DAČIĆ: DA SAM TADIĆ, ODMAH BI RASPISAO IZBORE

Poruka
2.331
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da bi odmah raspisao vanredne parlamentarne izbore da je na mestu predsednika Srbije Borisa Tadića.

"Mislim da ovo poigravanje i licitacija sa datumom dovodi do toga da ispada da se predsednika Tadić plaši izbora. Znam kako je (Slobodan) Milošević radio, kad god je neko tražio izbore, on je rekao: "Evo vam izbori", i pobedio je. Ja bih tako uradio", rekao je Dačić novinarima u Sava centru.

Dačić je izrazio uverenje da bi mnogi, kada bi Tadić i predložio izbore, rekli da ih ipak ne treba raspisivati jer su pred zemljom važniji zadaci, pre svih kandidatura za članstvo u EU.

http://www.kurir-info.rs/vesti/dacic-da-sam-tadic-odmah-bi-raspisao-izbore-86390.php

___________________________________________________________________________________________

Eto...

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da bi odmah raspisao vanredne parlamentarne izbore da je na mestu predsednika Srbije Borisa Tadića.

"Mislim da ovo poigravanje i licitacija sa datumom dovodi do toga da ispada da se predsednika Tadić plaši izbora. Znam kako je (Slobodan) Milošević radio, kad god je neko tražio izbore, on je rekao: "Evo vam izbori", i pobedio je. Ja bih tako uradio", rekao je Dačić novinarima u Sava centru.

Dačić je izrazio uverenje da bi mnogi, kada bi Tadić i predložio izbore, rekli da ih ipak ne treba raspisivati jer su pred zemljom važniji zadaci, pre svih kandidatura za članstvo u EU.

http://www.kurir-info.rs/vesti/dacic-da-sam-tadic-odmah-bi-raspisao-izbore-86390.php

___________________________________________________________________________________________

Eto...
Dacic je pametan covek,iskusan /ne kazem i posten/ politicar koji zna kad je ciji tajming
Zna on odlicno ciji je sada,a ciji je prosao:D

Било би лепо да је искрено.

Море код ГљИвице тешка дилема,изађе из садашње комбинације = скок рејтинга на изборима,али....улете на његово место у Влади други = нема избора; опет 126 којекаквих, али....може и у
полицији да дође до отказивања послушности и .... За*ебан кантар ?!?!

Eto...

Joш пре неки дан је то изјавио на телевизији у вестима. :ok:

Избори! Избори! Ибори! :ok::ok::ok:

Колико видим сад су остали још само БоТа и они из Вјеричине странке, против ванредних избора. :lol:

Па Дачић да хоће изборе, он би могао и да их издејствује. Ово је само једноставно отварање врата ка СНС ради коалиције ;)

Tadić bi bio kompletan idiot ako bi raspisao izbore zbog Šoljinog cirkusa ,mada sa obzirom kako je tupav nije isključeno i da nasedne na Šoljine šibicarske fore ,al sve jedno sumnjam zbog njegovog okruženja koje je sigirno protiv izbora .

Па када би због штрајка Николића средњошолца Томислава расписао изборе, испао би будала. Слажем се. То значи да би онда свако како му дуне могао да штрајкује глађу и жеђу, да би добио оно што жели. Па не иде то тако

Back