Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wild_child:Serija je superDoduse zao mi je glumice jer ona i u prirodi ima takav glas
![]()
![]()
Bliznakinja:wild_child:Serija je superDoduse zao mi je glumice jer ona i u prirodi ima takav glas
![]()
![]()
Стварно??јооојЈа сам мислила да она глуми.
Знаш на кога ме подсећа?На ону Џенис ис "Пријатеља" ..исти глас![]()
![]()
![]()
Можда је иста глумица :? :? :? :?
Shinoda:Jao dojajna je serija...
Bas mi nekako odudara od ostalih sitcoma... u ovom ZAISTA ima smesnih stvari!!!
A batler mi je najjaci lik od svih!!!![]()
![]()
![]()
Moracu da pocnem da zapisujem fore da se smejem po ceo dan!!!Bliznakinja:Shinoda:Jao dojajna je serija...
Bas mi nekako odudara od ostalih sitcoma... u ovom ZAISTA ima smesnih stvari!!!
A batler mi je najjaci lik od svih!!!![]()
![]()
![]()
Да,кад прозива ону његову асистенткињу![]()
PARDON, NE MOGU SE UPOTREBLJAVATI VULGARNI IZRAZI, PA SU MI ZATO STAVILI ZVEZDICU. UPOTREBICU DRUGI IZRAZ: ZEZA. DAKLE?ANAMARIJA*:KAKO SE ZOVE ONAJ LIK STO RADI U KUCI I STALNO * SISI? KOJI JE TAJ LIK! 8)
Jeziva je serijaBliznakinja:Да ли неко прати ову серију?Даје се на б92 у 18:00 , уместо серије "Веселе 70-те".Ја сам одушевљена![]()
![]()
![]()
![]()
Она глумица какав глас има ја цркавам од смеха сваки пут кад отвори уста.Смешна је само као појава![]()
![]()
![]()
![]()
Серија је зачињена са доста доброг хумора,права породична![]()
![]()
![]()
zar serija nije americka?Nexus 6:jel' znate da lik koji glumi batlera uopste nije Britanac...da ironija bude veca, covek je iz Teksasa...![]()
Nexus 6:jel' znate da lik koji glumi batlera uopste nije Britanac...da ironija bude veca, covek je iz Teksasa...![]()
Serija nije engleska već američka, a radnja se vrti oko engleza/britanaca u ny/usa pa ako nisi shvatio stalno ihmaniaccc:Sinoc sam je prvi put gledao..serija je ok,ume dobro da nasmeje,ali ja ne volim te engleske serije..