ljubavnim zbližavanjem ili novom romasom. Prepustite se svojim osećanjima u periodu tokom januara i februara meseca. Novi dogadjaji koji će Vas ispuniti velikim zadovoljstvom i ljubavnom srećom Vas očekuju u periodu od 07. aprila do 04. maja, zatim od 30. maja do 25. juna. Ipak, potpuni emotivni zanos i ljubavni procvat možete osetiti u periodu dok Venera bude prolazila kroz Vaše sazveždje od 20. jula do 13. avgusta. Nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina uživajte u svemu što Vam pričinjava posebno zadovoljstvo u periodu od 07. septembra do 01. oktobra i naročito, od 25. oktobra do 18. novembra, kao i u drugoj polovini decembra meseca.
Posao i finansije:
Početkom godine važno je da delujete strogo profesionalno, kao i da se pridržavate oprobanih formula koje garantuju siguran uspeh. Očekuje Vas značajniji uspeh u periodu od 04. do 23. januara, zatim posebno od 10. februara do 17. aprila. Učinite sve što je potrebno da uveličate svoj uspeh ili da prošite poslovni uticaj u periodu od 06. do 20. maja i naročito, od 04. do 29. juna. Predstoji Vam sjajna prilika da ostvarite uvećanu zaradu, bolji statusni položaj, veću popularnost u poslovnim krugovima ili perspektivnu reklamu krajem avgusta i u prvoj polovini septembra meseca. Novi dogadjaji koji ispunjavaju Vaše velike ambicije su naglašeni u periodu od 03. oktobra do 09. decembra.
Zdravlje:
Potrudite se da pravilno brinete o svom psiho-fizičkom stanju, jer usled preteranog zamora Vaš organizam postaje podložan na različita infektivna ili virusna oboljenja. Zbog psiholoških pritisaka i stresnih situacija moguće su češće nervoze i stomacne tegobe. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 15. aprila do 11. maja, zatim od 19. do 27. septembra, kao i od 02. do 24. do oktobra.
Sugestija:
Pozitivni aspekti Urana i Jupitera u dužem vremenskom periodu deluju podsticajno, pred Vama je nova stvaralačka faza i sjajne mogućnosti koje ne treba propustiti. Važno je da sačuvate pozitivan impuls i orijentaciju – osetićete velike promene na svim životnim poljima.
 
LAV
Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2006. godine, najavljuje novi period duhovnog i ličnog sazrevanja. Moraćete ozbiljnije da definišete dosadašnje situacije u svom privatnom i poslovnom životu. Odredjene okolnosti nateraće Vas da preuzmete veću odgovornost i postavite nove prioritete. Naravno nametnute okolnosti i dodatni napor ne donose početno zadovoljstvo, ali tek kada uspostavite nove kriterijume vrednosti imaćete snagu i da ostvarite svoje ciljeve. Iskustvo koje ćete pri tome sticati i nove životne lekcije nemaju cenu, jer sve što činite uticaće na Vaše samopuzdanje, doneće Vam duhovni rast i učiniće Vas »velikom osobom« u svakom smislu. U ljubavnom životu situacija je dijametralna u odnosu na prethodni period. Ako se nalazite u dužoj vezi, moguće su odluke o zajedničkom ili bračnom životu. Ali, ako ste slobodni ili se nalazite u neformalnoj vezi, nemojte žuriti sa donošenjem ozbiljnije odluke o zajedničkom životu. Faktor vremena Vam ide u prilog, a period tokom one naredne godine donosi bolje aspekte.
Ljubav:
Početkom godine su moguće oscilacije ili prolazno nezadovoljstvo u ljubavnom odnosu. Pratiće Vas dobro raspoloženje, novi emotivni kontakti ili iznenadna sreća u vidu neke neobične, strasne ili tajanstvene romanse u periodu od 03. marta do 07. aprila i od 04. do 30. maja. Zadovoljstvo u ljubavom, porodičnom ili intimnom životu očekuje Vas u periodu od 25. juna do 20. jula. Pojačane strasti i harmoničan odnos sa voljenom osobom ispunice Vašu dušu u periodu od 13. avgusta do 07. septembra. To je period kada Venera prolazi kroz Vaše sazveždje, izgledaćete predivno i imaćete dobar povod da proslavite neke važne događaje. Uživajte u svemu što donosi novu radost i zadovoljstvo u ljubavnim kontaktima u periodu od 01. oktobra do 25. oktobra, kao i od 18. novembra do 12. decembra.
