Woo_Bg
Primećen član
- Poruka
- 708
Ovde se slazem, nije pregledan uopste. Ali...naviknes se...Nije ni Kalos pregledan pa ga ljudi vozeVictorySun:Meni je najveca 'kvaka' voznja u rikverc. Moze li neko reci jos koju rec po tom pitanju?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ovde se slazem, nije pregledan uopste. Ali...naviknes se...Nije ni Kalos pregledan pa ga ljudi vozeVictorySun:Meni je najveca 'kvaka' voznja u rikverc. Moze li neko reci jos koju rec po tom pitanju?
Alfa 156 od 5000€ košta mnogo više od 7500€... if you know what I mean.chika_doktor:Bolje mi je za 5k evra uzeti alfu 156...
HGT:U najnovijem Auto Bild-u su poredili Daciu sa polovnim Golfom 4, starim 5 godina, jer su im cene na slicnom nivou.
Kao najvece mane Dacia-e nisu izdvojili ni probleme sa stabilnoscu, ni zavrsnu obradu, nego veliku buku u kabini i ocajne kocnice.
Nivo buke je pri 100 km/h duplo veci nego u golfu, a "vec pri 130 km/h motor pocinje da zveci".
A kocnice su posebna prica, jer je zaustavni put (pri brzini od 100 km/h) za 14 m duzi nego kod Golfa. A to su otprilike tri duzine automobila?!
U SATu su poredili Punta i Dacia-u, i rezultati su bili slicni ovima. Jedina prednost Dacia-e je sto ima veci prtljaznik, a sve ostalo (lezanje na putu, upravljivost, ekonomicnost..) je bilo na strani Punta.
Mozda su neke novine pristrasne ali ne verujem da je ovo neka zavera protiv Dacia-e, pre bih rekao da se radi o slabom kvalitetu.
HGT:U najnovijem Auto Bild-u su poredili Daciu sa polovnim Golfom 4, starim 5 godina, jer su im cene na slicnom nivou.
Kao najvece mane Dacia-e nisu izdvojili ni probleme sa stabilnoscu, ni zavrsnu obradu, nego veliku buku u kabini i ocajne kocnice.
Nivo buke je pri 100 km/h duplo veci nego u golfu, a "vec pri 130 km/h motor pocinje da zveci".
A kocnice su posebna prica, jer je zaustavni put (pri brzini od 100 km/h) za 14 m duzi nego kod Golfa. A to su otprilike tri duzine automobila?!
U SATu su poredili Punta i Dacia-u, i rezultati su bili slicni ovima. Jedina prednost Dacia-e je sto ima veci prtljaznik, a sve ostalo (lezanje na putu, upravljivost, ekonomicnost..) je bilo na strani Punta.
Mozda su neke novine pristrasne ali ne verujem da je ovo neka zavera protiv Dacia-e, pre bih rekao da se radi o slabom kvalitetu.
Zagor BG:Ma, nova Lada je zakon! između nove Dačije, Punta i Lade ja sam izabrao Ladu i ne kajem se. Nečuje se na 160 km. Provereno!!!Toliko čovek nije svestan ubrzanja kao kod karburatorskih motora. Nemože da se potpiše jer ima kompjutersku regulaciju svih vitalnih funkcija. Zgaziš i čini ti se kako auto ne vuče a on već na stotki. Punto je možda bolji ali ta minimalna razlika ne vredi razlike u ceni. Još nešto. Automobili iz iste serije se razlikuju iako nebi trebalo. Drugim rečima, neko će izvući npr. Ladu koju neće pipnuti godinama a neko neki primerak sa kojim će uvek imati zezalica. Pozdrav!
Zagor BG:Ma, nova Lada je zakon! između nove Dačije, Punta i Lade ja sam izabrao Ladu i ne kajem se.
Trinaestice su na Ladi 1500 kubika, dok su na 1600 16V 14.HGT:Moram priznati da motor 1.6 sa 91 KS deluje primamljivo, ali se bojim da je jako tesko upravljati u gradu bez servo volana, a kada se i to uracuna u cenu, ona raste do skoro 8000 E.
A druga stvar koja mi se nikako ne svidja su ti mali tockovi. Pa, ko jos stavlja 13-ice na toliki automobil?! Mnogo bi vise pristajale neke felne od 15''.
Inace, vozio sam se u Ladi 110 i stvarno je auto tih i udoban.
HGT:Moram priznati da motor 1.6 sa 91 KS deluje primamljivo, ali se bojim da je jako tesko upravljati u gradu bez servo volana, a kada se i to uracuna u cenu, ona raste do skoro 8000 E.
A druga stvar koja mi se nikako ne svidja su ti mali tockovi. Pa, ko jos stavlja 13-ice na toliki automobil?! Mnogo bi vise pristajale neke felne od 15''.
Inace, vozio sam se u Ladi 110 i stvarno je auto tih i udoban.
yugo 45:pa recimo da dodjem do love koja je tvoja preporuka sto se tice lade koji model.........
prednosti njene mane ........
protiv lajke nemam nista protiv cale je nekad vozio