Дачић осудио изјаве Миливојевића: Грубе неистине и опасне манипулације

Sensei

Master
Moderator
Poruka
88.659
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић најоштрије је осудио грубе неистине и опасне манипулације које је изнео председник Демократске странке Срђан Миливојевић да је председник Републике Србије Александар Вучић наредио полицији да уз примену силе деблокира зграду Радио-телевизије Србије.

"Министарство унутрашњих послова Републике Србије најоштрије одбацује грубе неистине и опасне манипулације које је изнео Срђан Миливојевић, да је председник Републике Србије Александар Вучић наредио полицији да уз примену силе деблокира зграду Радио-телевизије Србије", навео је Дачић.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...vojevica-grube-neistine-i-opasne-manipulacije
1744955129313.png

Dakle, ima još lažova?

Вучевић: Тврдња Срђана Миливојевића тешка лаж и манипулација​

Председник СНС Милош Вучевић изјавио је данас да је тешка лаж и манипулација тврдња председника Демократске странке Срђана Миливојевића да је председник Републике Србије Александар Вучић наредио полицији да уз примену силе деблокира зграду Радио-телевизије Србије.

"Тешко је поверовати да Срђан Миливојевић има било какве поуздане изворе, јер се свака његова „проверена” информација завршила као тешка лаж и манипулација. Баш као и ова данашња да је председник Вучић наредио да полиција разбије блокаду РТС. Опет је масно слагао и ником ништа", навео је Вучевић на мрежи X.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...-srdana-milivojevica-teska-laz-i-manipulacija

“Политички патуљак упућује стреле клевете ка политичком горостасу и као и увек промашује. Неће Србија лажи и хушкање на сукобе, Србија жели расправе у институцијама и деблокаду живота. То полако схватају и најекстремнији, али и од њих постоје гори, попут Срђана Миливојевића”, навео је Вучевић.

Миливојевић је раније данас изјавио да је председник Вучић наредио полицијским јединицама да разбију студентске блокаде јер, како је навео, жели да се обрати грађанима са РТС-а и позвао све грађане и опозиционе посланике да буду са студентима у блокади испред зграда јавног сервиса у Такосвској и на Кошутњаку, преноси Танјуг.

Dakle, ima još lažova?

Naravno, Dačić je ovde lažov, pošto i sam znaš, pošto si drukara za udbaše (sam si priznao, i rekao da se ponosiš tim) da su dobili naredjenje ali su odbili da sprovedu jer 80% (minimum) policajaca ne zeli da digne ruku na decu.

Pukli ste totalno :D

LOL :D

Naravno, Dačić je ovde lažov, pošto i sam znaš, pošto si drukara za udbaše (sam si priznao, i rekao da se ponosiš tim) da su dobili naredjenje ali su odbili da sprovedu jer 80% (minimum) policajaca ne zeli da digne ruku na decu.

Pukli ste totalno :D

LOL :D
Drug ti imas zivaca uljudno replicirati udbasima i botovima...
Ta I Sam znas to ti je sizifov poso...
Samo teranje u quraca I blok za njih....a posto se odje mod ne moze blokirat mora ga se ignorirati onako mehanicki

Drug ti imas zivaca uljudno replicirati udbasima i botovima...
Ta I Sam znas to ti je sizifov poso...
Samo teranje u quraca I blok za njih....a posto se odje mod ne moze blokirat mora ga se ignorirati onako mehanicki

Prijatelju, ja sam borac stari, ceo zivot borba i nema odustajanja dok dišem :D

A botove i udbaše treba prokazivati, lepo nazivati pravim imenom.
Da su to svi radili na vreme, Srbija bi bila jaka ko Švajcarska, ne bi najveća fukara bila na vrhu.
Ali evo, stigla nova generacija koja neće da ćuti, već ih prokazuje i budi uspavan narod.
😎💪❤️⛽⛽⛽

Prijatelju, ja sam borac stari, ceo zivot borba i nema odustajanja dok dišem :D

A botove i udbaše treba prokazivati, lepo nazivati pravim imenom.
Da su to svi radili na vreme, Srbija bi bila jaka ko Švajcarska, ne bi najveća fukara bila na vrhu.
Ali evo, stigla nova generacija koja neće da ćuti, već ih prokazuje i budi uspavan narod.
😎💪❤️⛽⛽⛽
Da da to je pozitivan momenat jer su svezi I cim primete ono na sto smo mi oguglali vec eskplodiraju..
Oni su izasli sa onim radiklaskim saopstenjima tipa nismo mi renovirali nadstresnicu to kad cuje lepo odgojen I normalan covek prvo zanemi a onda mora poduzeto nesta da bi se besramnici priveli odgovornosti

Krenula si bona da plačeš moderatorima na ramenu? Ako, i treba.
Ne plačem ja nikome. Moja suza leukemiju liječi.
Ovo biješe pretnja? Ih, šta sam se ja prijetnji naslušala!!
Nećeš u partiju? Dobićeš otkaz.
Pazi za koga navijaš!
...
Ako mi je sudbina trajni ban, neka je. Ja svoje rekoh. A ti svoje progutaj!;)

Ne plačem ja nikome. Moja suza leukemiju liječi.
Ovo biješe pretnja? Ih, šta sam se ja prijetnji naslušala!!
Nećeš u partiju? Dobićeš otkaz.
Pazi za koga navijaš!
...
Ako mi je sudbina trajni ban, neka je. Ja svoje rekoh. A ti svoje progutaj!;)

Da ti svi prete kao ja ti bi bila najbezbednija. Pa ne možeš od dela foruma očekivati lep tretman ako ga ti ne koristiš. Prozivke, etikete, pa i uvrede. Ne od mene, meni puca ceo prsluk šta ko misli ali ima ko neće da trpi.

Da ti svi prete kao ja ti bi bila najbezbednija. Pa ne možeš od dela foruma očekivati lep tretman ako ga ti ne koristiš. Prozivke, etikete, pa i uvrede. Ne od mene, meni puca ceo prsluk šta ko misli ali ima ko neće da trpi.
Ima stvari koje i ja neću da trpim. Prozivaju i etiketiraju i mene. O uvredama da i ne pričam.Svakodnevno. Branim se, kako znam i umijem. Ko im brani da se oni brane? Forum nije za slabiće i sujetne.

Izvini, mislio sam ( pogrešno) da je opet neka podela mi,vi.
Nena podela, danas nam je sveti dan. Neka nam misli budu okrenute milosrđu a ne vređanju. Ovo je samo moj stav, nisam imala na umu nikakvo naturanje mišljenja.

Nena podela, danas nam je sveti dan. Neka nam misli budu okrenute milosrđu a ne vređanju. Ovo je samo moj stav, nisam imala na umu nikakvo naturanje mišljenja.

Ovo bezuslovno podržavam. Dodao bih, da nam ne treba sveti dan da budemo kakvi bi trebali da budemo.

Back