Dačićeva policija razjurila raskolničke monahe po nalogu iz SPC!

al bundy

Legenda
Poruka
64.032
Prvo “zabranjeno” molitveno ukupljanje naroda i monaštva ispred Patrijartšije

Христос посреди нас! Данас 6. новембра одржан је још један суботњи (од стране полиције забрањени) молитвени скуп испред Патријаршије, скуп за јединство СПЦ у православљу а насупрот екуменистичких тежњи дела епископата условљених глобалним политичким кретањима која само подгревају немире и поделе у нашој Цркви.
Почетна данашња грубост полиције нажалост је нарочито подгревана тапшањем по рамену (од полицајца до полицајца) нашега екуменског Очуха Петра Лукића, који дефинитивно не може да прежали како ли му је недавно „недовољно“ било само ишамарати нашу децу која су му својим искреним и истинољубивим питањима прекинули скрнаву екуменску биоскопску представу за Словенце испред самог Светог Олтара Саборне цркве. Туга је то једна садашња - која ће трпљењем искрених хришћана, верујемо, донети на крају радост свима. Амин.

http://www.novinar.de/2010/11/07/iz...-molitvenog-ukupljanja-naroda-i-monastva.html
Daciceva policija izgleda svuda stize . :mrgreen: Nego sto ti raskolnici protestvuju protiv nase svete matere SPC ? :think:

Христос посреди нас! Данас 6. новембра одржан је још један суботњи (од стране полиције забрањени) молитвени скуп испред Патријаршије, скуп за јединство СПЦ у православљу а насупрот екуменистичких тежњи дела епископата условљених глобалним политичким кретањима која само подгревају немире и поделе у нашој Цркви.
Почетна данашња грубост полиције нажалост је нарочито подгревана тапшањем по рамену (од полицајца до полицајца) нашега екуменског Очуха Петра Лукића, који дефинитивно не може да прежали како ли му је недавно „недовољно“ било само ишамарати нашу децу која су му својим искреним и истинољубивим питањима прекинули скрнаву екуменску биоскопску представу за Словенце испред самог Светог Олтара Саборне цркве. Туга је то једна садашња - која ће трпљењем искрених хришћана, верујемо, донети на крају радост свима. Амин.

http://www.novinar.de/2010/11/07/iz...-molitvenog-ukupljanja-naroda-i-monastva.html
Daciceva policija izgleda svuda stize . :mrgreen: Nego sto ti raskolnici protestvuju protiv nase svete matere SPC ? :think:

i panduri i ekumenisti voze besne aute ..".poznaćete ih po delima njihovim"

Mozda su oni raskolnici, mozda su oni opravdano izbaceni iz crkve, ali ovakve vladike malo ljuljaju veru u celu tu ispravnost. Verovatno nisam neko ko moze da sudi za bilo cije postupke, pogotovu postupke crkvenih lica i to vladika, ali ne mogu da blagonaklono gledam na ove stvari, pogotovo kada ih niko ne osporava...
striper%20vladika.jpg

Nestorović tvrdi da mu je vladika dugogodišnji prijatelj i dalji rođak, koji mu navodno poklanja parfeme, kupuje markirana odela i daje druge skupe poklone. Specifičan odnos koji ima sa Kačavendom, koji nije baš tipičan za unuka i dedu, striper je objasnio rečima da je vladika ’savremen čovek’. On objašnjava čime je zaslužio toliku naklonost svog darežljivog ’rođaka’.

’Moj najveći kapital je moje znanje, za koje je vladika obezbedio 50.000 evra. Ja nisam običan striper, već multimedijalni talenat. Fakultet u Rimu za koji sam dobio stipendiju je fakultet za medije, muziku i film. Novac je obezbeđen od donatora i prijatelja vladike. Cela suma biće uložena za moj život i studije u Rimu. Već 25. marta putujem’ kaže Nestorović.

’Rekao mi je: ,Dejane, ja nisam Rokfeler, a to što sam ti obezbedio novac za tvoj projekat je od srca’. Odgovorio sam mu da je uspešniji i srećniji čovek od Rokfelera’ dodaje Nestorović. On je opisao i kako je opremljen Kačavendin dvorac u Bijeljini, ističući da je ceo objekat pod video nadzorom.

i panduri i ekumenisti voze besne aute ..".poznaćete ih po delima njihovim"

И живе у вилама.
Тако је то кад паписти и масони харају Црквом,па се протерују Божји људи из Цркве.
Јован је записао да ће богоборци ,мислећи да чине Божју вољу, прогонити праведне.

Poslednja izmena:
Mozda su oni raskolnici, mozda su oni opravdano izbaceni iz crkve, ali ovakve vladike malo ljuljaju veru u celu tu ispravnost. Verovatno nisam neko ko moze da sudi za bilo cije postupke, pogotovu postupke crkvenih lica i to vladika, ali ne mogu da blagonaklono gledam na ove stvari, pogotovo kada ih niko ne osporava...
striper%20vladika.jpg
Čuj striper.....ja bi reko *****...i to muška *****...a vladika..da te Bog sačuva

Џабе правите демонстрације-Не очекујте од пребивања у СПЦ ништа добро.

