Da vidimo ko je tu zapravo nezreo...

Mickey Fine

Aktivan član
Poruka
1.835
Citavog zivota slusam pricu o tome kako muskarci sporije sazrevaju od zena i kako cesto ostaju nezreli. Ja tvrdim da to nema nikakve veze sa polom osobe pa da cujem i vase misljenje.
Ova prica tice se bivse ljubavi sa kojom sam na kratko obnovio kontakt sad kad smo oboje usli u tridesete. To je bilo na njenu inicijativu i ta osoba, kojoj ranije nisam bio interesantan, sad je verovatno mislila da bi moglo biti nesto.
Da se vratim malo unazad. Tu sam osobu upoznao kad sam imao 23 godine. Zavrsio sam fakultet, upisao postdiplomske i vec uveliko imao posao, (kakva takva) kola itd. Upoznao sam tu devojku, zaljubio se do usiju. Sa ove distance, nemam pojma zasto. Bila je lepa i delovala je pametno i ozbiljno na prvi pogled. Bio sam tada spreman za ozbiljnu vezu i brak (ne znam koliko sam stvarno bio spreman, ali sam se mogao lako nagovoriti na tako nesto :lol:). Ona je obrisala pod sa mnom; dosadio sam joj jako brzo. Iako je i ona imala 23 godine, nije joj padalo na pamet da zuri sa zavrsavanjem fakulteta i trazenjem posla. Izlasci, zurke, pijanstvo, putovanja (o, kako zene samo vole putovanja) i kresanja desetina razlicitih muskaraca su joj jedino bili na pameti.
To je dakle bila zena koja ne shvata da u tim godinama mora ozbiljno da razmislja o sledecem koraku jer sa 23 godine je na vrhuncu i ono sto moze dobiti od muskarca tada, vise nikada nece moci dobiti. Mislim da nije potrebno da napominjem da se izivljavala prethodnih godina i sada je neudata i sama, mada povremeno opet bude kresnuta usput od strane nekog muskarca koji joj se ni ne svidja. Uopste mi nije namera da likujem jer mi je nje zapravo zao. Ta osoba je izokola pokusala da vidi da li bi mogla biti sa mnom (podsecala me na proslost, hvalila neke moje osobine koje su joj ranije smetale), a kad je saznala da se vidjam sa devojkom koja je '87 godiste i koja sad ima 23 godine, pocela je da me kritikuje kako sam ja povrsan i nezreo.
Ja mislim da je taj stav potpuno licemeran i da ona nije osoba koja treba da upucuje takve kritike.
Nekad su kritikovali muskarce da su nezreli sto nece da se skrase, a mnoge zene su ocigledno jos gore, a kad im prodje voz, onda je kasno za pamet...

One bi da se nezrelo zaebavaju dok im odgovara a onda im se kao preko noci probudi majcinski instinkt i muskarac bi kao trebao da ih u sekundi isprati..ako ne odjednom je on nezreo..a do juce su one bile te koje nisi za rep mogao uhvatiti..a kad im ode voz onda kao sto se nisam ranije skrasila s tim normalnim koji je hteo da me veze

Citavog zivota slusam pricu o tome kako muskarci sporije sazrevaju od zena i kako cesto ostaju nezreli. Ja tvrdim da to nema nikakve veze sa polom osobe pa da cujem i vase misljenje.
Ova prica tice se bivse ljubavi sa kojom sam na kratko obnovio kontakt sad kad smo oboje usli u tridesete. To je bilo na njenu inicijativu i ta osoba, kojoj ranije nisam bio interesantan, sad je verovatno mislila da bi moglo biti nesto.
Da se vratim malo unazad. Tu sam osobu upoznao kad sam imao 23 godine. Zavrsio sam fakultet, upisao postdiplomske i vec uveliko imao posao, (kakva takva) kola itd. Upoznao sam tu devojku, zaljubio se do usiju. Sa ove distance, nemam pojma zasto. Bila je lepa i delovala je pametno i ozbiljno na prvi pogled. Bio sam tada spreman za ozbiljnu vezu i brak (ne znam koliko sam stvarno bio spreman, ali sam se mogao lako nagovoriti na tako nesto :lol:). Ona je obrisala pod sa mnom; dosadio sam joj jako brzo. Iako je i ona imala 23 godine, nije joj padalo na pamet da zuri sa zavrsavanjem fakulteta i trazenjem posla. Izlasci, zurke, pijanstvo, putovanja (o, kako zene samo vole putovanja) i kresanja desetina razlicitih muskaraca su joj jedino bili na pameti.
To je dakle bila zena koja ne shvata da u tim godinama mora ozbiljno da razmislja o sledecem koraku jer sa 23 godine je na vrhuncu i ono sto moze dobiti od muskarca tada, vise nikada nece moci dobiti. Mislim da nije potrebno da napominjem da se izivljavala prethodnih godina i sada je neudata i sama, mada povremeno opet bude kresnuta usput od strane nekog muskarca koji joj se ni ne svidja. Uopste mi nije namera da likujem jer mi je nje zapravo zao. Ta osoba je izokola pokusala da vidi da li bi mogla biti sa mnom (podsecala me na proslost, hvalila neke moje osobine koje su joj ranije smetale), a kad je saznala da se vidjam sa devojkom koja je '87 godiste i koja sad ima 23 godine, pocela je da me kritikuje kako sam ja povrsan i nezreo.
Ja mislim da je taj stav potpuno licemeran i da ona nije osoba koja treba da upucuje takve kritike.
Nekad su kritikovali muskarce da su nezreli sto nece da se skrase, a mnoge zene su ocigledno jos gore, a kad im prodje voz, onda je kasno za pamet...

