VictorySun
Ističe se
- Poruka
- 2.715
Molim vas napisite mi sta mislite o tom automobilu njegove prednosti i mane.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
VictorySun:Meni je najveca 'kvaka' voznja u rikverc. Moze li neko reci jos koju rec po tom pitanju?
HEMI 426:u pravu si, nepregledan je i to jako ali to ne treba uzimati kao konacnu manu jer se na nepreglednost covek i moze navici ali na nestabilnost i ljuljanje ne. mene je jako neprijatno iznenadio kada sam se ukljucivao na auto put sa petlje kod rume i uleteo sa nekih 120 na sat. to inace radim sa svim automobilima koje vozim ali samo se logan jako nagnuo i ( verujem ) digao zadnji tocak, sto je imalo ljigav osecaj na volanu a da sam ga jako cimnuo u suprotnom pravcu ( kao sto vi vecina ljudi instiktivno uradila ) zavrsio bi na krovu...Mislim sta mozes ocekivati od automobila koji puca "visoko" a kosta 7500 kod nas ( u rumuniji 5000 )...Sad kad se pojavi karavan ( koji ce biti neverovatno gadan ) i kad dobije renoov 1,5 dci sa 90 KS, eto srbiji novog pijacarskog automobila za sve vinogradare, vocare, mesare, piljare i vlasnika trafika, taxiste sa z stanica i ostalu eminentnu automobilsku ekipu....![]()
Pa bilo je riječi o tome, taj kojeg su Švabe izvrnule imao je katastrofalno loše gume, inače i sam test je po meni diskutabilan nevjerujem da bi većina prosječnih vozača tako reagovala. A i šta je sa autima tipa mercedes A koji se isto prevrnuo, pa su kao otklonili te nedostatke, o polovnjacima starim 15 godina koji se tjeraju uz min. održavanje da i ne govorimo. Po meni su mudro procijenili platežne sposobnosti ciljne grupe kupacaSuperbird:Ma to je izgleda namesteno probali su ovi iz SAT-a da ga izvrnu i nisu mogli, a Francuzi su samo uspeli da svuku gumu sa felne... a inace na ADAC-ovom sajtu su bile samo 2 ili 3 slike tog 'prevrtanja'
Standardna boljka svih automobila je voznja u rikverc zbog sirokih zadnjih stubova. Jeste da bi Logan trebao da bude univerzalni auto ali ako ga uporedimo sa drugima recimo Meganom nije nista slabiji po tom pitanju... i Megan ima siroke zadnje stubove i problematicnu voznju u rikverc... inace ta stvar po meni ne bi trebala da predstavlja problem iskusnijim vozacima koji bi trebalo da znaju da parkiraju u rikverc bilo gde uz asistenciju retrovizora i naravno gledanja nazad... :?VictorySun:Meni je najveca 'kvaka' voznja u rikverc. Moze li neko reci jos koju rec po tom pitanju?
HEMI 426:volan je sa renoa 19 ( turska ), tabla sa "cajgerima" vice korene sa twinga a sedista i enterijer su sa thalie ( turska )...
Victory...otvori temu fiat ili nesto slicno, raspredali smo o tim kolima. Moje misljenje, nista bolje ne postoji na trzistu za te pare. Kako su ga nazvali u SAT-u ozbiljan auto po diskontnoj ceni.VictorySun:Molim vas napisite mi sta mislite o tom automobilu njegove prednosti i mane.