" Daco moja .... Daco moja ... Daco moooojaaa" - BRAVO DINKIĆU

Bolja Srbija

Ističe se
Poruka
2.378
Dok otvaram ovu temu završava se emisija "KAŽIPRST" na B92 koju vodi Danica Vučinić sa Mlađanom Dinkićem .......

Emisija je tekla ovako :

1. Postavljeno mu je pitanje za izjavu u "DANASU" ...ali je rekao da nije slagao ništa već da su oni lažovi koji su sve izmislili .... ....takođe rekao je da su tu laž DANASA iskoristili njegovi protivnici pa ga napali u drugim medijima ( JEDINI KO GA JE NAPAO ZA TU IZJAVU U MEDIJIMA JE KANCELARIJA BORISA TADIĆA )

2. Postavljeno mu je pitanje vezano za radnike u KG koji protestuju ... rekao je da oni lažu i da im nije obećano to što tvrde da jeste ......

3. Navedeno mu je šta se o njemu govori na " ISTINOMERU" ...rekao je da oni treba da se zovu LAŽINOMER ........

I taman kada se činilo da će se Mlađa još jedan put izvući Danica je postavila dva ključna pitanja......

" Gospodine Dinkiću Vi se nećete kandidovati na narednim izborima? Rekli ste da odustajete od politike ako do kraja mandata ove vlada ne bude gotov koridor 10? Sada je evidentno da neće biti " ......

a onda još jedno :

" Takođe ste dali obećanje da ćete od Stare planine napraviti veći turistički centar od Kopaonika" ........

Onda je još dodala : " Nemojte mi reći da nije istina jer ste to izjavili na našoj televiziji" .......

ZATEČENI DINKIĆ ĆUTAO JE PAR SEKUNDI A ONDA ODGOVORIO :

" Daco moja z:lol: , Daco moja z:p .... ja sam uradio koliko sam mogao ja više ne mogu ...ako narod misli da to nije dovoljno NEKA BIRA NEKOG DRUGOG ( bravo za ovu izjavu) .....ali da mene nije bilo ne bi smo imali ni ovo što imamo ....itd itd. ..... JA SAM SPREMAN DA PREUZMEM ODGOVORNOST .... NEKA SE VIDI ŠTA SAM URADIO JA A ŠTA DRUGI KOJI SU NA VLASTI .... Daco moja"..

POČELO JE POČELO z:p z:lol: z:p z:lol:

На електричну столицу са њим - И ТО ЈЕ ТРАДИЦИЈА ЈЕНКИЈА КОЈИМА ТОЛИКО ТЕЖИМО.......z:lol:

.....или бар да у његовом случају ПРИВРЕМЕНО УВЕДЕМО ДУШАНОВ ЗАКОНИК (што је предлагао Гаргамел) ПА ДА МУ ЈАВНО ИШЧУПАЈУ ЈЕЗИК ЛАЖЉИВИ...

ЏЕКСОНОВ КАМЕЛЕОН

Šta je to: To je trorogo stvorenje koje podseća na malog praistorijskog triceratopa. Kao i ostali kameleoni, i ovaj ima par očiju koje svako za sebe
dzeksonov_kameleon_8.jpg
gleda, dugačak jezik koji se pomera sto puta brže od ostatka tela i mogućnost da menja boju tela u skladu sa okolinom da bi izbegao čeljust predatora.
Po čemu je neobičan: Muški pripadnici ove vrste znaju da budu agresivni i umeju da upotrebe svoje rogove, pogotovo ako se drugi kameleon nađe na njihovoj teritoriji. Često to njihovo ponašanje onome ko posmatra može da bude više smešno nego opasno.
Gde se može videti: Mogu se videti u šumama Kenije, a malo njih živi u Tanzaniji.

Poslednja izmena:
На електричну столицу са њим - И ТО ЈЕ ТРАДИЦИЈА ЈЕНКИЈА КОЈИМА ТОЛИКО ТЕЖИМО.......z:lol:

.....или бар да у његовом случају ПРИВРЕМЕНО УВЕДЕМО ДУШАНОВ ЗАКОНИК (што је предлагао Гаргамел) ПА ДА МУ ЈАВНО ИШЧУПАЈУ ЈЕЗИК ЛАЖЉИВИ...

ЏЕКСОНОВ КАМЕЛЕОН

Šta je to: To je trorogo stvorenje koje podseća na malog praistorijskog triceratopa. Kao i ostali kameleoni, i ovaj ima par očiju koje svako za sebe
dzeksonov_kameleon_8.jpg
gleda, dugačak jezik koji se pomera sto puta brže od ostatka tela i mogućnost da menja boju tela u skladu sa okolinom da bi izbegao čeljust predatora.
Po čemu je neobičan: Muški pripadnici ove vrste znaju da budu agresivni i umeju da upotrebe svoje rogove, pogotovo ako se drugi kameleon nađe na njihovoj teritoriji. Često to njihovo ponašanje onome ko posmatra može da bude više smešno nego opasno.
Gde se može videti: Mogu se videti u šumama Kenije, a malo njih živi u Tanzaniji.

Oćeš da kažeš da se jedan DŽEKSONOV nastanio i u Srbiji?

Back