kada se priključujem na internet priključuje me na neki čudan inozemni broj, kako da ga se riješim ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zone alarm nema nikakve veze sa ovim. Možda Ad aware ali samo profesional koji ima mogućnost praćenja promena programa u realnom vremenumanhunter:skini neki firewall,na primer zone alarm + ad aware(lavasoft.com)ili neki drugi slican program i izbrisi to sa racunara.
akvarijuss:Od pre tri cetiri dana i meni se javlja isti problem, mada nisam isao na sumnjive sajtove... Pokusao sam sa AD Aware ali pri svakom kliku za konekciju nudi mi taj famozni broj...9968829111.... cili je, zna li ko... medjutim sta sam primetio, kad ti se pojavi ikona za konekciju, pa ides properties> security ...meni je bio Typical ali ga je taj dial prebacio na Advanced...ja sam vratio na Typical ali kad god mi nudi taj broj Security je na Advanced...pa otuda pitanje kako to mogu da sprecim, odnosno da security bude na Typical stalno...I jos jedno pitanje,,,kako vi pronalazite manuelno taj fajl?