Da ne bude da su posle bitke svi generali.
prvi izbori nas cekaju 29. marta
sta mislite ko pobedjuje i gde?
izvukao sam sa neta gradove gde se odrzavaju..ispravite ako sam negde pogresio.
- Bor
- Aranđelovac
- Bajina Bašta
- Kladovo
- Knjaževac
- Kula
- Lučani
- Majdanpek
- Smederevska Palanka
Ne znam ko će pobediti.
SNS je počeo predizbornu kampanju pre svih stranaka.
Sve što se dešava u tim opštinama razlikuje se od onih izbora u Zaječaru i Mionici.
U Knjaževcu vratili su listu SNS-a na dopunu i ispravke. To se ranije nije dešavalo.
U Užicu je izbila "mini afera" kada su dve opozicione stranke prikupile potpise ali ih nisu predali, odustali su. Iz tih stranaka kažu, zbog studenata.
U Smederevskoj palanci je zanimljivo. Izbio je sukob između opozicije i studenata. Posle dolaska "studenata " iz Beograda, pod kodnim imenima Kaluđer i Alek koji su na neki način srušili dogovor između studenata i opozicije, neke opozicione stranke su odlučile da izađu sami, izašli su iz koalicije.
SSP je tu odustao od izbora i kako je Đilas naveo u posebnom snimku sbog YT kanala, ne žele da im naređuju studenti koji se nisu predstavili, već su su predstavili sa kodnim imenima.
U Palanci se pojavila i lažna lista studenata.
Ovde stajem, puna je X mreža informacija iz Bora i ostalih opština.
Zbog svega toga i zbog ovoga
SNS pobedjuje u vecem broju opstina sada 29-og, verovatno i u svim.
Reketiraju i placaju, i tako cine krivicna i protivustavna dela u svim opstinama.
Niko od njihovih ne odgovara za bilo sta od toga.
Prebijace ljude u vecini opstina pred izbore, a u svim opstinama ce pretiti hiljadama ljudi.
Placace 10K glasova po opstini, u proseku.
Verovatno pobedjuju barem u 90% slucajeva.
Eto, to su predvidjanja za 29-i.
Mislim da će pobednik ovih izbora biti SNS.. Ali, ne mogu 100 posto da to potvdim.
Inače
@38imak sve ovo nabrojano ne bi moglo da se dešava na republičkim izborima jer SNS nema toliko aktivista i batinaša.