"Daj čičke, znam dimaš..."

Smorisha

Buduća legenda
Poruka
37.873
Ona je nervozna. Samohrana majka. Maltretiraju je na poslu neki klanovi jer se nije uklopila. Nije joj ni posao sam po sebi siguran niti je dobro plaćen.
Ne želi da ima sex. Ne veruje više ni partneru. Često pomišlja da njihova veza ni ljubav nisu istinski. Njoj dakle više nije do sexa uopšte. Zabrinuta je i za svoje dete.

Ali njen momak/nevenčani suprug ne prihvata takav scenario. Seks je imperativ. Moranje. Svaki dan naravno. Duri se i uvodi neke sankcije.

Šta mislite o takvoj situaciji?
Šta mislite da svaka od strana treba da uradi i šta biste vi uradili na mestu dotičnih?

Poslednja izmena:
Ako je maltretiraju na poslu, to se zove mobing. Na zalost, kod nas je to dobar dan. I nisu samo zene - samohrane majke zrtve mobinga. Ne opravdavam to time sto sam rekao, vec konstatujem da zivimo u takvom losem drustvu. Cak zene cesto vrse mobing na druge zene ako se ne uklapaju u njihove klanove. A mobinga ima na raznih nacina, a obicno pocinju sa tim klanovima.
S druge strane, ako ne zeli da ima seks, to je u redu ali ne znam zasto ocekuje da neko zbog toga bude u vezi sa njom. I ne vidim kako se to vidi kao nekakav deo ovog prvog gore. Ok, ima stres, nije joj do seksa, onda nije ni za zdravu vezu. Mozda da resi prvo svoje probleme? Nije dobro za tog momka da bude sa njom, jer rizikuje da joj bude trenutna egzistencijalna podrska a cim se digne na noge on ce biti smenjen nekim drugim.

Ako je maltretiraju na poslu, to se zove mobing. Na zalost, kod nas je to dobar dan. I nisu samo zene - samohrane majke zrtve mobinga. Ne opravdavam to time sto sam rekao, vec konstatujem da zivimo u takvom losem drustvu. Cak zene cesto vrse mobing na druge zene ako se ne uklapaju u njihove klanove. A mobinga ima na raznih nacina, a obicno pocinju sa tim klanovima.
S druge strane, ako ne zeli da ima seks, to je u redu ali ne znam zasto ocekuje da neko zbog toga bude u vezi sa njom. I ne vidim kako se to vidi kao nekakav deo ovog prvog gore. Ok, ima stres, nije joj do seksa, onda nije ni za zdravu vezu. Mozda da resi prvo svoje probleme? Nije dobro za tog momka da bude sa njom, jer rizikuje da joj bude trenutna egzistencijalna podrska a cim se digne na noge on ce biti smenjen nekim drugim.
drugim...plateznijim momkom ili partnerom...partner, svaler ili neki drugi izraz

Da sebi nađu druge partnere. Msm tako bih ja.
Glavni problem ovde je dubina...
Ona se ne oseća sigurno više sa svojim momkom.
Nov partner bi za nju tek bio nepoznanica.
Momak je malo kreten jer joj ne pruža nikakvu psihičku podršku u teškom vremenu i samo traži sex, je li?
Jer nije problem u nemanju sexa već u činjenici šta je dovelo do toga UZROK, ne POSLEDICA.
Tebi je možda to okej - nalaženje novih partnera, ide život i provodimo se, ali više je nego očigledno da je ova žena tip koji se sklupča u ćošku da se sačuva od životne hladnoće i plače.

Back