Dačić: Napad na žandarma teroristički akt, sumnja se na vehabijski pokret

Gde su naše kolege sa Krste koji su uz Hute i Hamas da se jave i podrže ovaj teroristički akt? Prvenstveno mislim na jednog sa Golije.
Видиш како ништа не знаш! Ансар Алах Јеменска Дивизија везе нема са вехабијским покретом!

Gde su naše kolege sa Krste koji su uz Hute i Hamas da se jave i podrže ovaj teroristički akt? Prvenstveno mislim na jednog sa Golije.
Хути су шиити и боре се против вехабија у Јемену већ годинама. Вехабије у Јемену подржавају Саудијска Арабија и твоја Америка. :rtfm:
Престани подржавати вехабије и подржи оне који се боре против њих: Хуте и Србе! :besan2:

Хути су шиити и боре се против вехабија у Јемену већ годинама. Вехабије у Јемену подржавају Саудијска Арабија и Америка. :rtfm:
Je l' si i ti još jedan koji podržava islamske teroriste ili si samo došao da ostaviš post informativnog karaktera?

Je l' si i ti još jedan koji podržava islamske teroriste ili si samo došao da ostaviš post informativnog karaktera?
Цитирај читав мој пост. Није у складу са правилима форума да цитираш само део. То што си против оних који се боре против вехабија ти не даје за право да кршиш правила форума.

Цитирај читав мој пост. Није у складу са правилима форума да цитираш само део. То што си против оних који се боре против вехабија ти не даје за право да кршиш правила форума.
Je l' znaš koliko me boli pištolj ko su šiiti, a ko suniti? I, ko je sa kim u ljubavi ili ratu? Kažem, ovde ima dosta ljudi koji podržavaju "pravednu" borbu islamskih terorista po belome svetu.

Je l' znaš koliko me boli pištolj ko su šiiti, a ko suniti? I, ko je sa kim u ljubavi ili ratu? Kažem, ovde ima dosta ljudi koji podržavaju "pravednu" borbu islamskih terorista po belome svetu.
То су првенствено твоји Амери. Они су подржавали и наоружавали муџахедине у Авганистану (и снимали филмове о њима као херојима), српској БиХ и српском Космету. На српском КиМ су им и државу створили.

То су првенствено твоји Амери. Они су подржавали и наоружавали муџахедине у Авганистану (и снимали филмове о њима као херојима), српској БиХ и српском Космету. На српском КиМ су им и државу створили.
Tvoj post sam citirao, a žalio si se da citiram samo deo. Mislim, to se zove funkcionalna nepismenost, ali 'ajde.
Nego, iz kog mog posta si ti "citirao" Amerikance? Otkud oni u ovoj priči?

Ko su vehabije u Srbiji? Smatraju ih kriminalnom grupom, jedan ogranak je posebno opasan​

https://www.telegraf.rs/vesti/hroni...edium=android&utm_campaign=push_notifications
Vehabije su napravile tri teroristička napada u BiH poslije rata. Ali ni u BiH ni u Srbiji ne smiju mnogu da se pominju kao prijetnjavjer se odmah određene grupe ljute. Da sad uhapse nekog hodžu zbog povezanosti sa njima odmah bi to bio udar na muslimane i islam. I onda to tako traje godinama.

postajemo ko velike drzave...kad god se nesto teze zadrma u drzavi, slucajno se pojavi usamljeni ludak i samo se o tome prica, a sve ostalo pada u zaborav.

malo mnogo ludaka koji tako iz cista mira banu sa oruzjem za poslednjih nekoliko godina kod nas, a do sad bilo samo kolko se secam 80tih ono ispred turske ambasade...i ranije neko sranje ispred cileanske zbog aljendea.

Back