Posao i finansije:
Novi dogadjaji na poslovnoj sceni nalažu žestoki start ili pojačane takmičarske odnose. Potrebno je da upotrebite sve svoje sposobnosti kako biste sačuvali dobru poslovnu poziciju. Saradnici nameću ubrzani tempo i podstiču Vas da se neprekidno dokazujete pred novim izazovima. Početkom godine ne možete lako da ostvarite svoje poslovne i finansijske namere, ali zato od februara meseca očekuje Vas lagani uspon. Uspešni poslovni i finansijski razultati, kao i mogućnost ubrzanog napredovanja očekuje Vas generalno u drugoj polovini godine. Prihvatite aktivnu ulogu i nove ponude, koje najviše odgovaraju Vašoj profesionalnoj aspiraciji u periodu od 17. aprila do 06. maja i tokom avgusta meseca, i zatim od 13. septembra do 03. oktobra, kao i od 09. decembra do kraja godine.
Zdravlje:
Potrudite se da promeniti neke loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizičko iscrpljivanje ili učestvovanje u takmičarskim i stresnim situacijama. Obratite pažnju na rad srca, nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne smetnje na nervnoj bazi i podložnost na virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 01. do 16. januara, zatim od 27. januara do 14. februara, tokom jula meseca, kao i do 24. oktobra do 17. novembra.
Sugestija:
Prisustvo Saturna u Vašem sazveždju deluje kao dobar podsticaj za ličnim preispitivanjem i definisanjem prioriteta u različitim oblastima. Sagledajte sve »prednosti i nedostatke«, kako biste pravilno usmerili svoju kreativnu energiju.
 
DEVICA
Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2006. godine, najavljuje promene kroz poslovno izražavanje i potrebu da se posvetite novim ciljevima. Povremeni nedostatak volje, optimizma ili sumnja u dosadašnje kriterijume vrednosti predstavljaju osnovni razlog koji će Vas podsticati da tražite nova rešenja. Dinamika dogadjaja ili iznenadne promene uz faktor rizika i ograničenja ne odgovaraju Vašoj analitičkoj prirodi, ali moraćete da se prilagodite na različite uslove. Važno je da usmeravate svoju pažnju na korisne kontakte i da usvajate nove sadržaje, principe ili modele poslovanja. Postoje povoljni aspekti koji omogućavaju napredovanje u drugoj polovini godine za osobe koje se bave edukacijom, naukom, istraživanjem, trgovinom ili medijima. U privatnom životu dogadjaji koji će zaokupiti Vaše interesovanje tiču se uredjenja porodičnih odnosa, obaveza ili prihvatanja nove uloge koju od Vas očekuju bliske osobe. Podrška okoline biće Vam izuzetno značajna, ali ujedno u odredjenim situacijama predstavljaće i Vaš veliki poroblem.
Ljubav:
Početak godine unosi pozitivnu orijentaciju u razmišljanje o stvaranju nove ljubavne veze ili o formiranju i proširenju porodice. Zbog nadahnutih ideja bićete dobro raspoloženi za sve koji su Vam dragi i za »ljubavne note« u periodu od 07. aprila do 04. maja. Novi dogadjaji i pojačana strast Vas očekuje u periodu od 30. maja do 25. juna, zatim od 20. jula do 13. avgusta. Veliki emotivni zanos i posebno zadovoljstvo osetićete dok Venera bude prolazila kroz Vaše sazveždje u periodu od 07. septembra do 01. oktobra. Nazavisno od svog emotivnog statusa ili godina uživajte u lepoti zajedničkog života i prepustite se svojim iskrenim osećanjima u periodu od 25. oktobra do 18. novembra i u drugoj polovini decembra meseca.
Posao i finansije:
Početkom godine okolina će Vas podsticati na takmičarske odnose i na profesionalno dokazivanje u različitim oblastima. Ukoliko početni rezultati ne ispunjavaju Vaša očekivanja, smišljeno menjajte poslovnu taktiku. Nakon odredjenih promena u načinu poslovanja očekuju Vas pozitivni rezultati u periodu od 04. do 23. januara, zatim od 06. do 20. maja. Predstoji Vam sjajna prilika da ostvarite uvećanu zaradu, bolji statusni položaj, veću popularnost u poslovnim krugovima od 04. do 29. juna. Važno je da delujete strogo profesionalno, kao i da se pridržavate oprobanih formula koje garantuju siguran uspeh, naročito u periodu od 03. oktobra, pa sve do 09. decembra. Krajem godine izbegavajte velike novčane investicije, poslovni rizik ili saradnju sa nepoznatim osobama.
