Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 31.295
Komunisti, garantУхапшени су неки испред одређених станица полиције , превентивно ,а има и других хапшења ради превенције
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Komunisti, garantУхапшени су неки испред одређених станица полиције , превентивно ,а има и других хапшења ради превенције
Komunisti, garant
Napad je verovatno u glavi napadaca usmeren prema Izraelu i izraelskoj ambasadi, tj. prema Jevrejima...Ne bi trebalo da to koristimo na neki svoj nacin...Ne mi, vec nasi politicari da pricaju o svojoj ugrozenosti...
Самострел је страшно оружје. Користе га многе специјалне јединице.Jbte samostrel
WTF
Jasno je da je u pitanju psihicki poremecena osoba....наравно да је усмерен према амбасади Израела ..мени није јасно да једна човек из Горње Маоче , човек који има жене и децу , дође у БГ да се обрачуна са амбасадом Израела због Палестине са којом он нема никакве везе .
Сви они су психички поремећени.Jasno je da je u pitanju psihicki poremecena osoba....
Ova budaletina bivsi hriscanin garant, imao jedan iz Mladenovca.ovo je terorista muškarac poreklom iz Mladenovca
Nije mi jasno sta je nas zandarm trazio u Izraelskoj ambasadi, zar oni nemaju svoje obezbedjenje?stvarno bezuman čin šta je napadač time hteo da postigne samo on zna tj znao je za njega je sad kasno nadam se da će ranjeni policajac brzo da se oporavi
nije bio u ambasadi nego u kućici ispred ambasade to mu dođe kao prvi prsten obezbeđenja ispred svake ambasade ako se ne varamNije mi jasno sta je nas zandarm trazio u Izraelskoj ambasadi, zar oni nemaju svoje obezbedjenje?
Bez obzira, ambasade treba da imaju svoje obezbedjenje.nije bio u ambasadi nego u kućici ispred ambasade
vucic je smecar, ne bi me cudilo da je on sve ovo zakuvao za jos jedno skretanje paznje.Пропагандни лешинар: Вучић брже-боље користи рањавање за „пумпање“ рејтинга (ФОТО)
https://srbin.info/politika/propaga...koristi-ranjavanje-za-pumpanje-rejtinga-foto/
Čekam da počnu hapšenja i po KrstiPočela hapšenja i u Pazaru.
Vučic je posjetio ranjenog policajca, svijet se može nastaviti okretati...