dejannn
Iskusan
- Poruka
- 5.717
Dajem graficku ati saphire 5670 ddr5 u zamenu za ati 6850, moja trosi 3 puta manje struje a svi znamo kolika je cena struje danas i treba jos da poskupi, hvala ljepa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja dajem GeForce 2 u zamenu za GTX 580...ne trazim da mi se doplatia trosi 100 puta manje struje
![]()
a ja dajem GeForce 2 u zamenu za GTX 580...ne trazim da mi se doplati a trosi 100 puta manje struje
ajmo narode ispalti se investicija za godinu ipo dana
za to je dovoljna i nvidia 8400 gsTaj Ati 5670 je dobar za puštanje fimova i ništa više...možda neki 3d tetris i tako to.
Ja sam izracunao za 2.5 god. Daj mi tvoju racunicu po kojoj se isplati za 1.5god!!!!
Ako se isplati ti idi u prodavnicu i pljuni pare za novu..
ne znam kolko neko treba da bude zatucan da vbi se primio na ovaku glupost..
Sinko ti izgleda ne zivis u Srbiji ovde ljudi gladuju
jeste, gladuju i igraju igrice![]()
ja imam para da platim struju, ko nema a zajebao se i kupio 6850, ili neku jacu, nek mi je da u zamenu za moju, 56670 je jaka a a skoro i da ne trosi struju, pozurite vec imam neke ponude
Dobro si cuo !!!! zato je i nudim u zamenu za 6850, a menjam je za jacu jer hocu da igram batlfield 3 u max detaljima sa Tessellationneko nema para za struju i kupio 6850 ?
inace cuo sam da je u nekim sluciajevima 5670 proizvodila struju..pa su vlasnici dobijali pare od distribucije..
ja bi je zadrzao
sa testelejsom
Sa čim?
sa Tessellation,