Zdravlje:
Poželjno je da se pravilno zaštitite od različitih infekcija i prehlada. Generalno osetljiviji period Vas očekuje od 11. juna do 19. jula, zatim od 23. jula od 17. avgusta, kao i u drugoj polovini decembra meseca. Izbegavajte situacije koje negativno utiču na Vašu psiho-fizičku ravnotežu, budite pažljiviji u saobraćaju i razmislite o zdravijem načinu ishrane.
Sugestija:
Prisustvo Saturna povremeno iritira Vaše sazvežđe, podstiče Vas na naporno zalaganje i duhovno sazrevanje. Jupiter – planeta »velike sreće«, donosi pozitivan uticaj i različite privilegije koje vode ka velikom uspehu i ličnoj sreći u periodu od maja meseca.
 
VAGA
Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2006. godine, donosi zapaženi uspeh i značajno napredovanje na poslovnoj i društvenoj lestvici. U početku dogadjaji neće ići planiranim ili očekivanim tokom, ali sve će se rešavati nakon privremenog zastoja i kroz nečiju podršku. Mnoge okolnosti su na Vašoj strani, a kako vreme bude odmicalo sve više ćete dobijati bolje uslove za širu afirmaciju i nagradjivanje. Inače, ovo je povoljan period za različite vidove investiranja kroz duhovne i metrijalne aspekte. Značajni su planovi u vezi sa imovinskim, finansijskim i vrednosnim ulaganjem, transakcije i kreditni aranžmani donose dobit. Naredno vreme je povoljno za uvećavanje imovinskih i materijalnih vrednosti. Poželjno je da kombinujete privatne interese sa poslovnim ciljevima. Nakon ljubavnih dilema i početnih problema, donećete ispravnu odluku o izboru partnera ili zajednikom životu. Nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina predstoji Vam ljubavni sklad, ali najveće zasluge će imati Vaš partner ili osoba sa kojom ćete započeti novu romansu.
Ljubav:
Početkom godine pratiće Vas emotivno osujećenje, nemojte sebi dozvoliti privid ili da postanete »žrtva« ljubomornih intriga i to zbog osobe koja ne želi da ostane u Vašoj senci. Ipak strasti će se dovoljno uzburkati, ali i stišati. Podsticanjem emotivnog rivalstva uvećava se zajedničko nezadovoljstvo. Možete da ostavite pozitivan utisak na svoju okolinu, osetićete emotivni zanos i inspiraciju u periodu od 06. marta do 07. aprila, zatim, od 04. do 30. maja. Ispuniće Vas topla osećanja i neko će u Vama pokrenuti jake strasti od 25. juna do 20. jula. Pozitivni dogadjaji u odnosu sa ljubavnim partnerom ili novi emotivni kontakte predstoje Vam u periodu od 13. avgusta do 07. septembra. U periodu od 01. do 25. oktobra, dok Venera bude boravila u Vašem sazvežđu očekuje Vas veliki uzlet, pozitivne promene i zadovoljstvo u ljubavnom životu. Prepustite se se svojim osećanjima i emotivnoj inspiraciji. Potrudite se da taj period provedete na najlepši mogući nacin i po zajedničkom ukusu. Dobro vreme za početak nove emotivne veze, zajedničkog ili bračnog života je period od 18. novembra do 12. decembra.
Posao i finansije:
Početkom godine potrebno je da uložite dosta energije i vremena kako biste pravilno okončali sve poslovne projekte, koji Vam stvaraju dodatne probleme u saradnji ili u finansijskom poravnanju. Važno je da se pravilno informišete o svim mogućnostima koje Vam stoje na raspolaganju i da sačuvate svoju poslovnu ili statusnu poziciju. Očekuju Vas uspešni rezultati početkom februara i u periodu od 17. aprila do 06. maja. U drugoj polovini godine, predstoje Vam značajna poboljšanja i Vaša karijera kreće uzlaznom linijom. Prihvatite nove poslovne mogućnosti koje obećavaju napredak, dobru zaradu i bolje uslove u periodu od avgusta meseca i naročito, od 13. septembra do 03. oktobra i tokom decembra meseca. Obratite pažnju na uspešne formule, u poslovnim pregovorima upotrebite svoje najjače adute i praktično iskustvo koje posedujete.
