sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.496
Zene da li bi vam smetalo da izvedete tipa koji vam se svidja na neki splav i potrosite puno para na njega i da on nece posle toga kod vas na sex?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gryphon:Takva se nije rodila......silovala bi ga garant.

Hvala m8... dozivotno sam banovan... rekla Lilu...tako da mogu svaki cas da zakovrnem.Gryphon:Pozdrav za naseg druga...gde si ti odlutao...vidim pojavilo ti se jos jedno slovo.
Drago nam je da si dosao.
Ni neides na splavove sa nekom koja mislis da nije vredna toga... A nesporazum je u komunikaciji ako se niste razumeli sta zelite...jovan24:Znaci tehnicki zene ni ne mogu biti otpuzene za silovanje?
meni se vec digogeisha:da ocekivala bih da ga kresnem, i kad bi rekao da nece ja bih ga "silovala" (ustvari to nije silovanje posto kad mu se digne to pravno nije priznato za silovanje, a sigurna sam da ce mu se dici)
sinnke:Zene da li bi vam smetalo da izvedete tipa koji vam se svidja na neki splav i potrosite puno para na njega i da on nece posle toga kod vas na sex?
pero ne sumnjam da si isao na splavovePetar_Pan:Sinke i ja sam isao na splavove i pucao po par hiljada za vece... al opet nikad nisam smatrao da ona mora nesto posle...
U pravu si da je nelogicnost u nasem drustvu da sve tipovi placaju... ali tako je kako je moramo se prilagoditi... Ne moz sad besneti sto si ostao bez pola plate i suvog...Ni neides na splavove sa nekom koja mislis da nije vredna toga... A nesporazum je u komunikaciji ako se niste razumeli sta zelite...

NatasaNatasa:Ma jok .. ja bih mu plaćala celo veče i odvezla ga kući .. kao svaku finu curu.

hanibaI77:pero ne sumnjam da si isao na splavove
ali da si pucao po par hiljada...cega bre?
![]()
geisha:da ocekivala bih da ga kresnem, i kad bi rekao da nece ja bih ga "silovala" (ustvari to nije silovanje posto kad mu se digne to pravno nije priznato za silovanje, a sigurna sam da ce mu se dici)
Gryphon:Takva se nije rodila......silovala bi ga garant.
strelica00:Meni se desilo da izadjem sa tipom, super provod, doduse on plati, onda zaglavimo kod mene kuci, a on samo prespava, ujutru 'dobro jutro ljubavi! zurim na posao, vidimo se veceras.' Ja ostanem u rebusu? Sta mu bi, nemam pojma!
paul:drugi put , od svojih decaka da trazis lekarsko uverenje , da vidis dal su normalni u pamet.Ostaviti damu "suvu" .....to je nesto najbrutalnije sto sam mogao na forumu cuti.
Al glavu gore , Strelice, takvih je malo
Jasno.Gazdarica:Ne bih ga vodila na splav...![]()