DACIC URUCIO RESENJE ZA POSAO SRPKINJI POREKLOM IZ UGANDE

NOCNO VREBALO

Aktivan član
Poruka
1.632
Share18
Dačić uručio rešenje za posao Srpkinji poreklom iz Ugande Video
Beta | 27. 04. 2011. - 17:17h izmena vesti 18:52h | Foto: M. Perić | Komentara: 30

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uručio je danas rešenje o primanju u radni odnos u Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) prvoj pripadnici tog ministarstva poreklom iz inostranstva - Abot Mirembe Josia Rose Bugarčić, rođenoj u Ugandi.

- Ovo je jedan pozitivan primer... Naši državni organi i ministarstvo otvoreni su za sve naše državljane bez obzira na poreklo i nacionalnu pripadnost - rekao je Dačić prilikom uručivanja rešenja u Palati Srbija.

Prema njegovim rečima, Bugarčić je naša državljanka već dugi niz godina. Radila je u državnim organima, a sada je primljena u radni odnos u odeljenju za IPA fondove u okviru sektora za finansije.

- Nadam se da će gospođa Abot Mirembe Josia Rose Bugarčić imati uspešnu karijeru i u našem ministarstvu - naveo je Dačić.

Srpkinja poreklom iz Ugande je prilikom uručivanja rešenja izrazila nadu da će ispuniti sva očekivanja na novom radnom mestu i zahvalila se na ukazanom poverenju.

:think::think:DA SE ODMAH OGRADIM I KAZEM
DA OVAJ POST NISAM POSTAVIO IZ
RASISTICKIH POBUDA
ALI GDE DACIC NADJE OVU DIMLJENU SRPKINJU
KOJA KAKO KAZE NEZNA NI JEDAN PADEZ
OD PET-SEST KOLIKO IH IMA:dash::dash:

KOLIKO JA ZNAM NASE SRPKINJE SU
EM NAJLEPSE EM NAJPAMETNIJE ZENE NA SVETU:dash::dash:

Ово је срамота за Србију. Толико Србкиња из Србије нема посао, а он запошљава неку тамо ...

Ahahha pa vidis da je problem u nama ... kao prvo nisi se zapitao da li je ta zena kvalifikovana ili ne vec odma navodite kako ima "lepsih" Srpkinja ...
pa zato SRbija propada.....

tako i direktori kazu pa sto da zaposlim neke neznance kada imam rodbine na izvoz ... i onda rodbina zaposli drugu rodbinu i tako u krug dok drzava propada...

isti ste kao i oni koje napadate....

a padezi su najmanji problem ... koliko je samo naroda na zapadu sto jedva pricaju engleski a rade kao inzenjeri, doktori itd

Хаха видео сам вест... жена ладно једва набада српски, али оно... ЈЕДВА. Суфлирају јој пред камерама како да каже "надам се да ћете бити задовољни", па јој треба пет пута да срочи

Боље од ње српски сто пута говори јапански амбасадор

Пре овога је исто била у неком министарству икебана, да се покажемо како смо разнолики

Хаха како прејадно.

Ahahha pa vidis da je problem u nama ... kao prvo nisi se zapitao da li je ta zena kvalifikovana ili ne vec odma navodite kako ima "lepsih" Srpkinja ...
pa zato SRbija propada.....

tako i direktori kazu pa sto da zaposlim neke neznance kada imam rodbine na izvoz ... i onda rodbina zaposli drugu rodbinu i tako u krug dok drzava propada...

isti ste kao i oni koje napadate....

a padezi su najmanji problem ... koliko je samo naroda na zapadu sto jedva pricaju engleski a rade kao inzenjeri, doktori itd

Где сам ја рекао да има лепших Србкиња? Ја сам рекао да постоје Србкиње које чекају на посао. Данас се исплати бити инвалид, национална мањина, гарав ... Одмах добијеш посао

Хаха видео сам вест... жена ладно једва набада српски, али оно... ЈЕДВА. Суфлирају јој пред камерама како да каже "надам се да ћете бити задовољни", па јој треба пет пута да срочи

Пре овога је исто била у неком министарству икебана, да се покажемо како смо разнолики

Хаха како прејадно.

Врхунац глупости Дачића :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Хаха како прејадно.

Pa u tome je i poenta ovog posta
nezna koliko ima padeza
nabada srpski ??? Mislim dali ovo da shvatimo
kao poruku da smo mi glupi neobrazovani
nego nam treba neko sa strane.
A imamo mozda sto hiljade Srba iSrpkinja
koji ne radei to visoko obrazovanih!!!!!! Ne razumem!
Ovo je politici-kozmeticko predstava
okupacionih vlasti EU i Americi

Pa u tome je i poenta ovog posta
nezna koliko ima padeza
nabada srpski ??? Mislim dali ovo da shvatimo
kao poruku da smo mi glupi neobrazovani
nego nam treba neko sa strane.
A imamo mozda sto hiljade Srba iSrpkinja
koji ne radei to visoko obrazovanih!!!!!! Ne razumem!
Ovo je politici-kozmeticko predstava
okupacionih vlasti EU i Americi

Овај, писменост си поменуо? :)

Где сам ја рекао да има лепших Србкиња? Ја сам рекао да постоје Србкиње које чекају на посао. Данас се исплати бити инвалид, национална мањина, гарав ... Одмах добијеш посао

ja sam rekao da ima ne lepsih nego najlepsihSrpkinja

Ionako je 80% policijskog sastava po Beogradu i Vojvodini, poreklom iz susednih stranih država Crne Gore i BiH, tako da ne vidim u čemu je problem da budu i i uz Ugande , mislim nije to mnogo gore od ovih . :mrgreen:

Ово се слажем с тобом. Пре неки дан идем улицом, два пандура причају ... Један ЦГ, други БИХ... Бламажа за Србију

Ionako je 80% policijskog sastava po Beogradu i Vojvodini, poreklom iz susednih stranih država Crne Gore i BiH, tako da ne vidim u čemu je problem da budu i i uz Ugande , mislim nije to mnogo gore od ovih . :mrgreen:

А и слаби су са српским и у главу такође, онако просечно, па им госпођа М'бунгу М'бунгу Орешковић Камдонго З'хуа Бу не квари много просек

nije sramota zaposliti ako je kvalifikovana

Квалификована је...јер није Српкиња !

v204498p1.jpg

Хаха како прејадно.

Кад сам причао српској господи из полиције да ће ускоро уместо њих запошљавати цигане,мађаре,албанце,муслимане...нисам ни био свестан докле све то може отићи...

v204498p0.jpg

Nigde nije pomenuta ni zavrsena skola
niti njena kompetentnost u poslu koji
obavlja
Jedino sto smo saznali o njoj je
da je 15 godina u Srbiji i da vec duze vreme
radi u ministarstvu unutrasnjih poslova
a za takvu funkciju je priznaces potrebno
malo vise

Ма ово му је чист политички потез. Али и доказ да му се хебе за Србе и Србкиње које не раде. Пре неки дан је са Палмом делио по 3-4 хиљаде динара сиротињи у Јагодини, сад ово... Мислим, повраћа ми се кад се помене то презиме ... Добар примерак који доказује Дарвинову теорију

Back