Zdravlje:
Dodatna fizička angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na Vaš organizam, tada se osećate zadovoljnije i smirenije. Moguća je povremene narvna osetljivost ili prolazne glavobolje. Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite računa o boljoj zdravstvenoj preventivi u periodu od 15. aprila do 12. maja, zatim od 23. maja do 04. juna, kao i 09. do 23. septembra.
Sugestija:
Povoljni planetarni aspekti Vas upućuju na mudrost, nove ambicije uz proverene principe donose najveći uspeh. Jupiter – »planeta velike sreće«, pomaže poslovni uspon i značajno napredovanje na svim životnim poljima. Sve što je dobro – može biti još bolje, ako to zaista želite.
 
SKORPIJA
Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2006. godine, najavljuje period značajnog uspona, velikog zadovoljstva i nove sreće. Očekuje Vas prestiž u različitim segmentima kroz lično ostvarenje i širu afirmaciju. Planetarni aspekti Vas podstiču na preuzimanje aktivne uloge i rešavanje niza pitanja koji se odnose na Vašu dalju perspektivu. Ovo je »Vaše vreme« koje nikako ne treba propustiti, kao srećnu mogućnost koja donosi važnu životnu prekretnicu. Lična snaga i pozitivna energija proizilazi iz kosmičkog poretka, koji Vam donosi privilegovani položaj i različite »plodove«. Na Vama je da usmeravate svu svoju kreativnu energiju ka prioritetima, ali dobar splet okolnosti učiniće da briljirate na različitim stranama. Ponekad sve izgleda moguće ili dostižno, naročito ako Vas prati faktor sreće uz lično samopouzdanje i ljubavnu podršku. Pokažite svoju nesebičnost tako što ćete deliti sa drugima svoj uspeh, zadovoljstvo i sreću, ujedno to je i način da uvećate svoje »bogatstvo«. Ljubav je osnovna inspiracija i odraz Vaše unutrašnje sreće.
Ljubav:
Prema voljenoj osobi budite dovoljno nežni, inspirativni, senzualni ili romantični, kako biste doživeli zajednički vrhunac koji prevazilazi i ona najlepša maštanja. U periodu od 01. januara do 06. marta, predstoje Vam različite nežnosti, pažnja i emotivno zadovoljstvo. U lepim stvarima ne postoje granice, naročito ukoliko imate dovoljno mašte i ljubavi u sebi. Neko će uzburkati Vaša osećanja i strasti, uživaćete u emotivnim susretima u periodu od 07. aprila do 04. maja i naročito, od 30. maja do 25. juna. U ljubavi je sve moguće, očekuje Vas veliki emotivni zanos, osećaj zaljubljenosti ili nova avantura u periodu od 20. jula do 13. avgusta. Venera će boraviti u Vašem sazvežđu u periodu od 25. oktobra do 18. novembra i donosi sjajnu mogućnost za »ljubavnim procvatom«. Prepustite se svojim osećanjima i krajem decembra meseca.
Posao i finansije:
Početkom godine očekuje Vas odredjeni vid profesionalnog uspeha, javna satisfakcija ili napredovanje u karijeri. Osetićete zadovoljstvo zbog dobrih novčanih prilika i kroz rešavanje nekih imovinskih ili materijalnih pitanja. U periodu od 10. februara do 17. aprila otvaraju Vam se nove poslovne perspektive i bićete akter mnogih uspešnih događaja. Satisfakcija i novi uspon Vas očekuje u periodu od 20. maja do 04. juna. Medjutim, u drugoj polovini avgusta očekuju Vas otežane okolnosti, ali Vi ćete umeti da pronadjete uspešnu formulu. Tako da Vam predstoje sjajni rezultati u prvoj polovini septembra i od 03. oktobra, pa sve do 09. decembra. Krajem godine imaćete razloga da se osećate »pobednički«.
Zdravlje:
Moguće je da će Vaše zdravstvene tegobe najčešće biti prouzrokavane dodatnim psihološkim stresom i velikim pritiskom, kojim ćete biti izloženi zbog svoje karijere i interpersonalnih veza ili odnosa. Povremene glavobolje, smetnje sa vidom i koncentracijom su propratna pojava, ukoliko previše forsirate svoj organizam na veliki napor. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 01. do 11. januara, zatim od 04. od 19. juna, kao i od 27. oktobra do 11. novembra.
