- Poruka
- 33.089
Snajka, gotova si. 

On ga licno nije upoznao ...(na onog u naslovu teme).Snajka, gotova si.![]()
verovatno ce odraditi nesto krijuci, da ih ne bi masakrirali navijaciJa sam cuo da ce ipak biti otkazana parada 20. septembra...
navodno prebacili bi je na subotu 19-og...!?
Tu udara lud i bezobrazan na ludog i bezobraznog. Ovi prvi jer neće na nekom zatvorenom prostoru da slave slavu, a ovi drugi jer silom i na primitivan način pokušavaju da isteraju svoju pravdu.
Nema tu leka.
Faktor iznenađenja, a?Ja sam cuo da ce ipak biti otkazana parada 20. septembra...
navodno prebacili bi je na subotu 19-og...!?
...Ко зна, можда би и било добро, да се оволико не бринемо за њиховуnije lako pederima u srbiji, stvarno cackaju mecku, nije to dobro po zdravlje.....
lose cujes....... cujem da je uspeh parade neposredno povezan sa ukidanjem viza?!![]()
Pa imacemo prava ko i svi.nemam ja odakle da se sklonim,jer i nisam nigde....
a niko nema prava da u srbiji radi sta hoce,pa nemate ni vi. Samo navlacite na sebe mrznju.
mogo bih... o's biti pocasni gost... netje ti ni dlaka sa glave nedostajatiШто ти на Косову не организујеш "параду поноса" ако ти је
толико интересантна
.
Necemo da se vredjamo,nemoj mene da mesas sa huliganima!!!Ma ovo je klon nekog navjaca, vidite da vas samo navlaci?!![]()
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11095154&postcount=51A ti religiozni fanatici sto bi samo da biju druge da su umesto onolikih crkvetina gradili zgrade za nezbrinute bolje bi svima bilo.
Divljaci jedni!