Mickey Fine
Aktivan član
- Poruka
- 1.835
Citavog zivota slusam pricu o tome kako muskarci sporije sazrevaju od zena i kako cesto ostaju nezreli. Ja tvrdim da to nema nikakve veze sa polom osobe pa da cujem i vase misljenje.
Ova prica tice se bivse ljubavi sa kojom sam na kratko obnovio kontakt sad kad smo oboje usli u tridesete. To je bilo na njenu inicijativu i ta osoba, kojoj ranije nisam bio interesantan, sad je verovatno mislila da bi moglo biti nesto.
Da se vratim malo unazad. Tu sam osobu upoznao kad sam imao 23 godine. Zavrsio sam fakultet, upisao postdiplomske i vec uveliko imao posao, (kakva takva) kola itd. Upoznao sam tu devojku, zaljubio se do usiju. Sa ove distance, nemam pojma zasto. Bila je lepa i delovala je pametno i ozbiljno na prvi pogled. Bio sam tada spreman za ozbiljnu vezu i brak (ne znam koliko sam stvarno bio spreman, ali sam se mogao lako nagovoriti na tako nesto
). Ona je obrisala pod sa mnom; dosadio sam joj jako brzo. Iako je i ona imala 23 godine, nije joj padalo na pamet da zuri sa zavrsavanjem fakulteta i trazenjem posla. Izlasci, zurke, pijanstvo, putovanja (o, kako zene samo vole putovanja) i kresanja desetina razlicitih muskaraca su joj jedino bili na pameti.
To je dakle bila zena koja ne shvata da u tim godinama mora ozbiljno da razmislja o sledecem koraku jer sa 23 godine je na vrhuncu i ono sto moze dobiti od muskarca tada, vise nikada nece moci dobiti. Mislim da nije potrebno da napominjem da se izivljavala prethodnih godina i sada je neudata i sama, mada povremeno opet bude kresnuta usput od strane nekog muskarca koji joj se ni ne svidja. Uopste mi nije namera da likujem jer mi je nje zapravo zao. Ta osoba je izokola pokusala da vidi da li bi mogla biti sa mnom (podsecala me na proslost, hvalila neke moje osobine koje su joj ranije smetale), a kad je saznala da se vidjam sa devojkom koja je '87 godiste i koja sad ima 23 godine, pocela je da me kritikuje kako sam ja povrsan i nezreo.
Ja mislim da je taj stav potpuno licemeran i da ona nije osoba koja treba da upucuje takve kritike.
Nekad su kritikovali muskarce da su nezreli sto nece da se skrase, a mnoge zene su ocigledno jos gore, a kad im prodje voz, onda je kasno za pamet...
Ova prica tice se bivse ljubavi sa kojom sam na kratko obnovio kontakt sad kad smo oboje usli u tridesete. To je bilo na njenu inicijativu i ta osoba, kojoj ranije nisam bio interesantan, sad je verovatno mislila da bi moglo biti nesto.
Da se vratim malo unazad. Tu sam osobu upoznao kad sam imao 23 godine. Zavrsio sam fakultet, upisao postdiplomske i vec uveliko imao posao, (kakva takva) kola itd. Upoznao sam tu devojku, zaljubio se do usiju. Sa ove distance, nemam pojma zasto. Bila je lepa i delovala je pametno i ozbiljno na prvi pogled. Bio sam tada spreman za ozbiljnu vezu i brak (ne znam koliko sam stvarno bio spreman, ali sam se mogao lako nagovoriti na tako nesto
). Ona je obrisala pod sa mnom; dosadio sam joj jako brzo. Iako je i ona imala 23 godine, nije joj padalo na pamet da zuri sa zavrsavanjem fakulteta i trazenjem posla. Izlasci, zurke, pijanstvo, putovanja (o, kako zene samo vole putovanja) i kresanja desetina razlicitih muskaraca su joj jedino bili na pameti. To je dakle bila zena koja ne shvata da u tim godinama mora ozbiljno da razmislja o sledecem koraku jer sa 23 godine je na vrhuncu i ono sto moze dobiti od muskarca tada, vise nikada nece moci dobiti. Mislim da nije potrebno da napominjem da se izivljavala prethodnih godina i sada je neudata i sama, mada povremeno opet bude kresnuta usput od strane nekog muskarca koji joj se ni ne svidja. Uopste mi nije namera da likujem jer mi je nje zapravo zao. Ta osoba je izokola pokusala da vidi da li bi mogla biti sa mnom (podsecala me na proslost, hvalila neke moje osobine koje su joj ranije smetale), a kad je saznala da se vidjam sa devojkom koja je '87 godiste i koja sad ima 23 godine, pocela je da me kritikuje kako sam ja povrsan i nezreo.
Ja mislim da je taj stav potpuno licemeran i da ona nije osoba koja treba da upucuje takve kritike.
Nekad su kritikovali muskarce da su nezreli sto nece da se skrase, a mnoge zene su ocigledno jos gore, a kad im prodje voz, onda je kasno za pamet...