Sugestija:
Početkom godine Saturn iritira Vaše sazveždje, ali od marta možete očekivati značajne promene. Učnite sve što je potrebno, da spojite lično zadovoljstvo sa praktičnim aspektima. Jupiter – planeta »velike sreće«, boravi u Vašem sazveždju i donosi pozitivne rezultate u oblasti stvaralaštva, zajednice i ljubavi od maja meseca. Čuda su moguća, važno je da sačuvate veru i samopouzdanje.
 
STRELAC
Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2006. godine, najavljuje nove dogadjaje koji zahtevaju lično dokazivanje i usavršavanje. Novi splet okolnosti i razne situacije težiste Vaše pažnje više umeravaju, ka individualnom angažovanju. Podršaka okoline nije dovoljna da biste ostvarili svoje ciljeve, ali važno je da u sebi objedinite sve pozitivne uticaje kako biste prevazišli različite faktore ograničavanja. Pomeranje nekih subjektivnih i objektivnih granica je moguće, kao odraz mudrosti, kroz unutrašnji proces učenja i postavljanje novih limita. Očekuje Vas značajni uspeh u oblastima koje se tiču: edukacije, nauke, kulture, sporta, turizma, ali takodje i kroz institucije zatvorenog tipa i u političkim angažmanima. Posebno obratite pažnju na različite mogućnosti putovanja ili kontakte sa inostranstvom, kao dobru priliku da unapredite svoj uspeh i društveni položaj. U ljubavnom i porodičnom odnosu moraćete da uložite više energije od norme na koju ste navikli. Ponekad ljubav zahteva i veće žrtvovanje, dokažite da i to umete kada Vam je stalo do bližnjih.
Ljubav:
Početkom godine neke Vaše iluzije i emotivni snovi će se raspršiti. Na sreću Vaše nezadovoljstvo neće trajati dugo, jer već od 06. marta očekuje Vas nova emotivna sreća. Osetićete zadovoljstvo ili harmoničnu vezu u odnosu sa voljenom osobom u periodu od 04. do 30. maja, zatim od 25. juna do 20. jula. Novi emotivni dogadjaji koji su po Vašoj meri i ukusu, ili neko ko će ulepšati Vaše doživljaje predstoje Vam od 13. avgusta do 07. septembra. Nezavisno od svog emotivnog statusa ili godina uživajte uz dragu osobu od 01. do 25. oktobra. Posebno zadovoljstvo i pravi ljubavni procvat, emotivni zanos ili nova romansa, očekuje Vas u periodu dok Venera bude prolazila kroz Vase sazveždje od 18. novembra do 12. decembrembra. Osetićete snažnu potrebu da ulepšate svoj porodični, bračni ili intimni život.
Posao i finansije:
Početkom godine potrudite se da budete pravilno informisani i dovoljno oprezni u komunikaciji u partnerskim odnosima. Postoje odredjene »naznake« o promeni poslovnog mesta, o mogućem pregrupisavanju u timu saradnika. Preuzmite aktivnu ulogu i odgovorite na dobru ponudu u periodu od 23. januara do 10. februara i zatim, od 17. aprila do 06. maja. Važno je da kontrolišete svoju želju za lagodnim poslovnim uslovima i kontaktima. U periodu od 20. maja do 04. juna, očekuju Vas povoljnije prilike, investirajte svoje znanje i energiju u perspektivne ciljeve. Na Vama je da pokažete svoje bogato znanje i sposobnosti na delu u drugoj polovini avgusta, zatim od 13. septembra do 03. oktobra, kao i od 09. do 28. decembra. Zaslužena nagrada Vas očekuje tokom naredne 2007. godine.
Zdravlje:
Zbog napornih obaveza i dinamičnog načina života moguće su češće glavobolje, hronične tegobe, promene i oscilacije sa pritiskom, povremene virusne infekcije ili nervoze. Važno je da uparažnjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobadjate od viška toksina koji ugrožavaju Vaš organizam, izbegavajte stresne situacije koje pogadjaju Vaše psihičko stanje. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 17. do 29. februara, zatim od 23. jula do 11. avgusta, početkom septembra, kao i sredinom decembra meseca.