ma samo je ljubomorna, nema veze sa nezrelošću :)

Na zenama ti ne mogu nista ali ovde se shovinisticke izjave brisu :lol:
Slucajno sam mod ovde :manikir:

tako ti zapalo, losa tura sto bi rekli....ali ne znaci da su sve takve

Na zenama ti ne mogu nista ali ovde se shovinisticke izjave brisu :lol:
Slucajno sam mod ovde :manikir:

:rotf:
O cemu ti pricas sada? Sovinizam je konstatovati da zena sa trideset godina najcesce nema sanse da sebi nadje takvog muskarca kakvog je mogla sa 23 godine? To nije sovinizam nego zivotna cinjenica.
Sto se tice brisanja, samo ti brisi. Mene to ne pogadja, a svaki put kad nesto obrises, ja cu biti zadovoljan jer cu znati da sam pogodio u centar. To mi je kao da sam dobio reputaciju. :D

Inace, potpuno si ignorisala jednu od najvaznijih stvari koje sam napisao:

Ja tvrdim da to nema nikakve veze sa polom osobe pa da cujem i vase misljenje.

Probaj malo pazljivije da citas. Znam da ti nije lako, ali pomuci se. :bye:

Poslednja izmena:
zar osobe sa 50 traze isto sto i osobe sa 20? ... ja mislila da se odrasta u medjuvremenu :(

Verovala ili ne traze potpuno isto. Jedino pitanje je da li im je to i dostupno. Odrastanje nema nikakve veze sa izborom osobina koje se traze kod partnera. Znaci ljudi kako stare menjaju svoje kriterijume ne zato sto pocinju da uvidjaju 'prave vrednosti' (sta god to bilo), vec zato sto im se izbor suzava.

Poslednja izmena:
Mislim da sve zavisi od osobe...Ima i takvih i takvih...S nekima mlađima se može pričati sasvim ok,pa nešto i odraditi:lol:,sa nekima pak i ne...:aha:
da, ali zasto bi neko ko je mlad a u isto vrijeme i jeste na nivou tridesetogodisnje osobe
izabrao umjesto jednako naprednu osobu
nekog ko je samo prosjecan/ potencijalno zaostaje za svojom generacijom?

to mi nikada nece biti jasno kod zena, osim kad je interes u pitanju naravno

Mislim da sve zavisi od osobe...Ima i takvih i takvih...S nekima mlađima se može pričati sasvim ok,pa nešto i odraditi:lol:,sa nekima pak i ne...:aha:

Upravo tako, to je izmedju ostalog bila i jedna od poruka mog prvog posta. Emotivna zrelost nema veze sa polom, a ponekad ni sa godinama. Ima ljudi koji su sa 18 godina ozbiljni kao smrt i pre bih se na njih oslonio nego na nekog cetrdesetogodisnjaka.

Verovala ili ne traze potpuno isto. Jedino pitanje je da li im je to i dostupno. Odrastanje nema nikakve veze sa izborom osobina koje se traze kod partnera. Znaci ljudi kako stare menjaju svoje kriterijume ne zato sto pocinju da uvidjaju prave vrednosti, vec zato sto im se izbor suzava.
Imao sam nekoliko veza sa mlađima od sebe 5-6 godina...Sve zavisi od mozga...Uglavnom nisam mogao da razgovaram sa onima koje su pucale od arogancije i samopromocije...

:rotf:
O cemu ti pricas sada? Sovinizam je konstatovati da zena sa trideset godina najcesce nema sanse da sebi nadje takvog muskarca kakvog je mogla sa 23 godine? To nije sovinizam nego zivotna cinjenica.
Sto se tice brisanja, samo ti brisi. Mene to ne pogadja, a svaki put kad nesto obrises, ja cu biti zadovoljan jer cu znati da sam pogodio u centar. To mi je kao da sam dobio reputaciju. :D

Inace, potpuno si ignorisala jednu od najvaznijih stvari koje sam napisao:

Probaj malo pazljivije da citas. Znam da ti nije lako, ali pomuci se. :bye:

:lol: ***, jos nisam dostigla famozne 23 :flert: :lol:

Upravo tako, to je izmedju ostalog bila i jedna od poruka mog prvog posta. Emotivna zrelost nema veze sa polom, a ponekad ni sa godinama. Ima ljudi koji su sa 18 godina ozbiljni kao smrt i pre bih se na njih oslonio nego na nekog cetrdesetogodisnjaka.
Stoji...Ono što iritira kod nekih je totalno neodgovorno ponašanje,što ne povezuju radnju sa posledicom,a posle se čude.I što nemaju predstavu šta žele...:lol:

Izvini, nemam obicaj da se vatam za sitne greske u pisanju, ali napisala si 23 umesto 43. :rtfm:

:lol: Pa znam da ti je to najveci trn u oku sto klinka je toliko zrela :lol:
Pitaj druge forumashe ako ne verujes koliko imam god ;)
Ko zna kako izgledam i ko je malo duze tu ;)
Evo ja sam ti zivi primer koliko ti tema nemam veze sa mozgom.. ;)
Nekoj u mojim godinama odgovara klinac. Meni neMuskarac u 23 ne moze da me prati jer mu smetaju moji "tripovi" . Tj u odnosu na njega posmatram hiljadu stvari drugacije...

Back