kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.126
Дачић: Да сам одлучивао уместо Милошевића рата не би било
Британски лист је подсетио на Дачићеву политичку прошлост, пре свега чињеницу да је био портпарол Социјалистичке партије Србије у време Слободана Милошевића за кога британски лист каже да је био диктатор и да је одвео бившу Југославију у крвави грађански рат током 90-их.
"Он (Милошевић) је умро пре него што му је било завршено суђење, тако да није ни осуђен ни ослобођен", рекао је Дачић упитан о својим осећањима према Слободану Милошевићу.
Дачић је рекао и да Милошевић није једини кога треба кривити за оно што се десило у бившој Југославији, као и да одговорност сносе сви они који су у то умешани.
"Да сам ја доносио одлуке никада не бих дозволио да избије рат, јер је свака врста мирног споразума боља од рата", рекао је Дачић.
http://www.kurir-info.rs/dacic-da-sam-odlucivao-umesto-milosevica-rata-ne-bi-bilo-clanak-821205
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Који ПАЋЕНИК овај Дачић
Шта он умишља

За разлику од Слобе, он неће никоме остати у сећању, историја га неће ни регистровати,...Једино ће остати некима као "горак" укус у устима. Онакав укус који остаје иза сваког лошег човека.

А да је којим случајем он био на месту Слободана Милошевића, Србије би данас била америчка или немачка колонија или нешто слично. Вероватно би неки говорили енглески, а већи део народа немачки. Српска имена би била одавно заборављена....
Пошто се Дачићу увек јако ЖУРИ, а мозак ретко користи када нешто одлучује, зато би се све то што сам написала и издешавало тако јако брзо.
Жали Боже што овакви људи сада управљају нашим животима!!!
.
(по лошем)

Шта ова слика говори