MilgredBulf
Aktivan član
- Poruka
- 1.143
Ne znam koliko puta cujem da vojska sluzi tome da od nekog napravi muskarca i coveka i da ga nauci sta je to odgovornost.
Moze li neko to da mi pojasni.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam koliko puta cujem da vojska sluzi tome da od nekog napravi muskarca i coveka i da ga nauci sta je to odgovornost.
Glupost.
Vojska te uči, tj. trebalo bi da te uči VES-u u za koji si regrutovan.
Sve ostalo je proseravanje.
Pa dobro, nije da te ne uci.
Otprilike 0,5% vremena te uci tome.
Pa dobro, nije da te ne uci.
Otprilike 0,5% vremena te uci tome.
Naucis da funkcionises u svetu koji se razlikuje od tvog. Naucis da prihvatis pravila koja u pocetku ne razumes. Naucis da nisi vazniji od tima. Naucis da mozes fizicki i psihicki da podneses mnogo vise nego sto si mislio.
Zavisno od roda vojske. Za moj VES je trebalo 6 meseci.
A to je za pandure? I hoces da kazes da si u tih 6 meseci vise ucio o vojnim stvarima, nego glupirao se sa ciscenjem kruga i cucavaca?
Inace, koliko je doticna besmisleno gubljenje vremena govori to da ce neke staresine u poverenju da ti priznaju da je za njih veci stres kada idu na posao u miru, nego kada su isli po ratistima. Institucija jebanja i seksanja oko toliko debilnih, besmislenih i nebitnih stvari za koje bi i vaspitacice u vrticu rekle da je to oko cega se toliko cimate u vojsci potpuno detinja glupost, samo govori u prilog da je sluzenje vojnog roka potpuni gubitak vremena.
=kami83]A to je za pandure? I hoces da kazes da si u tih 6 meseci vise ucio o vojnim stvarima, nego glupirao se sa ciscenjem kruga i cucavaca?
Inace, koliko je doticna besmisleno gubljenje vremena govori to da ce neke staresine u poverenju da ti priznaju da je za njih veci stres kada idu na posao u miru, nego kada su isli po ratistima. Institucija jebanja i seksanja oko toliko debilnih, besmislenih i nebitnih stvari za koje bi i vaspitacice u vrticu rekle da je to oko cega se toliko cimate u vojsci potpuno detinja glupost, samo govori u prilog da je sluzenje vojnog roka potpuni gubitak vremena.
Zavisno od roda vojske. Za moj VES je trebalo 6 meseci.
Pitanje nije da li vojska čeliči ili ne čeliči, nego je poenta da 1 građanin nema pravo da šalje 2. građanina u logor za prinudni rad (kasarnu).
Neka ti smradovi koji misle da čeliči, idu pa nek se čeliče, a druge nek ostave na miru.
Mi inače kao društvo imamo problem da razni glupaci i navijači misle da mogu da određuju drugima šta da rade.
Nema veze sa vezom.
Vojska te nauci kako da oribas cucavac sa kiseinom, i da vidis stepen komplesa i debilizma pojedinih staresina, od kojih ogromna vecina ne podnosi svoj posao.
a za moj 9
Pitanje nije da li vojska čeliči ili ne čeliči, nego je poenta da 1 građanin nema pravo da šalje 2. građanina u logor za prinudni rad (kasarnu).
Neka ti smradovi koji misle da čeliči, idu pa nek se čeliče, a druge nek ostave na miru.
Mi inače kao društvo imamo problem da razni glupaci i navijači misle da mogu da određuju drugima šta da rade.
pa sad...ne napravi muskarca od tebe, ali ako te nauci da ribas za sobom i da namestis krevet, umesto da celog zivota ne znas izvrsavaju prostije radnje jednostavnijih kucnih poslova i da pocistis svoj brlog za sobom, pomislim ponekad da nekima treba nametnuti vojsku i to ne sest mesec,vec tri godine ko u izraelu, pa tako dok ne naucis par stvari, cisto ono da ne ugusis u sopstvenoj prljavstini ako ne daj boze ostanes sam,ili jos gore da ne prouzrokujes neku epidemiju u svojoj sudoperi al eto,umesto toga, zivim sa mamlazima od kojih je majka napravila retarde, pa su prljavi i neodgovorni ko da su svinje a ne ljudi i to sa preko trideset godina a kad smo kod toga, i pojedini zenski primerci nisu bolji. evo cak bih se dobrovoljno prijavila za vojsku ako to ce doprineti opstem dobruNe znam koliko puta cujem da vojska sluzi tome da od nekog napravi muskarca i coveka i da ga nauci sta je to odgovornost.