Sugestija:
Prisustvo Saturna u devetom polju deluje podsticajno, proširuje Vaše saznajne vidike i ambicije. Jupiter – planeta »velike srece«, donosi niz srećnih okolnosti i mogućnost promene. Ukoliko ste dovoljno mudri, novo saznanje i životno iskustvo obogaćuje Vašu ličnost i deluje dragoceno u svakom pogledu. Jupiter Vam donosi različite povlastice i dobre prilike u pravcu ličnog usavršavanja.
 
JARAC
Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2006. godine, najavljuje sjajne aspekte na polju karijere i većih društvenih uticaja. Pred Vama je period koji donosi šire mogućnosti za profesionalnim usavršavanjem i napredovanjem na statusnoj lestvici. Uspevaćete da ostvarite svoje velike ambicije, ali su neophodna i izvesna odricanja. Ipak, Vaš smisao za poslovanjem učiniće da postupno ostvarite hijerarhiju ciljeva. Princip Vašeg uspeha najčešće proizilazi iz udruživanja i povezivaja različitih profila mogućnosti ka zajedničkom cilju. Planetarni aspekti ukazuju na moguće probleme u srednjoj fazi planova ili aktivnosti, ali završnica donosi upeh i satisfakciju. Takodje, važno je da odredite i buduće smernice za dugoročniju perspektivu. Isplatiće Vam se različiti vidovi investiranja u poslovnu i privatnu budućnost. Ljubavna i porodična dešavanja utiču na Vaše dodatno samopouzdanje, a sve dobija pravi smisao tak kada svoju sreću podelite sa bližnjima. Ukoliko ste slobodnog emotivnog statusa ovo je povoljan period za zajednicu i porodicu.
Ljubav:
U romantičnom stilu izražavate svoja osećanja i svom snagom stremite ka nekom novom, neobičnom ili uzbudljivom ljubavnom iskustvu. Jasno Vam je koga ili šta želite u svom prisustvu. Imate nameru da ostvarite svoje ljubavne vizije, bez obzira na svoj emotivni status ili na godine. Početkom godine osetićete veliki emotivni zanos i potrebu za strasnom romansom i srećnim životom u dvoje. Najuzbudljiviji ljubavni dogadjaji Vas očekuju u periodu od 01. januara, pa sve do 06. marta. Venera će boraviti u Vašem sazveždju i učiniće da se osećate zanosno ili čarobno uz voljenu osobu. Snažni emotivni impulsi ispuniće Vase misli i osećanja u periodu od 07. aprila do 04. maja, zatim od 30. maja do 25. juna, kao i od 20. jula do 13. avgusta. Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju, sve ima ljubavni predznak ili stvara uvertiru u srećniju budućnost. Uživajte u ljubavnoj sreći u periodu od 07. septembra do 01. oktobra, kao i od 25. oktobra do 18. novembra. A Venera ponovo ulazi u Vaše sazveždje od 12. decembra.
Posao i finansije:
Važno je da procenite najbolji trenutak za uspešnu akciju i da precizno predstavite svoje poslovne, finansijske ili privatne planove. Pravilna informisanost o prilikama na poslovnoj sceni i mudra taktila donose najbolji efekat. Pokažite da ste vrlo ambiciozni i zahtevni u finansijskom smislu, ali istovremeno i dovoljno motivisani da predstavite svoje stvaralačke sposobnosti u periodu od 04. do 23. januara i zatim od 10. februara, pa sve do 17. aprila. Vrhunski rezultati, posebna priznanja ili napredovanje na statusnoj lestvici očekuju Vas tokom maja i juna meseca. Imaćete značajnu podršku od strane nekih uticajnih, moćnih i važnih saradnika u periodu od 28. avgusta do 13. septembra i naročito od 03. oktobra, pa sve do 09. decembra, kao i krajem godine.
Zdravlje:
Važno je da se pravilno negujete, da održavate dobru psiho-fizičku kondiciju i da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog napora ili preteranog forsiranja moguće su češće glavobolje, povremene iritacije disajnih kanala, virusne infekcije i upale. Osetljivija Vam je desna strana tela. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 15. aprila do 07. maja, zatim od 09. do 23. septembra, kao i sredinom oktobra i u drugoj polovini decembra meseca.
Sugestija:
Položaj Jupitera u jedanaestom polju, uz sjajno prisustvo Urana u trećem polju, unosi dodatnu dinamiku u Vaš ljubavni, partnerski ili lični zivot. Na Vama je da u potpunosti realizujete svoje velike planove. Moguće su najzanimljivije kombinacije poslovnog uspeha, ljubavne sreće i ličnog zadovoljstva.
