"Daćemo sve od sebe da sačuvamo sigurnost i bezbednost" - Vučić

Kako da pokrenes domacu proizvodnju sa zastarelom tehnologijom, nedostatkom strucnih i onovativnih ljudi, bez trzista za tu proizvodnju?
Kako mislis da je Srbija (ili bilo koja druga socijalisticka drzava) mogla da pokrene proizvodnju NECEGA sto bi zapadnim kompanijama bila konkurencija? Srbija ni pre I svetskog rata, ni izmedju svetskih ratova, ni posle II svetskog rata NIJE bila konkurentna u bilo kakvoj proizvodnji zapadnim zemljama, sve sto je imala je bilo zasnovano na zapadnoj tehnologiji i licencama ako vec nije bilo u njihovom vlasnistvu. Znaci ako preko 160 godina Srbija nije mogla da otvori nijedan valjan proizvodni pogon na sosptveno umece i znanje zasto ocekivati da ce 2001-ve ili 2031-ve biti drugacije?
То није тачно.
Ми смо увек ,од памтивека важили као један од НАЈИНТЕЛИГЕНТНИЈИХ Светских НАРОДА!
Памет и Иновације нам никад нису мањкале што сведочи и далека Прошлост.
Ја сам у Србији у 5 разреду основне учио Питагорину Теорему док то запад практикује тек у њиховом 9,10 разреду основне.
Наши Доктори,стоматолози,инжињери,Грађевинци са завршеним Државним Факсом су И ДАЉЕ МЕђу НАЈпрестижнијим у својим Струкама у целом Свету.
Просечни западњак је једно Ништавило у поређењу са ЈЕДНИМ Србином,истог Годишта.
:)

То није тачно.
Ми смо увек ,од памтивека важили као један од НАЈИНТЕЛИГЕНТНИЈИХ Светских НАРОДА!
Памет и Иновације нам никад нису мањкале што сведочи и далека Прошлост.
Ја сам у Србији у 5 разреду основне учио Питагорину Теорему док то запад практикује тек у њиховом 9,10 разреду основне.
Наши Доктори,стоматолози,инжињери,Грађевинци са завршеним Државним Факсом су И ДАЉЕ МЕђу НАЈпрестижнијим у својим Струкама у целом Свету.
Просечни западњак је једно Ништавило у поређењу са ЈЕДНИМ Србином,истог Годишта.
:)
Jeste, zato smo mi Srbi izmislili svemirski brod a zapadnjaci se vozaju na taljigama.

Nego sine @јанпи jel ti znas da Srbi nisu izmislili cak ni plazma keks? Maznuli su ga Italijanima.

Jeste, zato smo mi Srbi izmislili svemirski brod a zapadnjaci se vozaju na taljigama.

Nego sine @јанпи jel ti znas da Srbi nisu izmislili cak ni plazma keks? Maznuli su ga Italijanima.
а италијани га мазнули египћанима,месопотамцима...
као што су све ЖИВО мазнули,украли и сместили у њиховим музејима,Трговима по риму,лондону,паризу..
тужно је то ко теби импонује,на кога си нашао се угледаш.

а италијани га мазнули египћанима,месопотамцима...
као што су све ЖИВО мазнули,украли и сместили у њиховим музејима,Трговима по риму,лондону,паризу..
тужно је то ко теби импонује,на кога си нашао се угледаш.
Ne, Italijani ga nisu maznuli nikome, oni su ga smislili i poceli da proizvode, nas covek je tamo radio i maznuo tehnologiju te je preneo u SFRJ. Ja pokusavam da se setim necega sto smo sami mi Srbi smislili i izvezli to u svet, ne ide mi.

Pricali smoo ekonomiji, o proizvodnji industrijskih stvari a ne o tome da su bivse kolonijalne sile maznule spomenike kulture po bivsim kolonijama i smetsili ih u svoje muzeje. Odluci o cemu pises.

OK, tvoja mrznja je duboko ukorenjena iz tebi znanih razloga te nema potrebe da vise pisemo. U suprotnom ides na moju ignore listu.

Ne, Italijani ga nisu maznuli nikome, oni su ga smislili i poceli da proizvode, nas covek je tamo radio i maznuo tehnologiju te je preneo u SFRJ. Ja pokusavam da se setim necega sto smo sami mi Srbi smislili i izvezli to u svet, ne ide mi.

Pricali smoo ekonomiji, o proizvodnji industrijskih stvari a ne o tome da su bivse kolonijalne sile maznule spomenike kulture po bivsim kolonijama i smetsili ih u svoje muzeje. Odluci o cemu pises.

OK, tvoja mrznja je duboko ukorenjena iz tebi znanih razloga te nema potrebe da vise pisemo. U suprotnom ides na moju ignore listu.
Стави ти мене на игнор а уместо мене зови негог жабара,шпанца и ине..
ја са издајничким Душама попут тебе, ја не бих волео да будем у било ком контакту

Дај баш нађи линк да видимо то у Ђенови?
Суд ради посао, води се истрага, врше се саслушања, у току је поступак против одговорних.
Сад што би ти хтео да стрељаш Вучића и побијеш све оне који га подржавају, то је твој проблем.
Али, то се неће десити.
Dokle se stiglo?
"Dva jaja" podnelo ostavku....posle 20 dana?

Dokle se stiglo?
"Dva jaja" podnelo ostavku....posle 20 dana?
Ухапшено је 11 људи због пада надстрешнице. Ево колико видим неко је отворио и тему.
Шта ће сада противници Вучића да кажу, коју ће сада лаж и замерку да изнесу?

Back