Stiže narodna milicija, tako i treba sa prestupnicima i kriminalcima.
A to zašto su ovi protiv takve svetinje kao što je SPC, mogli bismo da pitamo i naše vajne srbende radikale. i oni okreću leđa SPC kao i Srbiji uostalom.

Батинаши са благословом папског синода СПЦ - чувари Србије и србства?

Који парадокс!

Stiže narodna milicija, tako i treba sa prestupnicima i kriminalcima.
A to zašto su ovi protiv takve svetinje kao što je SPC, mogli bismo da pitamo i naše vajne srbende radikale. i oni okreću leđa SPC kao i Srbiji uostalom.

Светиња без Бога.Која је то светиња кад су напустили пут Светог Саве?

Da te Bog sačuva - Striper: Vladika mi dao milione
13.Mar.2010, 22:46, Izvor: Press

Nove slike i ispovest Dejana Nestorovića: Vladika je u „Hugo Bosu" meni kupovao odelo. Njegovi omiljeni parfemi su „dolče i gabana" i „armani" „Zlatni salon" vredi najmanje 300.000, ogledalo 20.000 evra!
Striper Dejan Nestorović, koji je šokirao javnost snimcima s vladikom zvorničko-tuzlanskim Kačavendom u njegovom raskošnom dvoru u Bijeljini, sada ekskluzivno za Press otkriva da mu je - „vladika poklonio 50.000 evra za master studije na privatnom fakultetu u Rimu"!

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...sačuva+-+Striper:+Vladika+mi+dao+milione.html

Ja bih tu stoku na goli otok.:per:

Батинаши са благословом папског синода СПЦ - чувари Србије и србства?

Који парадокс!

Светиња без Бога.Која је то светиња кад су напустили пут Светог Саве?
Vidim da kao što vam ne valja vlast jer nije po vašem ukusu i meri, sad nije ni SPC ako ne tancuju na vaš način? Onda neće ni Kosovo valjati ako ne bude po vašem, neće na kraju ni Srbija ako ne bude po vašem.
Onda ne pričajte da volite i poštujete Srbiju, Kosovo i SPC, već na to dodajte "ako funkcioniše kako nas 4% želi". :bye:

striper%20vladika.jpg

Владике су вукови у јагњећој кожи.А ови ако мислим да нису расколници.Јер како то могу да буду?Колико нам нису је напустили,а кад би је и напустили немају шта да напусте.

Vidim da kao što vam ne valja vlast jer nije po vašem ukusu i meri, sad nije ni SPC ako ne tancuju na vaš način? Onda neće ni Kosovo valjati ako ne bude po vašem, neće na kraju ni Srbija ako ne bude po vašem.
Onda ne pričajte da volite i poštujete Srbiju, Kosovo i SPC, već na to dodajte "ako funkcioniše kako nas 4% želi". :bye:

Оваква СПЦ није по вољи Богу и Светом Сави.

Оваква СПЦ није по вољи Богу и Светом Сави.
Nije po volju samo radikalima. Sad da vam sam Bog siđe, sve u društvu Svetog Save i da kažu da podržavaju stav SPC, tvrdili biste da su i njih dvojica lažovi, žutaći, komunisti itd.

PS
Vi baš znate šta je po volji Bogu i Rastku. :rotf: Javlja vam se u snu? :rotf:

Ne,ne stiže svuda! Oni selektivno reaguju,a pritom se ne mogu pohvaliti relevantnom procenom.ŠTA IM RADI EFENDIJA U N OVOM PAZARU? Koliko dugo već? I? Zašto tužilaštvo,Sudstvo i policija ne reaguju.Muamer Zukorlić,svešteno lice,podriva stabilnost u Raškoj oblasti,huška ljude na fizičke obračune,zagovara nekakvu Republiku i čačka oko "buradi sa benzinom". Zašto? Zašto se tako otvoreni pozivi na haos ne *seku* u startu.Koji dokazi se čekaju još?? Dok muftija svakim danom pravi korak više u svom naumu i "čita" namere vlasti i policije.Ako vatra zahvati burad,biće kasno za sve.Skora prošlost nas ama baš ničemu nije naučila.Nemojmo dozvoliti da nas pogodi zla sudbina njenog ponavljanja....:dash::dash::dash:

Poslednja izmena:
al pazi naslov-raskolnicke monahe..pa od cega su oni to raskolnici?od papskih episkopa?da nije mozda SPC Hristova Crkva pa da su od nje raskolnici?...ljudi su na odlicnom putu mada nikako da shvate i manu se SPC..jer je ona debelo u rukama pape...nego sto dalje bezati od te (raskolnicke od Hrista) organizacije koja se naziva SPC....ili to ili oterati sve ove papske "pastire" i poslusnike iz nje....

Back