- Poruka
- 33.100
9%. Ja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni je bas zabavan Test, pa makra bio i zezanje...Vecina voli da resava razne Testove...a bilo je i glupljih...50%...
ops:
46% gay

SUNCE 3:LUD JE TEST SKROZ.
JA SAM 40% A ZA MOG MOMKA 70%,
DA LI DA SE ZABRINEM ZA NJEGA I NJEGOVU GUZU????

Samo?Devilishgirl:ravnodusna...60%

Kroasan:Ja sam 16 % gay,pise ovako:
Vi ste smazljiva,veoma pametna iskrena i inteligentna osoba kojoj je seks non stop na pameti,inace punokrvni heteroseksualac.ops:
Pera_Zdera:Da li volim sport je bilo presudno pitanje za koliko sam gey.![]()
Mislim da ova pitanja totalno nemaju veze sa Geyizmom vec je tyako koncipirano da se svakom od nas pokaze kako on u stvari delom jeste gey.
Lez propaganda, nista drugo...i vi tako plitko nasedate...cccc.
Prvo si uradio test a onda dosao da nam pametujesh o propagandi i kampanjama.Pera_Zdera:Pa da naslov sajta je vrlo interesantan. "Queer Srbija. Gey Srbija."
A poenta je da smo svi mi homoseksualci.
Kako neko rece kampanja se ovde vodi.

Potpuno je u pravu, molim gazdaricu da skine ovo sranje. Nadam se da je dovljno pametna da ovo uradi.Kad_LupimLupim:Ma, naravno da je ovo neki sektaski test. Gej lobi pokusava da nam objasni kako smo svi mi pomalo i kako shatro nije strasno... ma vazi ja sam 0% i pssst! Nemo' vam !@$%@#^@!$!@^^&@&%#@ mater![]()
Ovo je vise da nam ne bude dosadno na forumu. Mada moze da se vidi ko je vise od koga![]()