Dačić hitno primljen u bolnicu u teškom stanju

Nisam znao da je Ivica kolega duvač. A ratluk dobro ide kad padne šećer od vutre. Još bolje kad spojiš 2 u1

1772196877626.png

Naravno da zaslužuje da živi.
Apsolutno, svako zasluzuje da zivi, kakvih sve monstuma ima u ovom svetu koji siluju a mozda i jedu decu, vidimo i sami, ovih dana narocito.

Ali je valjda Dacic gori i od njih, za nekoga...ne izjasnise se nista o tome, cutase.

Samo najnizi ljudski oblici mogu prizeljkivati, ocekivati ili se radovati necijoj smrti, i u tome videti "resenje".

Čuo sam i ja de se u tim studentskim (možda i srednoškolskim) razmenama na relaciji Srbija - Ukrajina svašta događalo. Istina, Ukrajina je još od poečtka devedestih slala više kod nas nego mi kod njih. Veća država. A dr Voji treba verovati kad su ovakve stvari u pitanju, ako on nema uvid u udbaške spise, ko ima?

...

Vucic tica zloslutnica...

VUČIĆ PROGOVORIO O DAČIĆEVOM STANJU: "Plašimo se da ima još nešto što ne vidimo…​

Početkom meseca na insta objavio ovo

1772288330577.png

Sa Miloradom Dodikom o najvažnijim regionalnim pitanjima, saradnji između Srbije i Srpske, kao i o mestu i ulozi srpskog naroda u aktuelnim geopolitičkim promenama u Evropi i svetu.

P.S. Naočare na popravci.

Za Kazahstan odlete đuture s đozluci. Možda nije uspela popravka pa sad zaćorio. A ja mislio da on uvek sve vidi...

Apsolutno, svako zasluzuje da zivi, kakvih sve monstuma ima u ovom svetu koji siluju a mozda i jedu decu, vidimo i sami, ovih dana narocito.
Takoe.
Za razliku od ovih, simpatičnih učesnika bunga-banga žurki.
Ali je valjda Dacic gori i od njih, za nekoga...ne izjasnise se nista o tome, cutase.
Ma gde gori...?
Naši političari su Sveci.
Samo najnizi ljudski oblici mogu prizeljkivati, ocekivati ili se radovati necijoj smrti, i u tome videti "resenje".
Ne sekiraj se.
Ako mu je Vučić poslao Lončara - onda je u najsigurnijim mogućim rukama.

Back