 
VODOLIJA
Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2006. godine, najavljuje značajnije promene u karijeri i šire mogućnosti za napredovanjem na statusnoj lestvici. Novi dogadjaji Vašu pažnju usmeravaju ka društvenom prestižu i potrebi da uvećate svoju imovinu. Aspekti su zaista povoljni za različite vidove novčanih transakcija, investiranja kroz finansijke i imovinske vrednosti, kao i za kreditne aranžmane. Princip Vašeg uspeha najčešće proizilazi iz podrške okoline ili pozitivnog uticaja određenih osoba. Ponekad morate biti spremni na veći rizik, ali sve ima svoju cenu i Vi umete da prepoznate dobitnu kombinaciju. Uspeh Vas očekuje u poslovima vezanim za javnost, medije, umetnost, ekonomiju i političke angažmane. U ljubavnom odnosu možda još uvek niste spremni na veća žrtvovanja, sem ako pored sebe imate dugogodišnjeg partnera koji ume da Vam se prilagodi. Ako se nalazite u neformalnoj vezi ili ste slobodnog emotivnog statusa, nećete dozvoliti da Vas neko ograničava ili da menja Vašu orijentaciju. Umete na vreme da sprečite sukob interesa.
Ljubav:
Aktivna uloga u društvenom životu, je izuzetno važna za Vaše samopouzdanje na različitim nivoima. Ljubavna faza preispitivanja kroz koju prolazite nateraće Vas da se povremeno intenzivnije posvetite svojoj karijeri, ali to Vam neće doneti željenu ili potpunu satisfakciju. Osetićete ljubavni zanos, veliku sreću i zadovoljstvo, u periodu dok Venera bude tranzitirala kroz Vase sazvežđe od 06. marta do 07. aprila. Prijatni događaji koji će obeležiti Vaš ljubavni odnos, ili susret sa osobom koja će uneti novu emotivnu toplinu i nežnost u Vaše srce, očekuju Vas u periodu od 04. do 30. maja i naročito, od 25. juna do 20. jula. Imaćete novu priliku da osetite zadovoljstvo, dozvolite sebi da Vas inspirisu najlepše želje i osećanja prema voljenoj osobi od 13. avgusta do 07. septembra. Nezaivisno od svog emotivnog statusa ili godina, uživajte u novoj romansi i zajedničkoj sreći od 01. do 25. oktobra, kao i od 18. novembra do 12. decembra.
Posao i finansije:
Početkom godine morate imati dovoljno strpljenja i poslovne mudrosti u osmišljavanju dobrih poteza, kao i u susretu sa saradnicima. Ali nemojte prekoračiti svoja ovlašćenja koja su regulisana zajedničkim dogovorom ili partnerstvom. Da bi neko prihvatio i dobro nagradio Vaše ideje, treba da podstičete zajedničku orijentaciju, udruživanje ili saradnju u periodu od 23. januara do 10. februara, zatim od 17. aprila do 06. maja, kao i od 20. maja do 04. juna. Vidljive promene, različite olakšice i povoljnija poslovna klima Vas očekuje u drugoj polovini godine. Svoje planove i važne ciljeve, uvek možete da ostvarite na neki zaobilazan način ili mudrom poslovnom strategijom. Značajniji rezultati očekuju Vas krajem avgusta i posebno od 13. septembra do 03. oktobra, kao i od 09. do 28. decembra.
Zdravlje:
Važno je da se ponašate disciplinovano i odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, izloženi ste različitim pritiscima i često se nalazite pod stresom. Moguće su češće glavobolje, zatim povremene stomačne tegobe, osetljivost sistema za varenje i želudca, virusne infekcije i pojačana nervna tenzija. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 01. do 21. januara, zatim od 02. do 11. februara, u drugoj polovini jula meseca, kao i od 24. oktobra do 13. novembra.
Sugestija:
Važno je da imate dobro osmišljene planove, planete su Vam naklonjene i podstiču Vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima. Proširite svoje saznajne vidike i ulapšajte svoj odnos sa bližom okolinom. Sreća je na Vašoj strani – uživajte u svim životnim radostima koje Vam stoje na raspolaganju. Očekuje Vas iznenadni uspon u karijeri i novi dogadjaji u ljubavnom životu.
 
RIBE
Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2006. godine, donosi periodično smenjivanje povoljnog perioda za većim poslovnim angažovanjem i uspehom, ili većim posvećivanjem pažnje događajima u privatnom i ljubavnom životu. Umeće je da prednost dajete jednoj ili drugoj strani, u skladu sa mogućnostima i planetarnim uticajima koji Vas prate. Moguće je ostvariti poslovni uspeh i ličnu sreću, ali neophodna je podrška okoline. Razmena informacija, usvajanje novih sadržaja i udruživanje su principi koji Vam omogućavaju brže i lakše napredovanje. Očekuje Vas značajniji uspeh u poslovima koji su povezani sa edukacijom, naukom, izdavaštvom, umetnošću, turizmom, zabavom. Prihvatite različite mogućnosti putovanja ili kontakte sa inostranstvom. U ljubavnom i porodičnom životu osetićete zadovoljstvo koje Vas inspiriše na veće zalaganje u prave vrednosti. Smisao i vrednosti se menjaju u skladu sa unutrašnjom snagom koju dobijate kroz bliskost sa dragim osobama. Moguće je uvećanje imovine ili rešavanje nekih pitanja o nasleđu i sudskim sporovima.
Ljubav:
Početkom godine bićete sjajno raspoloženi za novu ljubavnu romansu ili srećniji odnos sa voljenom osobom. Nezavisno od svog emotivnog statusa ili godina uživajte u svemu što Vas čini zadovoljnom, srećnom i ostvarenom osobom. Prepustite se svojim osećanjima u periodu od 01. januara, pa sve do 06. marta. Najlepše emotivno zadovoljstvo i »ljubavna čarolija« kroz ostvarenje velikih snova, očekuje Vas u periodu dok Venera bude prolazila kroz Vaše sazvežđe od 07. aprila do 04. maja. Novi emotivni ili strasni zanos i ljubavno zadovoljstvo u odnosu sa voljenom osobom očekuje Vas u periodu od 30. maja do 25. juna, zatim posebno od 20. jula do 13. avgusta. Potrudite se da zajednički život učinite dovoljno inpirativnim i uzbudljivim u svakom pogledu od 07. septembra do 01. oktobra, kao i od 25. oktobra do 18. novembra. Sve što je lepo može biti i lepše, ako to želite. Krajem godine učinite sve što je potrebno da uveličate i da sačuvate svoju porodičnu, ljubavnu ili ličnu sreću.
Posao i finansije:
Stalo Vam je da budete dobro informisani o novim događajima na poslovnoj sceni, samo aktivna uloga i dodatna upornost predstavljaju princip Vašeg uspeha. Početkom godine saradnicima treba da predstavite svoje ideje ili nova rešenja, Vaš uspeh biće srazmeran uloženom naporu. Način na koji gradite svoje poslovne veze ima veliki uticaj na završne rezultate. Poželjno je da delujete sugestivno na svoje saradnike, ali i da prihvatite njihov uticaj. U periodu od 01. do 23. januara, investirajte svoje znanje i energiju na različitim stranama. Važno je da se orijentišete prema ciljevima koji donose značajne rezultate i zapaženi uspeh od 10. februara do 17. aprila, zatim od 06. do 20. maja, kao i od 04. do 29. juna. Očekuje Vas satisfakcija u periodu od 28. avgusta do 13. septembra i od 03. oktobra, pa sve do 09. decembra. Promišljenim ulaganjem svog novca, znanja i sposobnosti u korisne i perspektivne projekte, stvarate sebi dobru osnovu za budući uspeh u narednim godinama.
Zdravlje:
Moguće su povremene glavobolje, pojačana nervoza ili smetnje sa pritiskom. Stresne situacije kroz koje prolazite imaju negativan uticaj na Vase psiho-fizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 17. do 29. februara, zatim od 23. marta do 15. aprila, sredinom avgusta, od 01. do 09. septembra, kao i krajem decembra meseca.
Sugestija:
Put do velikog uspeha i lične sreće nije lak, ali Vi se nalazite na korak do svojih ciljeva. Prisustvo Urana u Vašem sazveždju proširuje Vaš duh i saznajne vidike, unosi kreativnu energiju i podstiče stvaralački impuls. Na sreću Jupiter Vas protežira u različitim pravcima, ali ljubav stvara najlepša čuda. Slobodno prihvatite različite izazove i uživajte u lepoti zajedničkog života!
 

Back
Top